PKO

0312hm

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2019
23
6
36
26
Merhaba hanımlar ben 22 yaşındayım ve 2 yıllık evliyim henüz çocuk sahibi olamadım çocuk sahibi olmak istiyorum ve tedaviye başlamak istiyorum pko olup tedavi ile hamile kalan arkadaşlarım bana yardımcı olursa sevinirim nasıl bir yol izlemem gerekiyor biraz korkuyorum açıkçası ve 105 kgyim kilo veremiyorum kesinlikle.

Pco iyileşen bi hastalık değil. Yumurtalık yapısı bu sürekli olacak sende sadece etkileri azalacak. Kilo verirsen etkileri azalır ama öyle lanet bşy ki ikisini de terazi gibi işliyo. Pco kilo yapar, zor verdirir. Bu yüzden sıkı egzersizle kilo vermelisin yaşın daha çok genç

Evet herşeyi denedim ama kesinlikle kilo veremiyorum yinede çabalayacağım peki tedavi ile hamile kalabilirmiyim yani doktor nasıl bir tedavi uyguluyor hiç bir bilgim yok

Evet herşeyi denedim ama kesinlikle kilo veremiyorum yinede çabalayacağım peki tedavi ile hamile kalabilirmiyim yani doktor nasıl bir tedavi uyguluyor hiç bir bilgim yok
Beni de kilo var diye hiç tedavi etmediler inan ki. Doktorlar çok takıntılı bu konuda inan ki. Bence önce hormon tahlillerini yaptır ki bozuk çıkıcak. Endokrinoloji uzmanına görün büyük ihtimal tiroidlerin az çalışıyodur, insülin direnci olur pco da mesela. Bunlar için ilaç kullanmalısın kilo vermen de hızlanır hem 10 kilo versen pco etkileri azalır eşinde de sorun yoksa çabuk kalırsın

E
evet nezaman doktora gitsem azarlanıp geri gönderiliyorum hormon testim normal çıktı hepsi normal dedi troidle ilgili bişey söylemedi eşimdede sorun yok çok şükür ama gerçekten artık psikolojik olarak çok yıprandım etrafımdakiler tarafından hiç bir tedavi uygulanmıyor maalesef oyuzden buraya kayıt oldum nereye gideceğim hakkında bir fikrim bile yok sanırım siz hamile kaldınız değil mi ?

Bende pko luyim ve y3sil kahve kulanarak zayıfladım aktarlarda bulabilirsin ve tabiki egzersize yapman lazım

Tüp bebekle hamile kaldım ben. Eşimin sperm sayısı azdı mecbur kaldık. İlla çok istiyorsan iyi bir merkeze git en azından aşılama için destek olurlar, hormonlarında atlanan kısımlar vardır insülin direnci pco birlikte var oluyo zaten. İlgilenmiyor çoğu doktor dediğim gibi

Maşallah rabbim sağ Salim kucağınıza almayı nasip etsin sizin adınıza çok sevindim evet artık bir yerden başlamam gerekiyor tedavi için bakalım nasipte varsa inşaAllah rabbim banada verecektir çok teşekkür ederim sizede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…