- 14 Şubat 2010
- 5.557
- 21
öyle haklısın teselli armaganı oldu aşılama hem aklımızda kalmıcak böyle olur inşallah... devlette ilaç parası veriyosun bide opu (yumurta toplamada ) 409tlymiş sanırım onu veriyosun bizim iptal olunca veremedik aşılama için malzeme aldırdılar fakülte hastanesinin kampusundeki medikal malzemeleri satan yerden aşılama raporumuzu reçetemizi fişimizi götürüp sigortadan onlarınparasını geri alabiliyomuşuz yani aşılama ücretsiz diger herşey ücretsiz sadece tüp bebek ilaçlarım 1000tl tutu bana fazla fazla yeticek onlar 2 kere iptal oldu daha 2 kez yapcak kadar ilacım var düşük doz kullanıyorum çünkü ben .... yani bi ilaç bide 409 tl opu parası alıyolar:44:
selamın aleyküm ben kim büyük konuşmak kim .............
ben nasıl bi insanım bilmiyorum pazar vurmam gereken çatlatma iğnemi pazartesi diye aklımda kalarak vurmadım yumurta baskılayıcı iğneyide bi gün önceden kestiğim için yumurtaların catlamasını engelleyemedik pazartesi doktoru aradım böle böle yaptım diye hemen iğneni vur çarşamba bakaılım catlamazsa yaparız yumurta toplamayı dedi yaptım bugün gittik hastaneye ne halde oldugumu ifade edicek cümleler dahi bulamıyorum ...
gittik bugün doktora çatlamış bikaçtanesi görünmedi bitane 18mm vardı2 secenegimiz var dedi yine.. istersen bunu alım deneyelim ama ihtimalimiz cok düşük olucak hem devlette tüp ebebk 2 sansın var brini kaybetmiş olucaksın hemde güzel sonuç alsak bile transfer etsek bile diger yumurtaların catladıgı için bünyen onları adetle atmak isticek tutunma sansıda düşük olucak sen bilirsin dedi... bende aşılama yapalım dedim zaten hiç iğneli aşılama denememiştik denemiş oluruz dedim olur dedi aşılama yaptık bugün yani tüp bebek iptal...
bilmiyorum rabbimin imtihanı ne zman biticek ama hamdolsun çok üüzldüm ama doktorum bi melek eşimde yanımdaydı git dedim bırak beni hastane bahcesinde görenler nabtı bu adam demiştir yani çok sacma sapan göründüm sonra oturduk 2 saat bahçede güldük filan diyorum bizi 2 saat içinde izleyen olmuşşsa piskopat bunalr demiştir yani
neyse aşılama yaptık yani sonuç olarak dualarınız için teşekkür ederim hayırlısı olsun hakkımızda
canım hayırlısı böyleymiş,inşallah tüpe gerek kalmadan bu aşılamayla gelir bebişlerin,Allah yüzüne baksın gönlünce versin canım