günaydın fıstıklar
milasis ben zekai tahirde nafile yılmaz dr um çok memnunum inan sonuç ne olursa olsun o kadar ince eleyip sık dokuyorlarki özel bir merkez kampanya yapmıştı oraya gittim 12 lira muayene parası verdim dr karar verin hemen ignelere beşlıyalım demişti eee tabiki para dertleri
burası devlet has.
neyaz sveh sizleri karamsar gördüm yapmayın sakın
Hımmm...pekı aklımın bı köşesine yazdm bunu:))artık kararım nett, ne yapacagımı bılıorum, daha hıc bır ıslem yapılmadı bana ınsallah mayısta aksılık cıkmazsa klomene baslıycam,2-3 ay dan fazla da kullanmıycam, bana bu surede olmaz hemen gıbı gelıyor
( düşündüğüm gıbı olur da olmassa zekaı tahıre tekrar bır u dönüşü yapıcam..masraflı ve yıpratıcı bır surec, arastrma hastanesı ustelık devlet hastanelerını her zaman daha guvenılır bulurum..ama ıste onceden zırt pırt doktorum degışmeseydı bugun bu hallerde olmasdım ben de
( su an glukofen alıorum..ben harıc butun pkolular kullanıyor..doktora da sordum kullanayım mı dedım, su an cok gereklı gormuorum dedı bısıler geveledı..ılerı pkolular ıcın dedıı..ılerısı gerısı var mı ıste adet duzenım sıfır!!! kılo desen aldım basımı gıdıorum bı lokma yemesem de veremıorumm..ben de ıcmeye basladım..napıyımm:26: bılmıyorum aranızda kullanan var mı ??
BU ARADA, DAHIL OLACAGIM DUYGULARINIZA BEN DE...... İÇLENMEK, İMRENMEK YA DA BASKA BİŞİ...BENIM DE ETRAFIMDA VAR BOYLE PIT DIYE HAMILE KALIP KÖTÜ BİŞİ GIBI ÖFF YINE MI HAMILE KALDIM, HEMEN DE HAMILE KALIORUM DIYE DURUMU BILE BILE SOYLENENLER!! BUGUN HASTANEYE GITTIM, HERKESIN YA KARNINDA YA YANINDA VARDI..UZULDUM DERTLENDIM, ÖFKELENDIM KENDI KENDIME KÜSTÜM HATTA
( AMA ELDEN BİRSEY GELMIYOR...YAPILACAK TEK SEY SANIRIM HERSEYI YAPIP BEN ELIMDEN GELENI YAPTIM DEMEK, GERISINI ALLAHA BIRAKIP DUA ETMEK...OYLE BİRSEY KI BU TESELLISI YOK, FAZLA SOYLENECEK BIR TARAFI DA YOK...AMA YINE DE BU KONUYLA ILGILI GUSEL HIKAYELERI DINLEMEK BIRAZ OLSUN FERAHLATIP UMUTLARI TEKRAR YESERTIYOR..EVET CEVREMDE COK KOLAY HAMILE KALANLAR VAR AMA GUSEL MUTLU SONLU HIKAYELERI YASAYAN CIFTLER DE VAR.ÖRNEĞİN TEYZEM:)) UZUN SURE COCOUGU OLMAMIŞ ( AMA BU COKKKK ESKIDEN SU ANDAKI GIBI IMKANLARIN VE ILACLARIN OLMADIGI DONEMDE OLMUS BİRSEY BIZ SANSLIYIZ:)))) NELER YASAMIS SONRA TEDAVI ILE BI SEKILDE OLMUS...YINE ARKADASIMIN ANNESI VE BABASI EVLAT HASRETI CEKIP SONRA IKI OĞLUNU KUCAKLARINA ALMIŞLAR..YA ÜÇ PKOLU ARKADASIMA NE DEMELI IKISININ DE PIRIL PIRIL 2 KIZI VAR:))) BIZ DE ONLARDAN OLURUZ INSALLAH...YAZARIZ INSALLAH BIZDE BURALARA VE MUCIZEM GELDI DIYE