Amin çok teşekkür ederimAmin canım inşallah sende en kısa zamanda mutlu haberler alirsin

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin çok teşekkür ederimAmin canım inşallah sende en kısa zamanda mutlu haberler alirsin
Glifor ve glukofen pko yu baskiliyor . Denemeni tavsiye ediyorum. Onceden kullabmistim ayni anda klomene basladimMerhaba hanımlar ben 22 yaşındayım ve 2 yıllık evliyim henüz çocuk sahibi olamadım çocuk sahibi olmak istiyorum ve tedaviye başlamak istiyorum pko olup tedavi ile hamile kalan arkadaşlarım bana yardımcı olursa sevinirim nasıl bir yol izlemem gerekiyor biraz korkuyorum açıkçası ve 105 kgyim kilo veremiyorum kesinlikle.
Selam siz nekadar zamandır ıstıyosunuz cocuk bende daha once klomen kullandım bendede işe yaramadı bu bahsettıgınız ılaclarıda cok arastırmıstım doktora sormustum ama bu ıkı ılacı şekeri olanlara verıyoruz dedı bende şeker yok oyuzden vermedı zaten cokta zayıfım doktorlar şaşıryo nasıl sende pko var bu zayıflıga diyeGlifor ve glukofen pko yu baskiliyor . Denemeni tavsiye ediyorum. Onceden kullabmistim ayni anda klomene basladim
O ay bisey olmadi seker ilacina devam ettim ertesi ay hamile kaldim
Tabi kalbi durdu kurtaj oldum ama ise yaramisti. Seker hastasi olmana gerek yok. Pcos icin etkili bu ilac. Doktoruna danisarak kullanabilirsin. Bende gecen ay yeniden basladim.
Ben ozel bi doktora gitmistim bana seker ilaclarinin pkosu baskiladigini ve bunun tedavu amacli kullanildigini soylemisti. 4 yillik evliyim uzun suredir istiyorum. 2 defa kaldim ama kalbi durdu. Ilkinde seker ilaci ve klomen kullanmistim . Bi ilac daha vardi ama hatirlamiorm duphastonmuydu emin degilim. O ay regl oldum ama seker ilacina devam ettim. Hamile kalmistim. Simdi sizin bunyeniz zayifsa seker ilaci size kotu etki edermi bilmiyorum. Tek tavsiyem tek doktorla kalmayin. Baska doktorlara da danisin ama mutlaka.Selam siz nekadar zamandır ıstıyosunuz cocuk bende daha once klomen kullandım bendede işe yaramadı bu bahsettıgınız ılaclarıda cok arastırmıstım doktora sormustum ama bu ıkı ılacı şekeri olanlara verıyoruz dedı bende şeker yok oyuzden vermedı zaten cokta zayıfım doktorlar şaşıryo nasıl sende pko var bu zayıflıga diyeSizde şeker varmı yada insülin direnci cunku aksi halde vermıyolar bu ılacları
Ben pco eşim varikosel ve çok şükür hamileyim şimdi. Dün öğrendim. Yulaf ezmesi diyeti ile kilo vermeye çalışın ve mucizelere inanınMerhaba hanımlar ben 22 yaşındayım ve 2 yıllık evliyim henüz çocuk sahibi olamadım çocuk sahibi olmak istiyorum ve tedaviye başlamak istiyorum pko olup tedavi ile hamile kalan arkadaşlarım bana yardımcı olursa sevinirim nasıl bir yol izlemem gerekiyor biraz korkuyorum açıkçası ve 105 kgyim kilo veremiyorum kesinlikle.
