Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
giz1978: yaş 32 ///k.e sorunu////bir tüp bir aşıl negatif//225 fostimon ve ovirtel.////nisanda tüp bebek devlette bekliyor
burcu22: yaş 28 ///k.e sorunu///2 klomen den.negatif/// klomen ilacı ///25 mart rahim fil. bekliyor
elifyeşil.: yaş 28///k.e sorunu///pco ///femara ve ovirtelle /// 16 mart adeti bekliyor
ebirhim : yaş33///k sorunu //pco.biçok kez klom.kul.///gonal450 ve ovirt. /// tdavide
mahrur: yaş31///k sorunu //pco.1 kez klomen kull. /// bekleme aşam.
sveh : yaş21//k.sorunu //pco.prolk.yüks. ///klomen.dush.vedostinex//
aruna: yaş 34// k.e.sorunu //yumurta çatlamıyor://bu ay tedaviye başlayacak
inanmazsın ama kadın doğumcudaki kızla arkadaş olduk .cebini aldım bişey olunca onu arayıp soruyorum.:) hatta 8 martta kadınlar günü için yemek düzenliyor arkadaşlar aradım onu da gel dedim bak hep beni çıplak görüyosun bi de giyinik gör
cnm bende 1yıldır rahim filmini ha bugünün ha yarın diye korkudan çektiremiyorum nslsa tüp olacak diyordum sen bana cesaret verdi inşallah sonuçların güzel çıkar senden sonrada ben çekinirim
Canım hoşgeldin inşallh hepimiz o güzel haberleri alırız kontrollerini ihmal etme paylaşırsın bizlerlede.mrb uzun bir takipten sonra benimle aynı sorunları yaşayan kişileri buldum. 10 aylık evliyim uzun bir süredir pkos sorunum var, 8 aydır ankarada özel bir hastanede tedavi görüyürdum dr pkosu baskılamak içi glifor başladı 5 aydır kullanıyorum.daha sonra klomen tedavisine başladık 3 ay ovitrelle ve menagon ile birlikte yumurtaları geliştiremedik en sonunda bir ark. vasıtasıyla prof.dr muayenehanesine gittik eşimle, bu arada eşimde sorun yok,neyse dr tahlil leri kontrol edip muayene sonrası aşılama kararı alır diye beklerken gonal f le tekrar girişimsiz bir tedaviyi uygun gördü bugün 3.dozu yapıyorum 6 gün sonunda kontrolüm var bakalım hayırlısı paylaşmak istedim gelişmeleride anlatırım..(bu arada benzer süreçleri yaşayan arkadaşlardan, sonuç alanlar yazarsa sevinirm)
Ayyy canım çok sevindim Allah hayırlı etsin sağlıkla kucağına alırsın inşallh darısıda bizlere olsunArkadaşlar uzun zamandır giremiyorum sizlere müjdeli bir haber vermek istedim bugün tam 5 haftalık hamileyim sizler içinde dua ediyorum inş herşey gönlünüzce olur....
günaydın kızlarr.. bende adet oldumm.................................
Cnaım hoşgeldin moralini bozma hepimizin ortak noktası pko inşllh olumlu güzel haberler alırsınben aranıza yeni katıldım ama ilk olarak hemen hamile kalabilmiş sonrasında ise 9. haftada bebeğini kaybetmiş ve üzerine de2 senedir çocuk sahibi olamamış bir baytanım 3 defa klomen kullandım yumurtalar kendileri çatlamış çatlatma iğnesi yapmadılar sonra geçen ay bir kan tahlili yaptırdım hormonlarım ters dönmüş biri diğerinin yarısı olması gerekirken 3 katına yaklaşmış şeker için test yaptırdım normale yakın çıktı bu ay da sol yumurtalığımda bir yumurta büyümüş ve çatlamış ama beni yıkan son nokta bugün adet olmak resmen bitttim artık sığınacak bir liman arıyorum istabul beylikdüzündeyim bana aşılama için yardımcı olabilecek birileri var mı içimi döktüm sanırım
Aminn inşallah canımçok saol bitanem ya inşallah yarın senden de güzel haberler alırız ve hepimiz tek tek burdan hamileyim diye yazarız ay ne kadar güzel olur yaaaaaaaa
kızlaarrrrr.... benm adetim kendine gelemedi siyah bişi çamur gibi fazlada gelmiyo azda değil ama.. geçen ay fln hemen kırmızı geldi çok güzeldi miktarı fln şimdi nie böle sizede oluyomu..
