allah yardımcınızz olsunn canımm...ne dertler var dimi onları görüncee kendime kızıyorum bendee...derdi veren rabbimm bütün dersi olanlara dermanınıda versinnnn....
çookk teşekür ederimmm canım güzel dileklerin içinnn
teşekkürr ederimm canımmm...
çokk teşekkür ederimm canımmm.....kocamannn AMİİİİİİİİİİİNNNNNNNNN diyorumm bütün isteyenlara gelsin inş..
çokk teşekkür ederim arkadaşımmm...hepinizi çook seviyorumm iyiki varsınızzzz......
canım direkk infertilite polikliniğine aldılar beni.... oradaki doktor önce ultrasona aldı sağ tarafımda 18mm lik folükül varmış ama 26. gününde bu folükülün değeri yok çoktan çatlamalıydı dedi progestanla adet göreceğim... adet 3. günümde testlerim yapılacak ve rahim filmine gün verecekler....
filmden sonra en fazla 2 ay daha klomen denebilirmiş ve sonra olmazsa aşılama dedi.... o da olmazsa tüp bebek yaparız dedi....çok iyi doktora düştüm sanırım bu defa.... ama o sürekli o birimde değilmiş ben olmazsam arkadaşlarım da aynı şekilde ilgilenirler dedi.... şimdi bu folükülü önemsemeden progestana başlayacağım....
kızlaaaaaaaarrrrrr şoktayımmmmmmm bugün hamile olduğumu öğrendiiimm :))) adetime 4 gün var bugün dayanılmaz bi ağrıyla doktora gittim kesin kist oluştu dedim kendi değerim 281.01 çıktı umarım herşey normaldir... kendi doktorumla görüşemedim henüz... hepiniz dualarımdasınııııızzzzzzzzzzz
canım bir şey daha deyim polikistik over dirençli tipi ise esas metformin( gliforvs) iyi geliyor insülin direnci varsa bilgin olsun.... progestanı da mümkünse yumurta çatlamasından sonra iç ama çok geç çatlarsa yani 21. gününden sonra çatlarsa elbette bekleme ve çatlamadan iç....gıyamamla bicim arkadaşlar sizlere çook teşekkür ediyorumsoruma cevap vermişsiniz sağolun yaa umarım pikoya progestoron ilacı iyi gelir yaa bi bebiş istiyoruz artıık Allahım tüm isteyenlerede nasip eder inşallah iyi geceler arkadaşlar
Allah senden razı olsun canım benim ne güzel anlatmışsın evet çok haklısın ben de rahat olmaya çalışacağım....canımmm gerçektenmiii..yani daha önceki takilerde bu kadar gelişmemişmiydiiii...o zamannn buu çoook çoook güzellll...glukofenn işe yarıyorrr demekkkiiii.....çok şükürrr...bu çoook güzell bi haberrr...banada çok bulantı yapıyorr bana günde bir vermişti ama siz 2 içiyormuşsunuz bende 2 ye çıkarttımm 850 lik...en yakın arkadaşımdada pko çıktı:: onada 1000lik vermişşş çook işe yarıyor demiş günde 2 tane..alışayım buna bende 1000lik alıcamm sendende bunu duyduktan sonra....
canımmm sakınn korkmaaa bende çektirtimm...öle bişi takıyormuşş çekiyormuşş hiçbirinide hissetmedimm...normal muayeneye alışıksan rahatsız olmuyorsan bundada olmuyorrr...benim adetlerimm sancılı gecerr...aynı öyle bi sancıı oldu bende oda sadece ilacı verdiğinde kasıklarıma doğru gittiğini hissettim adetteki sancım gibi sancı olduu....anestezisiz olucam demişsinn..tek önerimm anestezisiz olacaksann aç karnına gitmee hafiften bişiler atıştırrr...ben anestezili olucamm diye aç gittim öyle gerekiyormuşş gidince karar değiştimm anestezisizz çektirdimmm....ben çok heycan yaptımm..açtım bide tansiyonn düştü dr çook kızdı.. böle anlatanda olmadıı...çektiren biri olarak diyeceğimm...
