- 14 Şubat 2010
- 5.557
- 21
Merhaba canım gittim bugün kan tahlili oldum sonuç hemen çıkmaz dediler yarına çıkarmış ama bana uzak hastane cuma günü otarafta işim vardı cuma günü alırım sanırım sonuçları.Canım bazı şeylere çok stres ediyorum ben bu stresle nasıl hamile kalıcam onuda bilmiyorum aşırı stresli oluyorum bazen damarıma basıldımıcanım ya bu durumu bir başka uzmana daha sor.. özellikle bu konuda ısrar ediyorum ... metformin kullanlara en az bir kaç hafta kullandırıyorlar.. unutma olurmu..eski doktorunun telefonu yok mu ona bir sor..senin hikaye geçişini o daha iyi bilir .. sordun mu pko vardı bende de metformini ondan alıyordum..
evet canım biliyorum bugün muyane olacaktın hadi hayırlı haberlerle gelirsin inşallah
ben internetten bugün için devlet hastanesine randevu almıştım bir gittim randevu gözükmüyor.işten çıkmışım gelmişken başka doktora geceyim dedim saat daha 3.30 sekreter dediki randevu bitti doktorlardan rica edin kabul ederlerse olur dedi.bu arada sadece rahim filmi sonucunu gösterecem belki özeldeki doktorlar para için bişeyler diyordur bide devlette baktırayım dedim. bi kadın doktora geçtimm kadın zaten gayet lakayıt oturmuş sandelyeye durumu anlattım sadece sonuç gösterecem dedim benimm muayenem bitti bakamam dediiii .ne olacak yani bakarsan vallahi bedduayı sevmem ama odadan çıktım başladım saymaya maaşın haram olsunn, işin hayır gitmesin diyeee.
sonra başka bi doktora geçtim o da bayan hemen bakalım dedi inceledi bilgi verdi.Allah razı olsunnn ondannnnn..diğerininde Allah bildiği gibi yapsınnnn.ayıp yaaaa.bide bu kadın özel muayene açsa gitsen kul köle olurrrrr.
Doktorlarda çeşit çeşit canım belli olmuyor.Terside çok anlayışlısıda Allah akıl vicdan versin kimilerinin kibirinden yanına varılmıyor kimide iyi oluyor doktordada şansın olucak herşeydede.Allah şifa versin canım umudunu yitirme inşllh birgün hepimizin olucak bebekleri