acaba test yapmak için erken mi? kanda fln belli olur mu?
biliyorum beklemek çok zor ama beni dinlersen bekle 6 günün sabahı baktın adet olmadın git yaptır
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
acaba test yapmak için erken mi? kanda fln belli olur mu?
biliyorum beklemek çok zor ama beni dinlersen bekle 6 günün sabahı baktın adet olmadın git yaptır
neden adetten hemen sonra yapma geregi duydun anlamadım ben adetin 10 günü 1 er gün arayla yapmıştım
bendede iki çizgi tam çıkmıştı
eger iki çizgi çıktıysa demek yumurtalaman adet döneminden hemen sonra oluyyor canım
olabilir neden olmasın böyle denk gelebilir
cuma testte iki .çizi çıktıysa sen cuma cumartesi ilşki olması lazımdı canım
bence diger ay tekrar dene bakalım adetten sonra eger o zaman da böyle olursa dikkat et adet bitiminden 3 gün sonra gün aşırı ilşki
geçti artık zaman bir dahaki ay
adetten hemen sonra yapma gereği duydum çünkü ben normal hesaba göre tutturamadım hiç dr da senin yumurtlama zamanın farklı demekki dedi
zaten o yüzden test aldım tam olarak gününü anlayabilmek için
bu ay geçti malesef önümüzdeki ay regl biter bitmez test yapmaya başlayacağım elimde test var bol bol
çift çizgiyi gördüğüm gün ve ertesi gün ilişki olacak değil mi?
evet canım hayırlısı her ey yeni bir umut demek
sogukda hiç çekilmiyor ya evde olsam neyse işyeride soguk ki sorma
ankara çok soguk
cnm bozma moralini inaşşalh hepimiz birgün bebk sahibi olacağız bende denedim bu ay 14 tane iğne oldum yumurtalarım büyüsün diye denedik 1 hafta boyunca bakalım tuttumu tutmadıysa bizimde emeklerimizi boşa gidicek iğnelerde pahalı hakkımızda herseyin hayırlısı canım.rabbim herkesin gönlüne göre verir inşallah
iyi akşamlar kızlar nasılsınz?? ya ben bgn prolaktn tahlili yaptrdm 0.33 çıktı.. çok düşük değil mi nie böle oldu bu yaa.. ne kadar dengesiz biriyim:95:
İyiakşamlar canım teşkler sen nasılsın?Dostinexmi kulllanıyordun sen?Dostinex kullanıyorsan baya düşürür oda.Yok ilaçsız böyle düşükse düşük baya doktora sormadınmı?Canım yükselmesinde orta derecede olsun yüksek olması daha kötü biliyorsun.Bendd dün adet oldum bakalım hayırlısı hepimiz için
hadi gözün aydın ilaç almasaydnda olcakmışsın demekki kendin:) ben gribim cnm ya nefes alamıyorum( ewt dostinex kullanıyorum o yaptı sanırım doktoru aradm açmadı gdince gösteririm artık düşüklüğü bi sorun yaratmıyomus internette baktımda. ama yükselmesnde düşük olsun bu ay gelr bebişlerimiz inşallahh
Canım geçmiş olsun inşallah hepimiz için hayırlı güzel gelişmeler olur.Birşey öğrenmek istiyorum.Bu iğneleri sgk karşılamıyormu?Ücreti nekadar canım bilgi verebilirmisin?
sağol canım.canım iğneleri malesef sgk karşılamıyor.ignenin kutusu 230 tl 5 tane var içinde hergün bir tane ben 14 tane kulladım toplamda 630 tl ödedim ama sanırım tutmadı test yaptım tek çizgi çıktı belkide erken yaptım testi bilmiyorum ama moralim çok bozuldu.
benim adetim ayın 6 sında olmuştu ama yumurtalarımın büyümesi uzun sürdügü için çatlatma iğnesini ayın 21 inde yaptım 6 gün ilişki verdi doktor normalde 3-4 gibi hastalanmam lazım ama sizce bu süre erken değil mi?benim son ilişkim cumartesi günü oldu 5 gün içinde eğer varsa idrar testinde çıkmayabilir mi kızlar nolur bilenler yardım etsin bana ((((((
stres yapma canım ama idrarda dha çıkmaz daha 12 gün olmuş gebelik olsa bile kanda ancak çıkarki idrarda hiç çıkmaz eger içim rahatlasın dersen ayın 5 gibi test yaptır yada bekle ama idrar testi yapma
neden ssk karşılamıyor
stres yapma canım ama idrarda dha çıkmaz daha 12 gün olmuş gebelik olsa bile kanda ancak çıkarki idrarda hiç çıkmaz eger içim rahatlasın dersen ayın 5 gibi test yaptır yada bekle ama idrar testi yapma
neden ssk karşılamıyor
canım ya beklemekten başka çarem yok zaten ama inşallah dediğin gibidir erken olduğu için çıkmamıştır idrarda ayın 5 gibi olmazsam kandan mı yaptırayım testi yoksa yine idrardan mı bakayım
günaydın kızlar
akşam süt buharına oturdum bir de elma yağını koydum.ama şuan hala yanıyo :26:
elma yagımı yktı anlamadım
sana tavsiyem yumurtan çatlıyor dr ilişki öneriyor ya işte o zaman maydanoz veya süt buharını dene ve işte ondan sonra ilişki
elma yagımı yktı anlamadım
sana tavsiyem yumurtan çatlıyor dr ilişki öneriyor ya işte o zaman maydanoz veya süt buharını dene ve işte ondan sonra ilişki