1.heycan yapma kesinlikle....
2.anestezisiz çekileceksen aç gitme....
3.40 dk öncesinden kuvvetli bi ağrıkesici al(çok işe yarıyor)
4.yalnız gitme...
inşallah hiç bişi çıkmayacakkkk..buna inann....ordu duyuyorsun zatenn...dr ilacı ver diyor yanındakinee..ilacı sıkıyorr bi ekrana bakıyorrrrr....evett süperr gidiyorr diyorrr...o arada bana teki kapalı dedi..yanındaki kız diğerindende sızıyorr sanki dedii...bi ilaç daha sıkıcammm sık dişini dedi...2. ilacı sıktı emin olmak içinn..hadi gözün aydın ikiside açık deyince ben ağlamaya başladımm zatiiiöle benim gibi heycan yapma tansiyon çıkıyorr benim düştü açtım zor getirdiler kendimee ...o yüzden heycan yokk..normal muayene gibi aynı...öle taktıklarını felan hissetmiyonnn.... ne diyim daha destann gibi yazdımm ama o stresimi hatırladım sende yaşama diyee anlattımmm....
kızlaaaaaaaarrrrrr şoktayımmmmmmm bugün hamile olduğumu öğrendiiimm :))) adetime 4 gün var bugün dayanılmaz bi ağrıyla doktora gittim kesin kist oluştu dedim kendi değerim 281.01 çıktı umarım herşey normaldir... kendi doktorumla görüşemedim henüz... hepiniz dualarımdasınııııızzzzzzzzzzz
burada da lodos dün başladı canım hala devam ediyor yağmur da 3 gün daha devam edecekmiş....Bicim bursada fırtına var lodos güneşliydi ama sonradan lodos çıktı ee kış nede olsa normaldir.Yağmur güzeldir her mevsimin yeri ayrı.Canım şimdi geçmişi okuyorum umarım güzel haberle gelmişsindir
Geçmiş olsun canım iyi bir doktora düştüğüne sevindim.Doktor çok önemli bu konularda inşllh tedavin kısa sürede biterde bebğine kavuşursun
usg ye de yalnız aldı beni canım benimle bir de hiç bir hastayı almadı içeri özel gibi muamele etti demekki doktorla ilgili bişey çok memnun kaldım.... zaten bizim 3 seneye az kaldı bakalım inşallah o zamana kadar olur olmazsa da tüp bebekle çok iyi sonuç alınıyormuş öyle dedi içim çok rahatladı rahim filminden sonra da oh derim inşallah
çok sağol canımsın ben de inanıyorum ki güzel şeyler olacak...
Canlarimmmm nasilsiniz
Bicim yeni doktorun ve tedavi sürecin hayırlı olsun cok bekletmesin seni
Tuncss canim sen nasilsin
Gyaman baban tedaviye başlamış insallah iyileşecek baban
Benim icin zaman durdu malesef beklemek cok zor nette yok hala yazmamıyorum size
anladım ay inşallah sorun olmaz canım bazısı ilaç verildiğinde hiç anlamıyormuş yorumlardan okudum sanırım rahim şeklinden sen çok acı hissettin ben de bundan korkuyorum....
anladım rahim ağzına bakmak için de onu takıyorlar o zaman bildim neden bahsettiğini tamamdır...
ben de apronax içebilirim bana da baya etki ediyor o ilaç bakalım doktor ne verecek...
