- 28 Ekim 2011
- 1.865
- 183
var canım malesef bende bir kere aynı durumla karşılaşmıştım farklı bir branştı..... İnan Rabbim herkesin gönlüne göre veriyor hayatını ..ben internetten bugün için devlet hastanesine randevu almıştım bir gittim randevu gözükmüyor.işten çıkmışım gelmişken başka doktora geceyim dedim saat daha 3.30 sekreter dediki randevu bitti doktorlardan rica edin kabul ederlerse olur dedi.bu arada sadece rahim filmi sonucunu gösterecem belki özeldeki doktorlar para için bişeyler diyordur bide devlette baktırayım dedim. bi kadın doktora geçtimm kadın zaten gayet lakayıt oturmuş sandelyeye durumu anlattım sadece sonuç gösterecem dedim benimm muayenem bitti bakamam dediiii .ne olacak yani bakarsan vallahi bedduayı sevmem ama odadan çıktım başladım saymaya maaşın haram olsunn, işin hayır gitmesin diyeee.
sonra başka bi doktora geçtim o da bayan hemen bakalım dedi inceledi bilgi verdi.Allah razı olsunnn ondannnnn..diğerininde Allah bildiği gibi yapsınnnn.ayıp yaaaa.bide bu kadın özel muayene açsa gitsen kul köle olurrrrr.
canım dert etme rabbim seninde yüzünü güldürecektir inşallah... dua et bol bol canım..biliyorsundur beni rahim filmim kötü geçmişti sol tüp hiç görünmüyordu sağ tüp açıktııı doktor laparoskopi demiştiii.
neyse ben bu ay çektirmeyecem son olan yani 6. klomeni denedimm , bi baktık çok şükür sağda yumurta gelişmiş 16 mm doktor ertesi gün çatlatma iğnesi vurdur dedi 14 şubatta salı günü iğnemi oldum ama çatlamadı ben ilişki esnasında hissettim çünkü cuma günü çok ağrım oldu o gün çatladı sanırım 1 gün öncesi 1 gün sonrası ilişkide olduuu.ben ne umutluyum SAĞDA OLUŞMUŞ SAĞ TÜPÜM AÇIK DİYEEE.maalesefffki geldi lekelenme gene hamile değilim.zaten hiçççç göğüs ağrımda olmadıııııııı.
offffffffffffffff yarrabbim sabrınıda ver Allahımm benim artık takatim kalmadıııı.SOL tüpüm kapalı.pko var offfffffffffffffff offfffffffffff