PKO

Zayif olanlarada öneriyor mu doktorlar bilginiz var.mi ?

Bence pcos derneği kuralım toplanıp nasil bir illetsin sen pco klomeni bitirdim10 gün oldu ekstra glifor, policaps, levatiron kullanıyorum. Şekerim olduğundan değil pco için. Hastane yollarında kaldım 1 aydır Allah herkesin kucağını doldursun uğraşmadan. Yumurtam günde 1 mm büyüyor. Klomen+pholicapsa rağmen. Dün gittiğimde 15 mm y di. Yarın çatlatma iğnem var inşallah yumurtam büyüdüyse dua edin kızlar şu aydan hepimiz hamiş çıkalım inşallah ya

Çok teşekkür ederim desteğiniz için

Ay evet bencede bende bıktım isyan etmek istemiyorum Bugün başka doktora gittim ama bir tedavi vermiyor yaşım küçükmüş diye

Ay evet bencede bende bıktım isyan etmek istemiyorum Bugün başka doktora gittim ama bir tedavi vermiyor yaşım küçükmüş diye
Size nasıl klomen veriyorlar bana istediğim halde vermedi

Bnde pcoluyum ve yıllarca kendimi kandırdım kilo veremiyorum diye çünkü doktor kilo zor verirsin demişti bnde bunu aklıma koymuşum bn asla kiloveremem bir gün tartiya çıktım o an şoku yaşadım ve diyete başladım 3 ayda 10 kilo verdim ve anladım ki gerçekten kilo vermek istersen hiçbirşey engel değil sana yeterki iste

Merhaba 2017 yılında pko olduğumu ogrendim. 4 yıllık evliyim iki yaşında kızım var. Öğrendiğimde çocuğum yoktu. Karnimdan beş günlük progen adlı igneyi vuruldum daha sonra çatlatma iğnesi oldum ve şükür o ay hamile kaldım. Genelde pkoda yumurtlamaya yonelik tedavi uygulanır iğne tedavisi gibi. Rabbim sana da nasip etsin inşallah. Kilona göre Boyunu bilmiyorum ama kilo vermen şart bu durumda çünkü fazla kiloyla hamile kalmak riskli doğum sebebi

Canım naptın çatlatma iğnesi oldun mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…