selam arkadaşlar aranıza yeni katıldım ben de pkoluyum galiba,doktor bişey demedi ama burada yazılanlardan anladım ama bana hiç ilaç falan vermedi bu arada rahim filmi çektirdim tüplerim açıktı doktor bana sen aşılama yaptır uğraşma dedi ama başka doktor tüplerin açıksa tedavi ile çocuğun olur demişti bu arada eşiminde spermlerinde hareket azlığı var şimdi ne yapacağımı bilmiyorum direk tüp bebek merkezine mi gideyim yoksa tekrar başka bi doktora mı gideyim of ya 3 senedir istiyorum olmuyor.Rabbim isteyen herkese en kısa zamanda hayırlı bir şekilde nasip etsin inş..
cumartesi eve geldiğim gibi hemen yazıcam canım.inşallah sorunsuz ve acısız geçer de sana cesaret veririm
selam arkadaşlar aranıza yeni katıldım ben de pkoluyum galiba,doktor bişey demedi ama burada yazılanlardan anladım ama bana hiç ilaç falan vermedi bu arada rahim filmi çektirdim tüplerim açıktı doktor bana sen aşılama yaptır uğraşma dedi ama başka doktor tüplerin açıksa tedavi ile çocuğun olur demişti bu arada eşiminde spermlerinde hareket azlığı var şimdi ne yapacağımı bilmiyorum direk tüp bebek merkezine mi gideyim yoksa tekrar başka bi doktora mı gideyim of ya 3 senedir istiyorum olmuyor.Rabbim isteyen herkese en kısa zamanda hayırlı bir şekilde nasip etsin inş..
giz1978: yaş 32 ///k.e sorunu////bir tüp bir aşıl negatif//225 fostimon ve ovirtel.////nisanda tüp bebek devlette bekliyor
burcu22: yaş 28 ///k.e sorunu///2 klomen den.negatif/// klomen ilacı ///25 mart rahim fil. bekliyor
elifyeşil.: yaş 28///k.e sorunu///pco ///femara ve ovirtelle /// 16 mart adeti bekliyor
ebirhim : yaş33///k sorunu //pco.biçok kez klom.kul.///gonal450 ve ovirt. /// tdavide
mahrur: yaş31///k sorunu //pco.1 kez klomen kull. /// bekleme aşam.
sveh : yaş21//k.sorunu //pco.prolk.yüks. ///klomen.dush.vedostinex//
neyaz: yaş31//k.sor. //pco.adet düzensiz. ///gonalf .ovirtel.//laporoskop.oldu
bekliyor
aruna: yaş34//k.e.sorunu//pco.yumurta çatlamıyor/// ///mart ta tedavi
inanmazsın ama kadın doğumcudaki kızla arkadaş olduk .cebini aldım bişey olunca onu arayıp soruyorum.:) hatta 8 martta kadınlar günü için yemek düzenliyor arkadaşlar aradım onu da gel dedim bak hep beni çıplak görüyosun bi de giyinik gör
Nebileyim yaa inşallah öyledir. adam çok unutkan bi gün beni ultrason odasında unuttu :) iki dr. odaları farklı ama ultrason odasını birlikte kullanıyolar.ben geçtim .gelicem dedi.kızla başladık muhabbete.gelmiyo .diğer dr. geliyo muayene ediyo hastasını gidiyo. bi yarım saat bekledim.sonra kız gitti hatırlattı .unutmuş meğersem
günaydın kızlarrrrrrr herkese hayırlı cumalar gizcim merhaba nasılsın canım
ne zaman dan beri tedavi görüyorsun
iğnelerle 2 yıldır canım benim oluyor hamilelik ama sonu gelmiyor bir keresinde ikiz oldu 5 aylıkken ereken doğum oldu. Bir tanede 5 haftalıkken gelişimi durdu bebeğin kalp atışları duyulamadı. Nedir benim bu 5 lerden çektiğim yaaaa ssz ssz ssz ssz