- 16 Ocak 2020
- 248
- 136
- 33
- 25
Size nasıl klomen veriyorlar bana istediğim halde vermedi
Kaç yaşındasın ki canımAy evet bencede bende bıktım isyan etmek istemiyorum Bugün başka doktora gittim ama bir tedavi vermiyor yaşım küçükmüş diye
Aynen canım beraber geri sayım bekleriz bol bol dua etOldum oldum Allaha şükür canım hemde kendim vurdum iğneyi doktor yapmadıyumurtalıklarım coşmuş öyle dedi sağdada soldada 19 mm lik var dedi bakalım 15 16 gun sonra belli olur diyolar beklicez nasip
Aynen canım beraber geri sayım bekleriz bol bol dua et
22 canımKaç yaşındasın ki canım
Evet istanbuldayımmmAynen bazıları sacmalıyo yani anlamak zor doktorları yanı adam akıllı bı tedavıye baslasalar brlkı ugrasmaya gerek kalmıcak ıstanbuldamısın sen
Ben 3 eylülde 21 olucamm :) yaşla alakası yoktur bence ya çok istediğini belli et banada daha erken dediler ama istiyorum yani22 canım
Yapıldım pozifti ama dış gebelik tanısı ile 2 aylıkken düşük olduİnşallah canım sende vuruldun mu ? Ya da kullanmış mıydın burda çok farklı şeyler dinlediğimiz için hatırlayamıyorum❤
Sana tedavi verdiler mi canım bende kilo varBen 3 eylülde 21 olucamm :) yaşla alakası yoktur bence ya çok istediğini belli et banada daha erken dediler ama istiyorum yani
Kaç kilosun canımBilemiyorum ki vallahi 10 ay denedik biz olmadı sonra pco yu öğrendim ondan sonra çocuk istediğimiz için verdi istanbuldaysan avcılar hospital a gel sende çok tatlış ilgili doktor
Bende ıstanbuldayım da gıttıgın doktor hosuna gıderse banada yazarmısın sene sonunda bende gıdebılırımEvet istanbuldayımmm
Hamgı doktora gıdıyosunBilemiyorum ki vallahi 10 ay denedik biz olmadı sonra pco yu öğrendim ondan sonra çocuk istediğimiz için verdi istanbuldaysan avcılar hospital a gel sende çok tatlış ilgili doktor
Ben dün gittim tekrar çok memnun kaldım doktordan glukofen ve folik asit verdi ve 20 kg verirsem kendiliğimden hamile kalacakmışım yani doktor çok iyiydi eğer kilo problemin yoksa sana iğneli tedavi yapabilir bende kilo olduğu için baş problem o gözüküyorBende ıstanbuldayım da gıttıgın doktor hosuna gıderse banada yazarmısın sene sonunda bende gıdebılırım
Sen hangi semt oturuyorsun canımWalla kızlar ben sıze soyluyım bence yasla alakası yok ben mesela 4 sene olcak evlılıgım 28 yasına yenı gırdım gıttıgım doktor daha kucuksun 1 sene kendın dene olmazsa gel dedı kımısı ugrasmak ıstemıyo resmen onun ıcın doktor onemlı ıst avrupa yakasında varsa ıyı dedıgınız doktorları yazın lutfen
Ya hangı hastane ve doktor canım ben kucukcekmece sefakoyde oturuyorum ama bısey sorcam sendr şeker ınsulın dırencı falan varmıBen dün gittim tekrar çok memnun kaldım doktordan glukofen ve folik asit verdi ve 20 kg verirsem kendiliğimden hamile kalacakmışım yani doktor çok iyiydi eğer kilo problemin yoksa sana iğneli tedavi yapabilir bende kilo olduğu için baş problem o gözüküyor
Hamgı doktora gıdıyosun
Muayne ucretı nekadarAliya isgandarova canım
Sigortalıysan 120Muayne ucretı nekadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?