Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba kızlar.ovitrelle vuruldum pazartesi.kasıklarımda ağrı oluyor.normal mi acaba?
kızlar kayın valdeme gidiyorum baya bi yokum haberiniz olsun öptümmmmmmmmmmmm
tabisi normal çatlıyosun demekki ilişki verdiyse saatlerine uyun bol şanssssssssss
iğnelerle 2 yıldır canım benim oluyor hamilelik ama sonu gelmiyor bir keresinde ikiz oldu 5 aylıkken ereken doğum oldu. Bir tanede 5 haftalıkken gelişimi durdu bebeğin kalp atışları duyulamadı. Nedir benim bu 5 lerden çektiğim yaaaa ssz ssz ssz ssz
merhaba kızlar.ovitrelle vuruldum pazartesi.kasıklarımda ağrı oluyor.normal mi acaba?
Rahim filmini duyunca ağlayasım geldi
kasıklarında ağrı varsa demekki yumurtalıkların çatlıyo normeli ne süüpeeer ağrı olmazsa kötü ilişkiye devam et bu aralar tam da ağrı varken
yinemi gidiyosun kız ne çok seviyosun kayınvalideni :)) kendine iyi bak öptüm
elifyeşiller slm canım ne olsun iyiyiz işte adetin bitmesini bekliyroum 5 gün sonra incire başlıyorum
ebirhim güzel haberlerle gel tatlım
kızlar genellikle çalışanlar var herhal
ben
burcu
aruna
başka kimler vardı bakem
ben bedava çalışıyorum kociş para vermiyor
ya deliliğe vuruyorum işi acayip stresliyim aslında. akşam hep rahim filmi çektirdim rüyamda.sabah eşim hadi kalk diyomuş bana.ben de ona daha narkozun etkisi geçmedi demişim kendime geldim bana diyo nasıl geçti ameliyat hahahaha çok güldüm kendime ya
kayınvalide sevilmezmi
ya deliliğe vuruyorum işi acayip stresliyim aslında. akşam hep rahim filmi çektirdim rüyamda.sabah eşim hadi kalk diyomuş bana.ben de ona daha narkozun etkisi geçmedi demişim kendime geldim bana diyo nasıl geçti ameliyat hahahaha çok güldüm kendime ya
elifyeşiller slm canım ne olsun iyiyiz işte adetin bitmesini bekliyroum 5 gün sonra incire başlıyorum
ebirhim güzel haberlerle gel tatlım
kızlar genellikle çalışanlar var herhal
ben
burcu
aruna
başka kimler vardı bakem
ben bedava çalışıyorum kociş para vermiyor
Rahim filmini duyunca ağlayasım geldi