keşke kan testi yaptırsaydın hamiş degilsende rahat eder din
çarşamba git bakalım hayırlısı
kan testi de negatif...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
keşke kan testi yaptırsaydın hamiş degilsende rahat eder din
çarşamba git bakalım hayırlısı
çok mutsuzum.6 aylık ilaç tedavisi sonuç vermedi.rahim filmi çekilecek cumartesi günü.çevremdeki yeni evliler hamile.aileme gidiyorum sürekli bu konular konuşuluyor.kendimi çok kötü hissediyorum.çok mutsuzum.
kan testi de negatif...
bana fikir verecek biri yokmu....
28 yaşındayım.sadece ilaç tedavisi oldu.rahim filminden sonra aşılama veya tüp bebek belli olacak.sorun bende.aslında tadviye başlamadan önce eşimin sperm hareketliliği az çıkmıştı.doktor ona ilaç verdi.iki ay önce tekrar test yaptı sonuç yoktu.yalnız hamileler, hamilelik, doğum konuşuldu mu evde yüzümü nereye koyacağımı şaşırıyorum.kendimi çok garip hissediyorum.ayrıca kardeşlerim sürekli sinirlerimi bozuyorlar.kışın işte kalın giyin, yere oturma, yaz geldi havalar sıcak bana ceket getirmeler, ne bileyim bu şekilde davranmaları iyi niyatli ama canımı çok sıkıyor.ben hatırlamamaya rahatlamaya çalıştıkça gözüme sokuyorlar.ayrıca kalın giyinmekle ne alakası var.pkos sorunum bu.
slm kızalr neler oluyor ya arkadaşlar isyan etmeyin ne olur dua edin hayırlısını isteyin lütfen
arkadaşım lina kadın sema hanım gerçekten iyi duymuştum bende ankaradayım neden zekai tahire gitmiyorsun canım gerçi sema hanımda iyi ama sen bilirsin
kızlar has. Geldim fsh düşmüş şükür ultrs iki minik kist önemsiz ama yarın eşim sperm verecek ve onunla birlikte saat 2 de heyete girecek dr tamam derse başlıyorum hemen ihneye şükürler olsun olmazsada mayıs kesin artık
slm kızalr neler oluyor ya arkadaşlar isyan etmeyin ne olur dua edin hayırlısını isteyin lütfen
arkadaşım lina kadın sema hanım gerçekten iyi duymuştum bende ankaradayım neden zekai tahire gitmiyorsun canım gerçi sema hanımda iyi ama sen bilirsin
kızlar has. geldim fsh düşmüş şükür ultrs iki minik kist önemsiz ama yarın eşim sperm verecek ve onunla birlikte saat 2 de heyete girecek dr tamam derse başlıyorum hemen ihneye şükürler olsun olmazsada mayıs kesin artık
öncelikle cevabın için çok teşekkür ederim:)) ben ilk öğrendiğim zaman inanamamıştım ve doğrulatmak için bir de zekai tahire görünmüştüm..fakat ultrason ıcın bıle gün verilince bır de her seferınde baska bır doktora denk gelınce bir daha oraya gıtmek ıstemedım..ustelık benım denk geldıgım 3 doktor da yenıydı orda benı odada bırakıp hocalarına sormaya falan gıdıyorlardı..ben de oyle olunca uzuldumm....kafam oyle karısık kıı, bır dıyorum yapılacak sey aynı zaten klomen verecekler, fazla da bırsey yok dıyorum bır de dıyorm baska bır yere mı gıtsem..sureklı doktor degışmek ıyı bırsey degıl..o yuzden ıkılemde kaldım..sema hanım ıyı bırıne benzıyor tek tek anlattı surecı bana..mayıs 17-18 adet beklenıyor.esımle beraber gıdıp spremıyogram verılecekmış..ben 1,5 yıl once hamıle kalmıstım kendılığımden, düştü düşüklerin yarısı kalıtesız spermden olur bakmamız gerek dedı...ıyı hoş da hersey sanırım benı düşündüren şu olaydı: normalde vajınal ultrasonda hanı o uzun alete prezervatıf takıp muayene edıyorlar ya bızı, hıjyen bakımından, bu sefer takılı degıldı :26: sonradan farkettım bunu, cok düşündürdü benı...:18: