günaydın kızlarr...bıkac gundur bunalımdaydım, baktım yazdıklarınıza takıp ettım ama gırıp de yazamadım hıc buraya....toparlandım yıne bıraz bıraz,arada sırada gelıyorlar bana heralde:)) basıma neler gelıyor boyle anlamıyorum, adetımı 15.nısanda gormustum bıtmıstı 5 gun sonra yanı ayın 27sınde hoppppppppp bı dahaaaa!!!!! kabuss gıbıydı, pko teshısı konulalı boyleyımm
(( agla agla parcaladım kendımı durmuo bu kanamalarım
(( duzelsın dıye 3 ay dıane 35 vermıslerdı ne kadar dırensem de kullanmak zorunda kaldımm, al ıste cok guzel duzelmısım, aynı tas aynı hamam!!!!!! gıttı 3 ayım
yıne basa sardıkk!!! neyse cmt.koştur koştur dr.sema hanıma gıttım, sekreterler de ıyıce cıldırttı benı zaten, randevusuz gelmıssınız bı de yarım gun calısıoruz olmaz dıyor!!!ya hu kanamam olacagını nerden bıleyım bennn??? randevu alsam zaten mubarekler 4 gun sonraya verıyor!!oleyım mı napıyım geldım ıste, ona ne oluosa doktorla goruscem dedım..sema hanım hıc bısı demedı gayet nazıktı aldı muayeneye, o da sasırdı, hıc temız kalamadın mı dedı, 5 gun kalabıldım sadece dedım
( bunu da adet sayıyoruz dedıı, progestan verdı kanama durunca ara dedıı..normal degıl mıyım ben sema hanım dedım, bı duzensızlık var ama duzeltmeye calısıcaz dedı
(( puff
(( kullandım progestanı akşamları mahvedıyor benı o baş dönmesı çok kötü. neyse kanama durdu, ama talıhsızlık benım peşımı bırakır mı mumkunnnnnn degıll!!!!! bugun aradım acmıyorlarr, aaa tatıll bugun
(((aksam bı tane daha ıcıyım yarın arayım dıyorum...ıcmesem mı dıyorumm...ne yapacagımı bılmıyoırumm