- 14 Şubat 2010
- 5.557
- 21
Aminnn inşallahcanım olacağı varsa her şekil de olur tatlım yeter ki rabbim oldursun vakti zamanı gelince elbet olacak allahın izniyle sen içini ferah tut ben ilk gebeliğim de tek kutu klomenle hamile kalmıştım çatlatma iğnesine bile gerek kalmamıştı ama şimdi öyle değil işte hiç umutsuzluğa kapılmıyorum yeter ki mevlam alnımıza yazmış olsun
sağol bitanem allah razı olsun inşş hepimizn tedavisi olumlu olur da hepimiz kavuşuruz bebelerimize
Allah yeniden anne olmanı nasip etsin sağlıkla kavuşman dileğiyle bebeğine inşallahmerhaba pko zedeyim bende ben ölen rahmetli oglma sogan suuyuyla hamile kaldım 7 sene sonra ilk oglm vefat etti 7 sene sonra 2 oglma hamile kaldım oda vefat etti sonra gene kornmadım bu seferde rahmetli kıızma hamile kaldım anlıcagınız 3 melek yolladım cennete
klomene gelince beni
m arakadaşım ikizlere hamile kaldı 4 aylıklar şuan diyeyim didim mdnzu yitirmeyin canlar olmasaydı benim olmazdı birde cennete gidip beni ve babasını terketmeseydi yüregimi daglamasaydı iyi olcaktıda malesef cennete gittiler
sagoln kızlar benide aranıza alırsanız inanın çok sevinicem birbirimize motive ederiz
Tabiki ne demek hoşgeldin aramıza.Bizler burada birbirimizi daha çok iyi anlıyoruz aynı şeyleri yaşadığımız için