canım bir şey daha deyim polikistik over dirençli tipi ise esas metformin( gliforvs) iyi geliyor insülin direnci varsa bilgin olsun.... progestanı da mümkünse yumurta çatlamasından sonra iç ama çok geç çatlarsa yani 21. gününden sonra çatlarsa elbette bekleme ve çatlamadan iç....
Allah senden razı olsun canım benim ne güzel anlatmışsın evet çok haklısın ben de rahat olmaya çalışacağım....
ben metformin günde 1 kullanıyorum henüz 2 ye çıkartmadım canım ....
ama bu yeni doktorum 2 kullan derse çıkartırım çünkü daha önceleri ancak 35-40 günde bu gelismeyi gösteriyordu yumurtam şimdi 26 günde gelişmiş yani gelişimi erkene çekildi geçen ay da 25. günde çatlamıştı demekki canımilaç işe yarıyor... ama şimdilik ben kilo veremiyorum sadece almamaya gayret ediyorum ve almadım kilo.....
Rahim filmi için tüm yazdıklarını dikkate alacağım
ablam benle olur yalnız olmam.... tok giderim :)) ağrı kesiciyi de doktor verecekmiş... bir de canım heyecan vardı ama işte sayende o da olmayacak inşallah :)) muayene sık oluyorum tek farkı verilen sıvı ise katlanırım artık ona da bir süre :))
canım nasıl sevindim maşallah sana ve bebeğine:)
değer gayet iyi hatta erken yumurtlama olmuş gün geçmeden bu değer çıkmaz benim bildiğim yani maşallah....
herhangi bir erken belirtin olduysa paylaşır mısın sende....
burada da lodos dün başladı canım hala devam ediyor yağmur da 3 gün daha devam edecekmiş....
doktor bence de önemli canım gerçi poliklinikteki doktor sürekli değişiyormuş ama hep genelde genç ve orta yaşlı anlayışlı doktorlar var... bu çok iyi....
inşallah tez zmanda hepimizin isteği olacak... ben tüp bebeği ayrıntılı okuyup anladıktan sonra artık korkmuyorum canım.... hiç olmadı seneye ya da 2 yıl sonra onunla hamile kalırım diye düşünüyorum... yani kendime zaman veriyorum kafam rahat sıkmıyorum kendimi en önemlisi rahat olmak .....
öpüyorum canım.......rahim filmim temiz çıksın da önemli olan rahim çünkü.... rahim sağlıklı olduktan sonra hamile kalınır er ya da geç...