Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bana da öyle diye diye 4 yılımı yediler
Selam kızlar şimdi doktordan geldim.Bugün adetin 9.günü iki tane yumurtam gelişmiş birisi 13ml diğeride 15 ml cuma tekrar gidicem canlarım.İnşallah herşey güzel olacak.Kim bilir belki ikize hamile kalırım yine ama bu kez diğeri gibi olmaz inşallah...ssz
canım bende klomen türü ilaç + çatlatma iğnesi kullanıyorum birde metformin kullanıyorum bende 3 ay oldu tedaviye başlayalı ilk ay yumurta gelişmedi o yüzden iğne olamamıştım ilk çatlatma iğnesini geçen ay oldum ama malesef bebek olmadı şimdi 2 gün sonra tekrar çatlatma iğnesi olucam bence sende bunu sor mutlaka doktoruna peki çatlayıp çatlamadığına bakıyor mu nasıl anlıyor yani senin doktorun
ya ben sordum çatlamış mı dedim dedi ki adetliyken gel eğer yumurta yoksa çatlamıştr ama yumurta varsa çatlamamıştr dedi... adetimede 2 gün kaldı çok heyecanlıyımm:18:
Selam kızlar şimdi doktordan geldim.Bugün adetin 9.günü iki tane yumurtam gelişmiş birisi 13ml diğeride 15 ml cuma tekrar gidicem canlarım.İnşallah herşey güzel olacak.Kim bilir belki ikize hamile kalırım yine ama bu kez diğeri gibi olmaz inşallah...ssz
Slm canım hoşgeldin sende güzel haberlerle gelmişsin çok sevindim Allah gönlüne göre versin inşallah canım sen ilaç olarak ne kullanıyosun canım kür falan yapıyomusun
ayy canm ya çok sevindim güzel haberlerini alcaz inşallah bu ay moral olcak size:))
kızlarr hamile olcaz ya bizde inşallah eşinize bu haberi nasıl verceksiniz. özel bişi süpriz fln yapcakmısınz..bide bnm iştahım açıldı he hamilemiyim ne
Teşekkür ederim canım,ben iğne kullanıyorum Gonal F günde 75 ml olarak bu akşam sunucuyu vurunacam(evde kendim uyguluyorum)Kür yapmıyorum tatlım ya günde 3-4 tane kuru incir yiyorum.Fındık ceviz tüketiyorum.İnşallah cumaya kadar istenilen büyüklüğe gelirde tamda hafta sonu çatlatma iğnesi vurunurum çalıştığım için hafta sonuna gelmesi benim için bir avantaj olur...
ayyyyy inşallah hamilesindir canım inşallahhhh peşindende bizler geliriz...
kızlarr hamile olcaz ya bizde inşallah eşinize bu haberi nasıl verceksiniz. özel bişi süpriz fln yapcakmısınz..bide bnm iştahım açıldı he hamilemiyim ne
ya ben sordum çatlamış mı dedim dedi ki adetliyken gel eğer yumurta yoksa çatlamıştr ama yumurta varsa çatlamamıştr dedi... adetimede 2 gün kaldı çok heyecanlıyımm:18:
canım inşallah ihtiyacın kalmaz hamilesindir ama eğer olmazsa bence doktorunu değiştir hele özelse para veriyosan kesinlikle değiştir bence çok umursamaz davranıyor gibime geldi benim
inşallah canım bende çalışıyorum aynı dediğin gibi bende bugün doktor iğne perşembe ol cuma ilişki deyince içimden aynı şeyi geçirdim haftasonuna geliyor diye canım sen gonalf yi kaça alıyosun bi kaç yerde çok pahalı falan diye okudumda kaç gün vurunuyorsun yani kısacası aylık maliyeti ne kadar oluyor sana canım çok soru sordum dimi kusura bakma ya
canım inşallah ihtiyacın kalmaz hamilesindir ama eğer olmazsa bence doktorunu değiştir hele özelse para veriyosan kesinlikle değiştir bence çok umursamaz davranıyor gibime geldi benim
kız özel muayne hemde 70 tl sade muayne parası ilaç tahlil hariç.. banada öle geliyo ama havalr düzelene kadar idare etcem snra tüp bebek merkezine gtcem neyse gereken yapsnlar. uzak birz kar kış gidemem şimdi
yok kız nerdee espiri yaptım hç ümitlenmiyorum bn..