• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pko ve sprem hareket azlığı

Canım şimdi açtığın konulara baktım da üç kere düşük yaşamışsın yani sen hamile kalabiliyorsun eşinin sperm değerleri seni hamile bırakmaya yetecek durumdaymış hemde 3 kere bu çok güzel bişey değil mi demek ki yine hamile kalabilirsin bence sen eşinden ziyade kendinle alakalı bir problemin olabilir mi onu araştır üç düşüğünün sebebini bulup kökten çöz bu daha mantıklı değil mi
Cnm 2düşük ilk evliliğimden kimyasal gebelik şimdiki eşimden bende pıhtılaşma varmış cnm onuda arastırıyorlar şimdi

Ayy çok özür dilerim kusuruma bakma lütfen. Kimyasal gebeliği biraz açar mısın yaşamayan biri olarak pek bilmiyorum da ?
Özür dilenicek bi kabahat işlemedin cnm :)Spermle yumurta dölleniyor beta artıyır fakat bebek rahim duvarına tutunamadan kendisini kanama yoluyla dısarı atıyor. Saglıklsız sperm ya da yumurtanın dollenmesi sonucunda olusan bi durum

Shokella Shokella tgb34 tgb34 kıyamam size ya utandım şimdi bak kendimden. Kızlar ben başka bir şehire gelin geldim kimsem olmadığından kayınvalidem kimseye yem etmiyo beni sağolsun ( o çocuk düşünmüyoruz diye biliyor ) ona anlatmıştım durumu olur olmadık yerde bebek diyolar diye o da ağızlarının payını vermiş herhalde ne gelin geldi nede bebek lafı oldu valla biraz ayıp olacak ama gelmediğine sevindim :KK71: aslında fırsat kolluyodu gelmek için sürekli davet etmemi bekliyordu söylüyordu felan kayınvalidesi sabah haber verdim müsait değilmiş dedi ötekisi rahatsız yatıyo dedi onlar çelişince bende durumu anladım
Aynen yaa tgb34 tgb34 asıl sıkıntı bizde :( S Soydanayse balım çook sewindim bende gelmediklerine ayrıca kaynananı tebrik ettim aferin ona :KK54:

Özür dilenicek bi kabahat işlemedin cnm :)Spermle yumurta dölleniyor beta artıyır fakat bebek rahim duvarına tutunamadan kendisini kanama yoluyla dısarı atıyor. Saglıklsız sperm ya da yumurtanın dollenmesi sonucunda olusan bi durum
Geçmiş olsun canım benim inşallah rabbim gönlümüze göre werir inşallahh

S Soydanayse nereye gidiyon bacım tgb34 tgb34 balımm bi tanıdık böyle hamile kaldı bazen biz farkına waramadan bebişler tutunamıyomuş beli güçlendiriyormuş bir çeşit koca karı işi gibi ama işe yarayabilir zararı yok sonuçta karı olabilir dün banyo yaptım belimi iyice sıcak su tuttum hemde bu sıcakta :( ama olsun sonra çıkar çıkmaz iyice kurulandım eşim yapıştırdı öncesindede annem yapardı belim ağrıynca falan ama hiç bugünki gibi olmazdı umut fakirin ekmeği demişler :KK71:

S Soydanayse nereye gidiyon bacım tgb34 tgb34 balımm bi tanıdık böyle hamile kaldı bazen biz farkına waramadan bebişler tutunamıyomuş beli güçlendiriyormuş bir çeşit koca karı işi gibi ama işe yarayabilir zararı yok sonuçta karı olabilir dün banyo yaptım belimi iyice sıcak su tuttum hemde bu sıcakta :KK43: ama olsun sonra çıkar çıkmaz iyice kurulandım eşim yapıştırdı öncesindede annem yapardı belim ağrıynca falan ama hiç bugünki gibi olmazdı umut fakirin ekmeği demişler :KK71:

Bi konu daha açtım beni darladılar nasıl kırıcı insanlar var ya. O yüzden silmeyide bilmiyorum uygulamayı silip gidicem.

