canım ucunu degiştirmiştir ve ucuna jel sürmüşlerdir kimisi böyle yapıyor
sema hanımı dene derim oraya giden arkadaşım var gerçi sorununu bilmiyorum ama bir düşük olmuştu sonrası orda hamiş
an hayır gelmeyecek
zekai tahir e en son ne zaman gittin bilmiyorum ama şu anda tek dr ilgileniyor canım hemşireler bile aynı inan çok memnunum ben
sen lina ya geldigine göre yenimahalle tarafındasın bende burdayım
evet jel sürdü ucuna onu gördüm bak:)) en son şubatta gittim zekai tahire...gitmediğim doktor kalmadı dıyebılırım, ordan oraya suruklenıyorum aylardır fakat bı adım atamadım ya nıye boyle oldu anlamadım( gecen sene yenımahalle devlet hastanesı acıldı benım evıme cok yakın ben batıkentteyım:)) orda saıme hanım vardı, yok bişiyin mukemmelsın tertemızsın, bekle olur dedı, bekle bekle yokk, baktım adetlerım ıyıce sastı ayda 2 kere falan oluyorum, hala bısey yok dıyo bana.baktım onmın yanında oğrendım dan hayır gelmeyecek doktor arayım dedım..o sırada gecıkmem oldu hamıleyım sandı kayınvalıdem, benı ortadoğu tıp merkezıne goturdu..orayı da bılırsın lınaya gelmden 5 dkka uzaklıkta..hemen yanında..baktık bebek yokmuş polıkıstık over varmışş...kayınvalıdemın yanında öğrendım..kadın 3 ay dıane kullanacaksın oyle geleceksın dedı bana..ınanamadım olmaz oyle sey dedım cunku bundan once gıttıklerım hıc bırsey yok dedıler, ben bıle gorduyorum ultrasonda bu doktorlar nasıl gormez bır suru kıst var orda..ınanmayınca hadııııııı bı de zekaı tahıre gıtt, orda da aynı sey soylenınce, kuzu kuzu aldım dıaneyı ıctım bıttı ıste 3 ay doldu..lınayı duydum oraya gıttım...işte yazınca sımdı anlıyorum cok fazla yere gıtmışım, sacmalık benım yaptıgım da ıste ama guvenemedım ılk doktordan sonra...durum boylee... haklısın aslında en ıyısı devlet, ılgı alaka ıyıydı, eskısı gıbı degıl devlet hastanelerı de ıste 3 kere gıttım ucunde de baskasına gelınce bı de aynı seylerı anlat anlatttt, fenalık gelıyordu. bana malıyetlı olur mu lına onu da su an bılmıyorum..bırılerıyle paylaşmak ıstıyorum yazmak ıstıyorumm ıyıce bunaldımm, kımse de cevap vermedı senden baska sınırlerım cok bozukk, allah yardımcın olsun okudum rabbım yuzunu guldursun ınsallah cevap alırsın tedavınden...ben de mayısın 20sı gıbı somut bı adım atıcam ınsallahh lınaya devam edersem tabıı:))