PKO

Size nasıl klomen veriyorlar bana istediğim halde vermedi

Bilemiyorum ki vallahi 10 ay denedik biz olmadı sonra pco yu öğrendim ondan sonra çocuk istediğimiz için verdi istanbuldaysan avcılar hospital a gel sende çok tatlış ilgili doktor

Bilemiyorum ki vallahi 10 ay denedik biz olmadı sonra pco yu öğrendim ondan sonra çocuk istediğimiz için verdi istanbuldaysan avcılar hospital a gel sende çok tatlış ilgili doktor
Kaç kilosun canım

Walla kızlar ben sıze soyluyım bence yasla alakası yok ben mesela 4 sene olcak evlılıgım 28 yasına yenı gırdım gıttıgım doktor daha kucuksun 1 sene kendın dene olmazsa gel dedı kımısı ugrasmak ıstemıyo resmen onun ıcın doktor onemlı ıst avrupa yakasında varsa ıyı dedıgınız doktorları yazın lutfen

Bende ıstanbuldayım da gıttıgın doktor hosuna gıderse banada yazarmısın sene sonunda bende gıdebılırım
Ben dün gittim tekrar çok memnun kaldım doktordan glukofen ve folik asit verdi ve 20 kg verirsem kendiliğimden hamile kalacakmışım yani doktor çok iyiydi eğer kilo problemin yoksa sana iğneli tedavi yapabilir bende kilo olduğu için baş problem o gözüküyor

Sen hangi semt oturuyorsun canım

Ya hangı hastane ve doktor canım ben kucukcekmece sefakoyde oturuyorum ama bısey sorcam sendr şeker ınsulın dırencı falan varmı

Ben bi pkolu olarak size tavsiyem kesinlikle tek pko uzerine gidiyolar 2 tarafli gidin dr a cunku banasa cok dediler ilk dusugumde 1 sene icinde hamile kaldim sen kilolusun kilofandir diye eee omca kilo verdim simdide esinden kaynakliymis diyolar bu yola cikiyosaniz benim gibi saga sola savrulmak istemiyosaniz size tavsiyem en az 2 defa spermiyogram vermesi esinizinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…