- 14 Şubat 2010
- 5.557
- 21
Geçmiş olsun canım benimde grip geçen haftalarda yeni bitmişti yine oldum ya:2:kızlar ben feci grip oldumm heryerim ağrıyoo(
Sende moralini bozma canım.Bende neolsun bugün kontrolüm vardı prolaktin yükselmiş yine dostinex verdi birde tiroit ilacına devam et dedi öyle yani kontrol altında tutmak şart.Mayısta beyin emarım çekilicek kontrol amaçlı prolaktin yükseliyor ya oyüzden.Kan alınıcak bazı hormonlarıma bakılıcak.Napalım canım Allah dermansız dert vermesin.Senin sağlığın nasıl üzme kendini sende oluruna bırakneyaz nasılsın cnm ne var ne yok adet günün ne zaman belirti var mı hçç.. bnm 4 günüm kaldı adete bgn iğnenin 15. günü hçç belirti yok o yüzden test yapmıcam..
baharcım saol cnm desteğin için.. çikolata cnm hçç istemiyoki eskiden çok yerdm artık hçç yemiyorumm. sen nasılsın tedavin nasıl gidiyo
gizcim güzel hbrler bekliyoruz senden en kısa zamanda gelr inşallahh bebeğinn
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldinizz.. bizim hastalığımızda moral çok önmliymiş bozmayın moralinizi ben yapamıyorum siz yapın barii bizim tek ilacımz dua başka bişi değill valla RAbbim ol deyince olcak yoksa O istemekçe ne tedaviler yapsak boşa.. Rabbim sen hesapsız rızık verensin.. herşeyi yoktan var edensinn..Senin bi ol demen yeterli herşy için Sen bana ve tüümmm isteyen arkadaşlarıma hayırlı sağlıkı evlatlar nasip et en kısa zamanda.. AMİNNN
İnşallah olumlu sonuçlanır bu sefer canım.Allah yardımcın olsunmerhaba kızlar .sabah doktora gittim kan verdim. femara diye bi ilaç deniycekmişiz ama önce değerlerini görelim dedi.aşılamadan falan bahsetti .bi kere daha çatlatma iğnesi yapmıycakmıyız dedim. klomeni fazla kullanmak zarar veriyo dedi.kanı ver tahlillere göre bi yol çizelim ayrıntılı anlatırım dedi.birazdan çıkıcam sonuçlarımı alıcam bakalım neler bekliyo beni .dua edin kızlarr
giz sen yaptın nerelerdesin adetin geçtimi
Hayırlısı olur inşallah senin içinslm kızlar has. yordu valla
bana vitaminle yasmin verdiler mayıs 14 de gidecegim ogün başlıyacagım
anlamadım ya ne uzun ne kısa protolokol dediler fazla anlatmadı kafam karışmasın diye hayırlısı bekliyecegim
sveh inş. bebegin seninledir
burcu femara kullananalar var hadi hayırlısı canım
Sağlık olsun canım üzme kendini olur inşallahgünaydın canm inşallah bebeğin sana tutunmaya çalışıyodur.. ben pek iyi sayılmam dayanamayıp bu sbh test yaptım ve tabiki herzamanki gibi tek çizgi( bn hçç çift çizgiyi göremicem sanırımm(
Allah hayırlı etsin canım sağlıkla kucağına alırsın inşallah darısıda bizlere olsunslm kızlar ben kızlığımdan beri pco luyum ilaçsız adet olamazdım evlendim adetim düzene girdi bu kez gittiğimiz 2 hastanede eşime
sperm azlığı dediler 3. hastaneyegittik artık tüpbebek düşünüyoduk ( 7 aylık evliyim ama olmaz dedi2 hastanede) 3. hastaneye gittik eşim tekrar test yaptırdı biraz düşük ama normal dedi olur bebek dedi ben de kadın doğumun benden istediği tahlili yaptırdım eşimin sonucunu da aldık gittik meğer dr gebelik testi istemi siz zaten hamilesiniz dedi o mutluluğu alllah herkese nasipetsin umutsuzolmayıninanın oluyo inş sağlıkla kucama alırım..........
kızlar adet oldum 3 gün önce geldi bnm adet(
Olsun canım vardır bundada bir hayır hamile olduğun günlerde gelicek inşallah