- 1 Aralık 2011
- 4.799
- 30
Günaydın canım, sana da hayırlı cumalar
nasılsın canım sen bugün doktora gidicektin dimi ? kaçta gidiceksin inşallah güzel haberlerle gelirsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın canım, sana da hayırlı cumalar
12 mm olan belki çatlamıştır canım yumurta çatladıktan sonra küçülüyor çünkü...
tabikibüyür canım neden üzüldünkü bu normali zaten bikaç kere bile çarabilir seni bida bakar 2 gün sanra 20li olur der olmamışsa bida gel der zülme bu normal bişi ilk mi yumurta takiibi yapı-yosun bu normal bişi sakın üüzlme bikaç kere daha bakar uygun zmaanda vurur iğneyi incir ye fındık ceviz ye cok faydası oluyo incirin felan güzel beslen canım hadi hayırlısı yumurtaların var bak üzülme bu normal bişi herkezin öle 2-3 kere çarıp bakılıyo
canım bunlar genelde oluyor yumurtalar geç cevap verebiliyor dr peki dozu arttırdımı yoksa aynı dozmu devam
5 gün içip gidiyorum düşünüyo kaşıınıyo hııımmm güzel diyo (inşallah yumurtaları kastediyodur ) o kadar.sonra ilişki günü veriyo .sonra 21. gün gel diyo.progesterona bakıyo. adet olursan gel diyo
olcak canm olcakkkk herşey çok güzel olcak Allahın izniylee ben inanıyorumm. biraz geç olucak ama güzel olcak inşallahh.. konuşcaz burda bebk olunca bu günleri hatrlayıp gülcez inşallahh
Kız sen bizi güldürdün Allah da seni güldürsün inşallah yazını okurken dayanamayıp bir kahkaya attım yanımdaki arkadaşlar tuhaf tuhaf baktılar ne oluyor diye bilmiyorlar ki senin başına gelenleri ...
nasılsın canım sen bugün doktora gidicektin dimi ? kaçta gidiceksin inşallah güzel haberlerle gelirsin
günaydınlar canım .deli bir arkdaş var ona gülüyorum de
ya deliliğe vuruyorum işi acayip stresliyim aslında. akşam hep rahim filmi çektirdim rüyamda.sabah eşim hadi kalk diyomuş bana.ben de ona daha narkozun etkisi geçmedi demişim kendime geldim bana diyo nasıl geçti ameliyat hahahaha çok güldüm kendime ya
elifyeşiller slm canım ne olsun iyiyiz işte adetin bitmesini bekliyroum 5 gün sonra incire başlıyorum
ebirhim güzel haberlerle gel tatlım
kızlar genellikle çalışanlar var herhal
ben
burcu
aruna
başka kimler vardı bakem
ben bedava çalışıyorum kociş para vermiyor
aşılama olmak için develete başvuracaksın elindeki laçları ve daha önceki bütün tahlilleri götür ben aşılama için rapor çıkartacagım diye konuş
dedilerki tamam aşılama olacaksın vs. ilaçlarınıda aldın diyelim adetin ikinci veya üçüngü günü başlıyorsun ilaçları kullanmaya yumurtan istenilen büyüklüge gelibce tam zamanında dakikasında çatlatla ignesini vurunuyorsun dr dedigi saatte has. eşinle birlikte hazır olacaksın eşin sperm verec senii odaya alacaklar eşinin spermini igne ucu gibi bir çubukla rahme yerleştirecekler yarım saat yat sonra eve dinlenme molası
ne başkasının spermi ya kim diyor bunu hangi fikirsiz insanlar zaten eşin teslim alacak kimligiyle ve üstünde ismi yazıyor eşime imzalatıp vermişler ve üç kez ismini sormuşlar
hiç acı yok ilk gece gibi deyim haaaaaaaaaaa
sayı gözükür tabi valla heryeri bilmem ama ankarada zekai tahir ben çok menunum özel gibi
canım bende zekai tahire gidiyorum hangi dr gidiyorsun rahim filmi ve eşimin sperm testini istedi ondan sonra tedaviye başlıcakmış bu ay doluymuş rahim filmi gelcek ay çektırcem rahim filminden korkuyorum napcaz bakalım
noldu canım neden ağlıyorsun öpeyimde geçsin