- 25 Eylül 2012
- 1.922
- 26
evde tekim.. bi tek Rabbim ynmda oda olmasa.. ev sessiz bn sessiz.. bi tane film bitirdim yemek yedim meyve yedim kk ya girdim boş boş dolaştım.. eşim 11de gelcek... bn patladm sıkıntıdan.. bi bebeğim olsaydı.. onunla oynardım uyuturdm karnını doyururdum veya hamile olsaydım.. konuşurdum annem baba gelcek birazdan ona yemek yapalım sende beni izle.. biliyodm ki karnımda bnmle beni duyuyo.. belkide tekmelerdi beni gülümserdim arardım eşimi canım bebişimz seni özlemiş beni tekmeliyo çabuk gel derdim.. ama yokkk ev sesiiz çıt ses yok ne tekmeleyen bi bebek nede ağlayan.. hayal kuruyorum sadece ve gözümden akan gözyaşı.. bakıyorum etrafımdakilere hamile kalıyolar yavaş yavaş karınları büyüyo alışveriş heyecanı doğum korkusu ve o güzel koku hepsi sırasıyla yaşanıyo.. sayılı gün çabuk geçer derler ya ne kadar da doğru.. bide kendime bakıyorum sayısı belli olmayan bi bekleyiş..... eskisi gibide değil evimizin neşesi bebeğimin yokluğu belli artık yatıyorum yatağa O olsaydı şimdi uyutmazdı bizi babasıyla boğuşurdu gülerdik beraber...
bu bekleyiş yoruyo beni hç bişi yapasım yok.. başım ağrıyo akşamları... düşünmekten hangi doktora gitsem,hangi tedaviyi uygular acaba,paramız yeticekmi, ya olumsuz sonuç alırsak... çıkmazdayım sankii.
Allahım sen herşeyin en iyisini bilensin. bizim için hayırlısını ver. bizlere dayanma gücü ver.. bizlerinde evi bebek kokusuyla dolsun.. anne, baba olmayı bizlerede nasip ett AMİN..
kimseylede paylaşamıyorum içimdekileri eşimle bile kimse anlamıyo beni.. anlamıyoo
canım yazının yarısını okuyabildim, ağlamaktan okuyamadım
ben de sanırım PKO hastasıyım, düzensiz ve geciken adetler, 4 aydır hamile kalamama derken çocuğum ya olmazsa korkusu içime işlemeye başladı
Allah sabır versin hepimize, nasip eden Rabbim mucizesinden bize de tatdırsın ne diyeyim arkadaşım seni çok iyi anlıyorum