- 4 Mart 2011
- 594
- 18
- 46
kızlar kayın valdeme gidiyorum baya bi yokum haberiniz olsun öptümmmmmmmmmmmm
haksever ayın çoğunu kayınvaldende geçiriyorsun nasıl sevgidir bu ya anlamadım doğrusu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar kayın valdeme gidiyorum baya bi yokum haberiniz olsun öptümmmmmmmmmmmm
çok şükür diyelim canım en azından çocuğunu görmesende karnında hissetmişsin annelik duygusunu tatmışsın ben ilk başlarda allahın gücüne gitmesinde allahım bari o duyguyu tatayımda yaşamazsa yaşamasın demiştim sonra allahın gönlüne hoş varalım hazinesi büyük güzel dua edeyim dedim ben o duyguyu çok istiyorum o çift çizgiyi görmeyi o karnımdayken hissetmeyi
haksever ayın çoğunu kayınvaldende geçiriyorsun nasıl sevgidir bu ya anlamadım doğrusu
öyle deme o daha da kötü oluyor ben ultrasonda tekme atışını görmüştüm hiç gitmiyor gözümün önünden çok zor çoookkkkk.
figen sendemi ankaradasın ben nafile hoca vardı belkide beraber başlarız ne zaman gidceksin tekrar
neyaz niye unutayım seni canım ya onlar hep işlerinden bahsettikleri için aaklımda kalmış işten çıkıyorum gülel güle işe geldim merhaba diyorlar ya
çatlatma inesini vurunduktan sonra kasık agrısı normal agır kaldırmayıın igneden sonra
bak ben bunu bilmiyordum ağır kaldırma olayını
spor yapmada sakınca varmı çocuk düşünürken
kızlar benim doktor gelmiş ben geçiyorum doktora bakalım ne diyecek ayyy çok heyecanlandım ya şimdi inşallah iyi şeyler söyler de şu çatlatma iğnesini vurunurum bu akşam...:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:
kızlar benim doktor gelmiş ben geçiyorum doktora bakalım ne diyecek ayyy çok heyecanlandım ya şimdi inşallah iyi şeyler söyler de şu çatlatma iğnesini vurunurum bu akşam...:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:
hg din hormon degerlerin nedir canım adetlerin düzeni
eşinde sadece hareket mi az yoksa şekil bozukluguda varmı
herhangi bir ilaç kullandınmı birde yaş
Ben geldimmmmmm bizim yumoşun birtanesi gelişmiş yarın çatlatma iğnesini vurun dedi doktor. 5 - 6 günde gün aşırı birliktelik verdi.
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr ben bi konu açtım bu konuyla ilgili lütfen bana orda yol gösterin napmam gerekir ..şu nişanlı kardeşinize yardım edin lütfennn nişanlıyım korunmalımıyım başlığım
hoşgeldin canım maşallah yumoşlara ne güzel güzel haberle geldin sonuda iyi olur inşallah canım sonundada bebiş gelir inşallah
Nerelerdesiniz ya nereye kayboldunuz...
arkadaşlar incir kürüne ne zaman başlamam gerekiyo adetim yeni bitti bugün başlasam olur mu
zamanını tam yaz canım adetinin kaçıncı günü bugün