merhabalar bende pko belasıyla uğraşanlardanım malesef
2010 yılında tek kutu klomenle hamile kalmıştım ama malesef dış gebelik oldum ameliyatla alındı ve sağ tüpüm de gitti ardından rahim filmi çektirdim en son ekim ayın da 1 aşılam oldum oda tutmadı
aralık ayın da laprooskopi histereskopi oldum acı gerçeği orda öğrendim sol tüpümü tıkayan bi polip varmış ve rahimim de yapışıklık varmış şükür allahıma dr herşeyi halletmiş bana dediği bundan sonra işimiz daha kolay olacağı herşey nasip kısmet
en son ocak 5 adet oldum dr adetimin 3. günü yine çağırdı beni 3 ay tedaviye alacakmış galina yumurta takini vs yapacak eğer olmazsa aşılamaya geçeriz dedi ama bu şartlar altın da kendiliğinden olabileceğini düşünüyorum dedi inşş rabbim hemen nasip eder mevla daah fazla bekletmez
bende 2 yıldır denemediğim yapmadığım şey kalmadı ama artık herşeyi boşladım mevlam nasip ederse olur diyorum yeter ki vakti zamanı gelmiş olsun
şimdi glifor folik asit ve coraspirin içiyorum hergün düzenli olarak inşş bi faydasını görürüm
herşey bomboş gibi o olmayınca birtek o eksik hayatımızda öyle zor ki yoklugu anlatılamaz tarif edilemez bişey rabim sabır versin kurban olduğum mevlam tez zaman da nasip etsin...