- 4 Mart 2011
- 594
- 18
- 46
bi tek ben varım canım işine yarar mı
nerde hareket (çokluk) orda bereket canımmm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bi tek ben varım canım işine yarar mı
adetimin 8.günü
başla canım 21 gün boyunca iç eşinin hareket azlığı içinde aktarlarda satılan keçiboynuzu pekmezi var ondan al he akşam 1 tatlı kaşığı yedir sende yiyebilirsin yumurtlama günlerindeki ilişkinizde birlikte olmadan 2 saat önce eşine türk kahvesi içir canım bunları mutlaka yap bence...
çok sağol bilgilerin için yapacağım bunları inş benim de bebğim olur artık çok istiyorum
Ah kıyamam sana korkma bu kadar canım benim, rahat ol eğer tüplerde tıkanıklık varsa canın çok acıyormuş ama senin tüpler açık Allah ın izniyle o yüzden canın yanmicak...
arkadaşlar incir kürüne ne zaman başlamam gerekiyo adetim yeni bitti bugün başlasam olur mu
kızlar bişey sorucam ya ben dün çatlatma iğnesi oldum ya bugün 2-3 saattir krem gibi akıntım var bide midem bulanıyo sizce normal mi ?
nerde hareket (çokluk) orda bereket canımmm
kızlar bişey sorucam ya ben dün çatlatma iğnesi oldum ya bugün 2-3 saattir krem gibi akıntım var bide midem bulanıyo sizce normal mi ?
nerdesiniz yaaa kimse yokmu
çok sağol bilgilerin için yapacağım bunları inş benim de bebğim olur artık çok istiyorum
ya benim de hafif hafif böyle bulantım var iki üç gündür genelde yemekleri görünce oluyo bide akıntı gibi iltihap gibi akıntım var sizce neden
neyaz senin son durumun neydi canım çatlatma iğnesimi vurunmuştun biraz hatırlatırmısın
neyazcığım ben varım yeni geldim dün girmedim yazdıklarınızı okudum sen catlatmamı oldun
elifyesiller nasılsın hayırlı olsun iğne olmuşsun inşallah hayırlı cevap alırsın