merhaba canım, yaşın küçük bu çok iyi birşey. kilon var evet, zayıflaman gerek , pco dan başka bir şikayetin yok değil mi?
kafama takıldı neden aşılama yapıldı erken geldi bana. adet olmamak bizim için hiçiyi değil. zaten kilo almak, insülin direnci ve adet olamama, bizim kısır döngümüz ne yazık ki

bence bak önce aşılamayı ve aşılama sonucunu unut, sinirini at üzerinden ve dr a gitmeye başla, önce adet söktürücünü al , güzelce adetini gör. sigara içiyor musun ?
iş kafada bitiyor biliyor musun , ben çok takardım kafama sonra yürüyüş yapmaya başladım, abur cuburu kestim. sonra ben dr umu değiştirdim. ve o dr a baya bir güvendim. bana izleyeceğimiz yolu anlattı, biz bu arada düzenli birliktelik yaşadık, birliktelik sonrası , ayağa kalkmadım, yanımda kitap bulundurup kitabımı okudum. sanki bebek için yapıyormuşuz gibi değil..ilk evlendiğin gibi, eşine de hissettirme.
incir ye bol bol, sağlıklı beslen, dışarıdan pek yemek yeme..
dur kaçırdım bir yeri işte dr um bana adet söktürücü verdi , ben emin ol o dönemde çok rahatttım, yani kafama takmadım, birde bu dua bölümü var sayfada orada arkadaşlarla bol bol dua okuyoruz, kafama girdikçe bebek isteği dualara başlıyordum ben. sende katılabilirsin :) biz de aşılama yapacaktık, ben söktürücüden bir 14-16 gün sonra adet olmadım, ikinci kutuya başıyacaktık dr um kan tahlili vermemi istedi. ben yine hiç bir ihtimal vermeden gittim kanımı verdim, iş çıkışı sonuçlar aklıma geldi ve pozitif idi..
nerede yaşıyorsun ?