- 15 Nisan 2013
- 8.721
- 6.234
- 33
Geçen ay yaptım soğan kürü 11 gun gecikme oldu ya bende ebru destanın kitabını almistim adet olunca bir çay tarifi var onu deniycem bide
Onla alakasi yoktur bence
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geçen ay yaptım soğan kürü 11 gun gecikme oldu ya bende ebru destanın kitabını almistim adet olunca bir çay tarifi var onu deniycem bide
Bilmiyorum ki doktorada gitmedim hani tekrarda denemek istemedimOnla alakasi yoktur bence
Canım o kitabı bende duydum. Ama burada yok nettende kart olmadığı için alamadım. Çay tarifi nasıl acabaOnla alakasi yoktur bence
Fotoğrafı nı atıcamCanım o kitabı bende duydum. Ama burada yok nettende kart olmadığı için alamadım. Çay tarifi nasıl acaba
Kimsecikler YOk mu beni aydınlatacak arkadaşlar çok büyük sıkıntı yapıyorum bu durumu çok stresliyimKızlar amh testi mi pcolu olduğunuzu netleştirdi bende yaptırdım FSH 12.27 çıktı dr usg de pco dedi daha önce 1 düşük yaptım doğal yolla hamile kaldım ve cuma günü amh testi sonucu çıkacak bu konuda bilgilendirir misiniz beni
Canım ben dediklerinin hiçbirini bilmiyorum...Bence stres yapma canım.dua et bol bol.stres bizim hastaligimizin en büyük düşmanıKimsecikler YOk mu beni aydınlatacak arkadaşlar çok büyük sıkıntı yapıyorum bu durumu çok stresliyim
Kızlar amh testi mi pcolu olduğunuzu netleştirdi bende yaptırdım FSH 12.27 çıktı dr usg de pco dedi daha önce 1 düşük yaptım doğal yolla hamile kaldım ve cuma günü amh testi sonucu çıkacak bu konuda bilgilendirir misiniz beni
Kimsecikler YOk mu beni aydınlatacak arkadaşlar çok büyük sıkıntı yapıyorum bu durumu çok stresliyim
BU değerlere göre zaten yüksek benim FSH canım
- 0-6 ay arası olan bebeklerde Fsh hormon değeri: 1,00-4,00 mIU/ml
- 7 aylık ve 12 yaşları arasında olan çocuklarda Fsh hormon değeri: 0,20-3,00 mIU/ml
- 13-15 yaşları arasında olan çocuklarda Fsh hormon değeri: 1,00-8,00 mIU/ml
- 16-50 yaş arasında olan kişilerde Fsh hormon değeri: 2,00-10,00 mIU/ml
- 51-60 yaş arası olan kişilerde Fsh hormon değeri: 20,00-140,00 mIU/ml
BU değerlere göre zaten yüksek benim FSH canım
Canım amh bilmiyorum ama fsh yumurta rezervine bakıyor. Ve benim bildiğim kadarıyla pkolularda yumurta rezervi iyi oluyor. Sadece yumurtlama sorunu var. Ancak senin yumurta rezervin biraz azalmış anlamına geliyor bu. Asıl lh bakılmalıydı ve fsh ile lh oranı belirlenmeliydi. Eğer lh hormonu fsh nin 3 katı ise pko. Bazen iki katı da çıkabiliyor. Polikistik over lh hormonu ve ultrason görüntüsü ile netleşiyor. Genelde pkolu kişilerde fsh 4-5-6 civarı çıkar, lh da 15-20 civarı. Kendimde ve buralarda gördüğüm örneklere dayanarak yazdım.Kızlar amh testi mi pcolu olduğunuzu netleştirdi bende yaptırdım FSH 12.27 çıktı dr usg de pco dedi daha önce 1 düşük yaptım doğal yolla hamile kaldım ve cuma günü amh testi sonucu çıkacak bu konuda bilgilendirir misiniz beni
Sağol canım benim bu testler bakıldı şimdilik iki dr gittim biri be pco nede başka bişey dedi tekrar FSH bakılacak dedi diğeri ise yumurtlama zamanı çağırdı polikistik over dedi benden amh istedi yaptırdımCanım amh bilmiyorum ama fsh yumurta rezervine bakıyor. Ve benim bildiğim kadarıyla pkolularda yumurta rezervi iyi oluyor. Sadece yumurtlama sorunu var. Ancak senin yumurta rezervin biraz azalmış anlamına geliyor bu. Asıl lh bakılmalıydı ve fsh ile lh oranı belirlenmeliydi. Eğer lh hormonu fsh nin 3 katı ise pko. Bazen iki katı da çıkabiliyor. Polikistik over lh hormonu ve ultrason görüntüsü ile netleşiyor. Genelde pkolu kişilerde fsh 4-5-6 civarı çıkar, lh da 15-20 civarı. Kendimde ve buralarda gördüğüm örneklere dayanarak yazdım.
Saol canım hayıt otu için bir fikrin var mı ona başladım 1 hafta oluyor ?Hormonları dengelemek için testere dişli aslan pencesini öneriyorum çok iyi etkili ve rahatsız etmeden içiliyor arkadaşlar.
Hayitida denedim çok acı doktorum bana 6 ay doğum kontrol onerdginde 2 ayda çözüm almıştım sadece 21 gün günde iki bardakaslan pençesi içtim.Saol canım hayıt otu için bir fikrin var mı ona başladım 1 hafta oluyor ?
@Pembeevim2104 ilk defa yukledim fotograf oldumu bilmiyorum
Olmuş canım sağol@Pembeevim2104 ilk defa yukledim fotograf oldumu bilmiyorum
Yani hayıtla birlikte aslan pençesi mi içeyim tavsiyen nedir bir bardak hayıt bir bardak aslan pençesi mi yapayım 1 gün deHayitida denedim çok acı doktorum bana 6 ay doğum kontrol onerdginde 2 ayda çözüm almıştım sadece 21 gün günde iki bardakaslan pençesi içtim.