Merhaba arkadaşlar yorumlarınızı tek tek okudum ve okadar ıyı anladımkı sızı 2bucuk yıldır korunmuyoruz muaynemı oldum rahım fılmı dahıl ama bısey cıkmadı hersey normal 30 31 gunde bır hasta oluyorum doktor pkodan suphlendı ultrosndan bakınca fakat hormon tahlılerım ıyı cıktı galıba o suphesınde yanıldı prgestanım 4 cıktı o ay galıba yumurtlama gerceklesmedı fakat ben heray o akıntıyı bızzat kendım goruyorum sadece o aylık stresten kaynaklı bı dusukluktu . Herneyse asıl skıntım eşimi ıkna edemıyorum doktor ıcın bıturlu gıtmek ıstemıyor galıba sıkıntıyı kendınde gorusugu ıcın yuzlesmek ıstemıyor bebegın b sını duymaya tahammulu yok galıba bu gıdısle hıc doktora gıtmıycek ben eşimden yana umıdı kestım zaten kuldan degıl allahtan ıstenek gerek ben ona yalvararak yanlıs yaptım herdefasıbda dahada kuculdum karsısında cocuk ıstemedıgını soyledı ama ben olsa cok sevıncegını bılıyorum meryem suresını okudum 41gun annemde okudu benım ıcın esmaul husnaları cekıyorum yer gok dua bılıyorum 7gun kaldı adetıme ıns olmam bu ay cok umıdım var nolur dua edın

Bizim de sperm testinde ileri hızlı %20. Bir kere 6. ayda hamile kaldım ama kürtaj olmak zorunda kaldım. Şimdi yine 3 aydır deniyoruz. Bu değerlerle normal yoldan olur mu dersiniz? Morale ihtiyacım var:KK43:

Bizim de sperm testinde ileri hızlı %20. Bir kere 6. ayda hamile kaldım ama kürtaj olmak zorunda kaldım. Şimdi yine 3 aydır deniyoruz. Bu değerlerle normal yoldan olur mu dersiniz? Morale ihtiyacım var:KK43:
Cnm tüm değerleri yazmalisin benim eşimin de yüzde yirmi ama toplam değerimiz çok yüksek bu nedenle yeterli görüldü doktorlar tarafından. Senin hormon değerlerin nasıl.

Merhaba arkadaşlar yorumlarınızı tek tek okudum ve okadar ıyı anladımkı sızı 2bucuk yıldır korunmuyoruz muaynemı oldum rahım fılmı dahıl ama bısey cıkmadı hersey normal 30 31 gunde bır hasta oluyorum doktor pkodan suphlendı ultrosndan bakınca fakat hormon tahlılerım ıyı cıktı galıba o suphesınde yanıldı prgestanım 4 cıktı o ay galıba yumurtlama gerceklesmedı fakat ben heray o akıntıyı bızzat kendım goruyorum sadece o aylık stresten kaynaklı bı dusukluktu . Herneyse asıl skıntım eşimi ıkna edemıyorum doktor ıcın bıturlu gıtmek ıstemıyor galıba sıkıntıyı kendınde gorusugu ıcın yuzlesmek ıstemıyor bebegın b sını duymaya tahammulu yok galıba bu gıdısle hıc doktora gıtmıycek ben eşimden yana umıdı kestım zaten kuldan degıl allahtan ıstenek gerek ben ona yalvararak yanlıs yaptım herdefasıbda dahada kuculdum karsısında cocuk ıstemedıgını soyledı ama ben olsa cok sevıncegını bılıyorum meryem suresını okudum 41gun annemde okudu benım ıcın esmaul husnaları cekıyorum yer gok dua bılıyorum 7gun kaldı adetıme ıns olmam bu ay cok umıdım var nolur dua edın
Çok üzüldüm inan bunu yapmamalı. Eşim kendi diretti gitti ben henüz erken dememe rağmen sağolsun. Allah kolaylık versin cnm.

Cnm tüm değerleri yazmalisin benim eşimin de yüzde yirmi ama toplam değerimiz çok yüksek bu nedenle yeterli görüldü doktorlar tarafından. Senin hormon değerlerin nasıl.

_20170801_213052.JPG
Bu şekilde canım değerler. Benim değerlerim normal. Hiç bir sıkıntı yk dedi doktor

Eki Görüntüle 2029024
Bu şekilde canım değerler. Benim değerlerim normal. Hiç bir sıkıntı yk dedi doktor
valla bana da bir yıl boyunca değerlerin normal dediler ama bir yılın sonunda pko'sun diyen de oldu. sen değerlerini kendin takip etmeyi öğren cnm. bu arada total sperm sayısı 100 milyon, 15 milyona bile normal diyor doktorlar bu açıdan iyi bu yüzde 20'yi artırman faydalı olur tabi. doğal e vitamini alabilirsiniz eczaneden çok basit ama doğal e vitamini diye alacaksınız. akşam yatmadan yarım bardak havuç suyu muhteşem iyi gelir kaliteye sayıya bunu da yapın. onun dışında soğuk pres keçiboynuzu pekmezi de olur. şimdi doktorlar tek test ile yorum yapmanın doğru olmayacağını söylüyor bir süre sonra ikinciyi de yaptırmak istiyorlar ve eğer siz yaptırırsanız morfoloji çok önemli baktırın lütfen.

Back