- 17 Aralık 2011
- 445
- 1
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
inşaaalllaahh hamile olayım herkes şişko desin arkamdann
doktorumu aradım yine.bu cumatesi değil sonraki cumartesi randevulaştık.bu süre içinde ben süt buharını ve elma yağını yapıcam yumurta oluşması için arısütü bal polen yiycem incir yiycem.sizin tavsiyeleriniz varmı arkadaşlar neler yapayım randevuya kadar.
doktorumu aradım yine.bu cumatesi değil sonraki cumartesi randevulaştık.bu süre içinde ben süt buharını ve elma yağını yapıcam yumurta oluşması için arısütü bal polen yiycem incir yiycem.sizin tavsiyeleriniz varmı arkadaşlar neler yapayım randevuya kadar.
unlu gıdalardan uzak durmaya çalış
eşinide boş bırakma yesin kuruyemiş üzüm badem fındık
spermleri yükseltti ya yemez bizimki şimdi hayatta.kilo almış diyetteymiş.fındık fısttık yemiyo.
slm kızlar ben dünsabah regl oldum güzel haberler vermeyi isterdim ama nasip haksever listeden adımı sil cnm ben bi kaç ay hiç bişe yapmayacağım nisanda belki tekrar başlarım
beni soran arkadaşlarıma teşekkürederim
evet canım ya çevre üzüyor beni de .ben de daha 28 yaşımdayım aslında geç değil tam anne olmak istediğim yaş ama çevremdekiler çok erken davranıyorlar.kıskançlık değil de içim acıyo akraba eş dost hamileyim diye haber verince.
burcu kocaman harflerle ben yazacagım bakın görün hamileyim diye zamanı gelince ama
nazar:)
aynen böyle olacak
eşimede güzel bir süpriz tabisonra eşim ne mi yapacak
kızlar bnm kırmızılar bekletmeden geldi... hergeçem gün ümidimi yitiriyorum sanki.. Rabbim sana sığınıyorum çaresiz ümitsiz bırakma beni bizi en kısa zamanda hayırlı evlat ver bizee
Svehciğim hayırlısı olsun canım.Kendiliğinden adet olmanda güzel bir gelişme birde böyle düşün inşallah hamile olduğun günüde görürsün canım.Hayıtmı kullandın sürekli?Faydasını gördünmü canım?Üzme kendini
canm hayıtı bi iki hafta kullandm bıraktım snra doktor bana duphaston die bi ilaç verdi adet düzenleyici yumurta geliştiriyomuş o iyi geldi bence geçen ayda adet söktürücü die vermişti
iyiakşamlar hanımlar
bende pkoluum üstelik hsg de sol tüpüm tıkalı çıktı:2:
laparoskopi olup olmama konusunda karar veremedim ama sanırım olucam eşim çok istiyo çünkü
haa buarada geçen günbi rüya gördüm hayırdır inşallah bana ökse otu iç bebeğim olur dediler
araştırdımda hormon bozukluğuna iyi geliyomuş
bakalım hayırlısı diyeyim.....