Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sorabilirsin tabi ki canım istediğini sor belki bir fikir olur senin için de ben gonal f 450 kullanıyorum bir tane yetiyor bana tanıdık eczaneden 250 tl ye aldım.8 gün vurunuyorum tamamını yani aslında hesapladığında 6 günlük sürmesi gerekiyor ama içinde 450 den fazla var 8 gün rahat yetiyor canım
kız özel muayne hemde 70 tl sade muayne parası ilaç tahlil hariç.. banada öle geliyo ama havalr düzelene kadar idare etcem snra tüp bebek merkezine gtcem neyse gereken yapsnlar. uzak birz kar kış gidemem şimdi
yaaa az da değil 70 tl ya bunların aldığı para hiç helal değil var ya sen il olarak nerdeydin canım
yaaa az da değil 70 tl ya bunların aldığı para hiç helal değil var ya sen il olarak nerdeydin canım
istanbul sultanbeyli canm sn nerdesn.. helal değil tabi bi ultrasonla bakıyo 70 tl veriyorum
anladım canım çok saol benim doktorumda 2-3 ay daha ilaçla devam edicez olmazsa iğnelere geçicez dedi de bana maliyet olarak 600-700 tl tutar dedi ordan kafam karıştı
istanbul sultanbeyli canm sn nerdesn.. helal değil tabi bi ultrasonla bakıyo 70 tl veriyorum
bende istanbul ataşehir deyim canım erdem hastanesi var duymuşsundur belki oraya gidiyorum
inşallah bu kez olurda uğraşmak zorunda kalmazsın canım ama doktorun abartmış o kadar tutmuyor ilacın piyasa değeri 340 civarı 75 tl de çatlatma iğnesi toplam 415 tl tutyor.Eğer tanıdık eczanen varsa ucuza da alabiliyorsun canım.
iyi akşamlar kızlar benim çıkış saatim geldi geçiyor.Kendinize iyi bakın yarın görüşürüz inşallah...
bende istanbul ataşehir deyim canım erdem hastanesi var duymuşsundur belki oraya gidiyorum
anaaa bende oraya başlıcam işte çakmaktakine ama nasıl memnunsun dimi
Ebirhim özeline bak
anaaa bende oraya başlıcam işte çakmaktakine ama nasıl memnunsun dimi
memnunum canım sen oranın tüp bebek bölümüne mi gidiceksin canım fiyat sordun mu hiç benimde bugün hastaneden çıkınca aklıma geldi tüp bebek ve aşılama için fiyat sormak
memnunum canım sen oranın tüp bebek bölümüne mi gidiceksin canım fiyat sordun mu hiç benimde bugün hastaneden çıkınca aklıma geldi tüp bebek ve aşılama için fiyat sormak
öle bi bölümü varmış sanırım yanlış hatırlamıyosam. fiyat sormadım aman fiyat önemli değil artık şu 3 senedr gtmediğim yer kalmadı... iyi bi dr olsunda gerisi önmli değil. tüp bebek bölümüne gideyimde ne gerekiyosa yapılır aşılama fln olmadı tüp bebek... orda bi dr var adı neydi ya unuttum zeynep kamilde fln çalışmış amerikan hastanesinde çalışmış geçmişi iyi yani ona gtcem nasipse. sn hangi dr a gidiyosn cnm
öle bi bölümü varmış sanırım yanlış hatırlamıyosam. fiyat sormadım aman fiyat önemli değil artık şu 3 senedr gtmediğim yer kalmadı... iyi bi dr olsunda gerisi önmli değil. tüp bebek bölümüne gideyimde ne gerekiyosa yapılır aşılama fln olmadı tüp bebek... orda bi dr var adı neydi ya unuttum zeynep kamilde fln çalışmış amerikan hastanesinde çalışmış geçmişi iyi yani ona gtcem nasipse. sn hangi dr a gidiyosn cnm
dediğim dr un adı serap yaltı cnm
dediğim dr un adı serap yaltı cnm
evet bende internetten baktım serap yaltı doğru canım ben funda hanıma gidiyorum funda demir memnunum çok şükür