Beni de kilo var diye hiç tedavi etmediler inan ki. Doktorlar çok takıntılı bu konuda inan ki. Bence önce hormon tahlillerini yaptır ki bozuk çıkıcak. Endokrinoloji uzmanına görün büyük ihtimal tiroidlerin az çalışıyodur, insülin direnci olur pco da mesela. Bunlar için ilaç kullanmalısın kilo vermen de hızlanır hem 10 kilo versen pco etkileri azalır eşinde de sorun yoksa çabuk kalırsınEvet herşeyi denedim ama kesinlikle kilo veremiyorum yinede çabalayacağım peki tedavi ile hamile kalabilirmiyim yani doktor nasıl bir tedavi uyguluyor hiç bir bilgim yok
EBeni de kilo var diye hiç tedavi etmediler inan ki. Doktorlar çok takıntılı bu konuda inan ki. Bence önce hormon tahlillerini yaptır ki bozuk çıkıcak. Endokrinoloji uzmanına görün büyük ihtimal tiroidlerin az çalışıyodur, insülin direnci olur pco da mesela. Bunlar için ilaç kullanmalısın kilo vermen de hızlanır hem 10 kilo versen pco etkileri azalır eşinde de sorun yoksa çabuk kalırsın
evet nezaman doktora gitsem azarlanıp geri gönderiliyorum hormon testim normal çıktı hepsi normal dedi troidle ilgili bişey söylemedi eşimdede sorun yok çok şükür ama gerçekten artık psikolojik olarak çok yıprandım etrafımdakiler tarafından hiç bir tedavi uygulanmıyor maalesef oyuzden buraya kayıt oldum nereye gideceğim hakkında bir fikrim bile yok sanırım siz hamile kaldınız değil mi ?Beni de kilo var diye hiç tedavi etmediler inan ki. Doktorlar çok takıntılı bu konuda inan ki. Bence önce hormon tahlillerini yaptır ki bozuk çıkıcak. Endokrinoloji uzmanına görün büyük ihtimal tiroidlerin az çalışıyodur, insülin direnci olur pco da mesela. Bunlar için ilaç kullanmalısın kilo vermen de hızlanır hem 10 kilo versen pco etkileri azalır eşinde de sorun yoksa çabuk kalırsın
Ya gerçekten mi günde kaç kez kullandınız acabaBende pko luyim ve y3sil kahve kulanarak zayıfladım aktarlarda bulabilirsin ve tabiki egzersize yapman lazım
Tüp bebekle hamile kaldım ben. Eşimin sperm sayısı azdı mecbur kaldık. İlla çok istiyorsan iyi bir merkeze git en azından aşılama için destek olurlar, hormonlarında atlanan kısımlar vardır insülin direnci pco birlikte var oluyo zaten. İlgilenmiyor çoğu doktor dediğim gibiE
evet nezaman doktora gitsem azarlanıp geri gönderiliyorum hormon testim normal çıktı hepsi normal dedi troidle ilgili bişey söylemedi eşimdede sorun yok çok şükür ama gerçekten artık psikolojik olarak çok yıprandım etrafımdakiler tarafından hiç bir tedavi uygulanmıyor maalesef oyuzden buraya kayıt oldum nereye gideceğim hakkında bir fikrim bile yok sanırım siz hamile kaldınız değil mi ?
Sabah kahvaltıdan yarim saat önce akşam yemekten yarim saat önce 2 kez ıstan kesiyoYa gerçekten mi günde kaç kez kullandınız acaba
Gün-de iki kez kullandım benSabah kahvaltıdan yarim saat önce akşam yemekten yarim saat önce 2 kez ıstan kesiyo
Maşallah rabbim sağ Salim kucağınıza almayı nasip etsin sizin adınıza çok sevindim evet artık bir yerden başlamam gerekiyor tedavi için bakalım nasipte varsa inşaAllah rabbim banada verecektir çok teşekkür ederim sizedeTüp bebekle hamile kaldım ben. Eşimin sperm sayısı azdı mecbur kaldık. İlla çok istiyorsan iyi bir merkeze git en azından aşılama için destek olurlar, hormonlarında atlanan kısımlar vardır insülin direnci pco birlikte var oluyo zaten. İlgilenmiyor çoğu doktor dediğim gibi
Sadece yeşil kahvemi diyeceğim yani başka ismi falan yok değil miSabah kahvaltıdan yarim saat önce akşam yemekten yarim saat önce 2 kez ıstan kesiyo
Yaşınız kaç acaba inşallah en yakın zamanda rabbim size hayırlı bi evlat bağışlasınBende 4 yıldır tedavi görüyorum hamile kalmak için
Yok canım yeşil kahve türk kahvesinin kavrulmamış hali çekilmiş yeşil kahve de verillerSadece yeşil kahvemi diyeceğim yani başka ismi falan yok değil mi
25 benim 6 yaşında bir oğlum var ikinciye uğraşıyorum doğumdan sonra öğrendim pko lu olduğumuYaşınız kaç acaba inşallah en yakın zamanda rabbim size hayırlı bi evlat bağışlasın
Çok teşekkür ederimYok canım yeşil kahve türk kahvesinin kavrulmamış hali çekilmiş yeşil kahve de veriller
Amin hepimizeYaşınız kaç acaba inşallah en yakın zamanda rabbim size hayırlı bi evlat bağışlasın
Anladım ne güzel bir tanede olsa evladınız var rabbim size bağışlasın25 benim 6 yaşında bir oğlum var ikinciye uğraşıyorum doğumdan sonra öğrendim pko lu olduğumu
Amin canım inşallah sende en kısa zamanda mutlu haberler alirsinAnladım ne güzel bir tanede olsa evladınız var rabbim size bağışlasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?