çok sağol canım inşallah sorunsuz geçer benimki de...
canım rahim filminden korkma adet sancısı gibi çok hafif bi ağrı oluo okadar inş. istediğin sonucu alırsın bi an önceben başladım bile bu geceden içmeye canım 5 günü tamamlayıp adetin 2. günü doktora gideceğim hormon testleri için... ve rahim filmine de gün alacağım.... inşallah o da sorunsuz geçer o film beni tedirgin ediyor biraz ama...
aaaaaaaaaaaaa ne güzellll.fpgz seni hatırlıyorum 1 ay önce sende klomen almıştın sanırım bende almıştım çatlatma iğnesi filan vurulmuştuk adetlerimizi bekliyordukkk belirtileri yazıyordukk sanırım yanlış hatırlamıyorum değilmiii.ne güzel yaaaa allah kucağına almayı nasip etsinnnn. darısı bize inşallahhhhhhhh
tebrikler canm Allah sağlıkla kucağına nasip eder inşallah.seni yanlışmı hatırlıyorum kilo vermeye çalışıyodun sanırım yanlışsam düzelt.belirtin sadece kasık ağrısımıydı göğüslerde ağrı varmıydı?
saol cnm cevabın için..5-6 gün değişiklikleri çok önemsemiyor doktorlar mevsim değişikliği yer değişimi stres vs den olabilir derler genelde ama yine de sen aklını rahatlatmak istersen adet 3. gününde Lh Fsh prolaktin E2 ve Tsh baktırmalısın kilon var mı?
canım kakao yağıda iyi geliyormuş.aktara da sor istersen.gunaydın kızlarrrrrrr hayırlı cumalarınız olsun göbeğimde çatlaklar oluşmaya başladıııı :44: bu catlklrn olşmaması için ne yapmam lazım acaba :26:
yenicanım direkk infertilite polikliniğine aldılar beni.... oradaki doktor önce ultrasona aldı sağ tarafımda 18mm lik folükül varmış ama 26. gününde bu folükülün değeri yok çoktan çatlamalıydı dedi progestanla adet göreceğim... adet 3. günümde testlerim yapılacak ve rahim filmine gün verecekler....
filmden sonra en fazla 2 ay daha klomen denebilirmiş ve sonra olmazsa aşılama dedi.... o da olmazsa tüp bebek yaparız dedi....çok iyi doktora düştüm sanırım bu defa.... ama o sürekli o birimde değilmiş ben olmazsam arkadaşlarım da aynı şekilde ilgilenirler dedi.... şimdi bu folükülü önemsemeden progestana başlayacağım....
İyiakşamlar canım buda iyi bir gelişme sonuçta pkolu olupta zor yumurtlama günleri olan çok kişi var.Baban içinde Allah şifa versin inşllah iyi olur canım duanı eksik etme
estağfurullah ne demek. iyiyim canım,sivilcelerim ve tüylerim aşırı arttı çok çirkin oldum.lazere gidiyordum ama bebeğe bişey olur diye bıraktım.ne yapalım artık
anladım canım sıkı takip edecekler sanırım ona göre yavaş yavaş tedaviyi uygulayacaklar öylesi daha iyi baban da kendisini psikolojik olarak hazırlar bu süreçte gerçi öyle zor bişey ki Allah ım inşallah iyileşsin hemen cevap alınsın....
sen iyi misin? nasılsın? moralin iyi mi canım?
gyaman.. babacığının yeni süreci hayırlı olsun.. kan testleri yapılıyor, çünki kan değerleri düşük çıkarsa kemoterapiye alamıyorlar.. kan ilaçları filan veriliyor.. inşallah sıkıntısız çıkar sonuçları da bir an önce tedaviye başlamış olur.. düşünüp durma arkadaşım, herşey çok güzel olacak..
allah yardımcınız olsuncanım inş.güzel sonuçlar alırsınız acil şifalar versin allah
Canlarimmmm nasilsiniz
Bicim yeni doktorun ve tedavi sürecin hayırlı olsun cok bekletmesin seni
Tuncss canim sen nasilsin
Gyaman baban tedaviye başlamış insallah iyileşecek baban
Benim icin zaman durdu malesef beklemek cok zor nette yok hala yazmamıyorum size