- 25 Mayıs 2013
- 346
- 47
yorucu bi süreç seni bekliyo:)) Allah yardımcın olsun inşaAllah ilk aydan gelir bebeğin fazla bekletmez seni.. klomenle başlar sanırım herkesn süreci aynı oluyo genelde iğne aşılama tüp bebek..
burcu bana nie cvp vermedn yazık değil bana( şeker yüklemesi yaptrdınmı pcolular şeker hastası adayı ya hamilelikte çıkar die korkuyorum ben.. bide çatlak için ne kullanıyosun ne zaman başladın demiştim cnm..
........ ne denirki her kelime yetersiz biliyorum. ama şunu unutma Allah herşeyin en iyisini bilen senn için en iyi zamanda yollıcak bebeğini inşaAllah. fazla yıpratma kendini.. sabır ve dua ile benden isteyin dio Rabbimz..
ya bazı doktorlar bakıyo bazısı bakmıyo. vajınal ultrason yapmıyolar spermlere zararlıymış sanırım karından bakılıyo ona. bana aşılama yapıldığı zaman bakıldı çatlamış dedi. bi kerede normaltedavide bakıldı 4 5 gün snra çatladı ama illa çatlar dedi bana doktorum o yüzden biz adet olana kadar gün aşırı çalışma yapıyoduk. ama olmayınca olmuyo işte... biz napsakta boş zamanı gelince oluyo
kısmetimizde varsa gelecek zaten ama merak ediyorum acaba kesin çatlıyorlarmu diye bence çatlıyordur ondan bakmıyorlardır çok yorucu bir süreç hakseverden haberiniz varmı ben yeni öye oldum ama seni ve onu uzun zamandır takip ediyorum ve hep dua ediyorum inan