Çok teşekkür ederim peki sadece kilo vererek mi hamile kaldınızBen pco eşim varikosel ve çok şükür hamileyim şimdi. Dün öğrendim. Yulaf ezmesi diyeti ile kilo vermeye çalışın ve mucizelere inanın
Evet ya doktor çok önemli bana hiç tedavi vermeden eve gönderiyorlar yıldım artıkDuphastonu bende kullandım ama işe yaramadı ya doktor bulmakta cok onemlı bendr 4 senelık evlıyım 5 aydır denıyoruz bızde işte bu sene sonuna kadar denıcem olmazsa doktora gıdıcem her doktorda farklı seyler soyluyo ınsanın kafası karısıyo ıste![]()
Aynen bazıları sacmalıyo yani anlamak zor doktorları yanı adam akıllı bı tedavıye baslasalar brlkı ugrasmaya gerek kalmıcak ıstanbuldamısın senEvet ya doktor çok önemli bana hiç tedavi vermeden eve gönderiyorlar yıldım artık
Ben kilo vererek eşim de keçiboynuzu tüketerek canımÇok teşekkür ederim peki sadece kilo vererek mi hamile kaldınız
Ayni durumdayiz suan ben pko esimdede varikosel varBen pco eşim varikosel ve çok şükür hamileyim şimdi. Dün öğrendim. Yulaf ezmesi diyeti ile kilo vermeye çalışın ve mucizelere inanın
Aynı ben ve eşim de bunla cebellesiyoz 6 ay önce 2 aylıkken dış gebelik ile son buldu bizde deAyni durumdayiz suan ben pko esimdede varikosel varumut oldun neler neler yaptin anlatirmisin bizlerede?
Aynı ben ve eşim de bunla cebellesiyoz 6 ay önce 2 aylıkken dış gebelik ile son buldu bizde de
Ama 2 aydır yine bizi iyi gelen takviyelere başladık eşim promen k ve günde yarım klomen kullanıp keçi boynuzu pekmezi yiyo bende gynositol canım . hamile kaldığım ay doktor kontrolünde günde 2 klomen 5 gün içip doktora gittim eh işte büyümüş deyip 3 gün üst üste gidip büyütücü iğne yaptı hah büyüdü deyip çatlatma iğnesi yapp ilişki önerdi hiç umudumuz yoktu tüp bebege kadar uzar diyodum. Bide eşim öğrendik 3 ay promen k kullandı 70 milyon oldu sayımız öyle bana tedaviye başlandıyaaa cok uzuldum..gecmis olsun canimm zoe sureclerden gectik geciyoruz Rabbim yar ve yardimcimiz olsun..
Bende suan promotil women kullaniyorum 10 gundur ortalama esimde man kullaniyo onun dna hasari sonucunu bekliyoz..ona gor3 gerekirse tupe gitcez benimde duzensiz cunku adetimAma 2 aydır yine bizi iyi gelen takviyelere başladık eşim promen k ve günde yarım klomen kullanıp keçi boynuzu pekmezi yiyo bende gynositol canım . hamile kaldığım ay doktor kontrolünde günde 2 klomen 5 gün içip doktora gittim eh işte büyümüş deyip 3 gün üst üste gidip büyütücü iğne yaptı hah büyüdü deyip çatlatma iğnesi yapp ilişki önerdi hiç umudumuz yoktu tüp bebege kadar uzar diyodum. Bide eşim öğrendik 3 ay promen k kullandı 70 milyon oldu sayımız öyle bana tedaviye başlandı
İyi ilaçlar bnce klomen verdiler mi eşineBende suan promotil women kullaniyorum 10 gundur ortalama esimde man kullaniyo onun dna hasari sonucunu bekliyoz..ona gor3 gerekirse tupe gitcez benimde duzensiz cunku adetim![]()
Bi ara vermislerdi digee hormonlarini yukselttiginden birakmisti.bu gittigimiz dr varikosel icin ameliyatlik durumda degil dna hasarina gore size tedavi vercem dedi igne sanirim oyle seyler soyledi cunku tupte olsa normalde olsa tedavinizi yapariz dedi artik bekliycez sonuca gore artik vakit kaybetmekte istemiyorum yasta ilerliyoİyi ilaçlar bnce klomen verdiler mi eşine
Yas kaç Rabbim büyük İnşirah süresi ve fatiha süresi bol bol okuBi ara vermislerdi digee hormonlarini yukselttiginden birakmisti.bu gittigimiz dr varikosel icin ameliyatlik durumda degil dna hasarina gore size tedavi vercem dedi igne sanirim oyle seyler soyledi cunku tupte olsa normalde olsa tedavinizi yapariz dedi artik bekliycez sonuca gore artik vakit kaybetmekte istemiyorum yasta ilerliyo