Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydın kızlar.
gözünaydın gizcim.yepyeni bir 28 gün bizi bekliyoru hadi bakalım hayırlısı.
kızlar aranızda ovülasyon testi kullanan oldu mu hiç bir şey soracağım da...
ben kullandım canım
kızlar selam birşey soracağım size
şimdi bende polikistik oval var bu ay iğne kulladım tam 14 gün internetten tahmini yumurtlama dönemime baktıgımda 15-20 si arasını gösteriyor birdahi tahmini adetimide ayın 3 ü gösteriyor.ancak benim iğnem 20 sinde bitti 21 inde çatlatma iğnemi vuruldum ve doktorum 22-30 arası ilişki verdi bize.bu durumda benim regl olma tarihim değişti mi sizce ne zaman test yapmalıyım?
tecrübelilerden yardım bekliyorum
canım ben bu ay aldım regl bittikten 3-4 gün sonra (cuma günü) ilk kez yaptım 2 çizgi de koyu çıktı ama biri diğeri kadar koyu değildi
cumartesi yapamadım
pazar yaptım gene 2 çizgi çıktı ama ilk yaptığımdan daha açık oldu T çizgisi
dün gene yaptım T çizgisi varla yok arasıydı
reglden hemen sonra yumurtlama olmuş olabilir mi ne dersin bir de bu ay geçti mi önümüzdeki ayı mı bekleyeceğim yoksa tekrar artar mı LH
kızlar bana yardımcı olabilecek kimse var mı?
canım 21 çatlatma ignesi vurunduysan 36 saat içinde ilşki olur tabi igneyi saat kaçta vurundun bilemem 23 sabahı çatladı diyelim
benim bildigim ayın 5 ve 6 olması lazım
kızlar olmadı olmadı işte bugün adet görmeye başladım bi sonraki aşama aşılama olacak ama özel hastane ücretini ödeme olanağımız yok beklemek zorundayız
canım 21 çatlatma ignesi vurunduysan 36 saat içinde ilşki olur tabi igneyi saat kaçta vurundun bilemem 23 sabahı çatladı diyelim
benim bildigim ayın 5 ve 6 olması lazım
kızlar olmadı olmadı işte bugün adet görmeye başladım bi sonraki aşama aşılama olacak ama özel hastane ücretini ödeme olanağımız yok beklemek zorundayız