• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pko ve sprem hareket azlığı

cnm sen insanları boşver önce kendine ve olacak evlatlarına odaklan.. Allah istedikten sonra kim engel olabilir ki... :KK43: yani o gelin de mutludur bebeği olacağı için ama bunu senin gözüne sokmanın anlamı yok. korunuyoruz demek lazım aslında ama o zaman da karışıyor insanlar. eşinin hatrı var haklısın da seni üzmemeli kimse, eşine söyle uyarsın böyle bir şey olursa sana bırakmasın.

Ya aslında adet dönemimde hep böyle oluyorum geçince bu kadar düşürmüyorum kendimi. Eşim ne diyebilecek ki canım sorun bende saygısızlık olmasın diye cevap vermiyorum ama bu konuda beni hırpalamalarına daha fazla izin vermiycem yarın gerekeni yapıcam

canım kötü düşünme öyle rabbimin yanında herşey çok verende o alanda o vaktini bekliyor Allahım inşallah bizlere de o duyguyu tattıracak şimdi kendini üzmenin isyan etmenin bir anlamı yok canım Rabbim bir an önce yüzümüzü güldürsün inşallah bir an önce kavuşuruz meleklerimize:dua:

Birbirimize duâ edelim inşAllah. Allah büyük Ol emreder olur..:emir_bebek:

Kızlar benim kendime verecek desteğim kalmadı.. beklenen adet geldi çattı yarın hamile geliniyle övünen aile bana misafir olacaklar muhtemelen sanki ingiltere kraliyet ailesine prens doğuracak olan gelinleride gelir ilk kez gelecekler o fesatlara evimi hiç açmak istemiyorum ama eşimin hatrı var. Yarın yine bir sürü bebek lafı duyacağım kendimi tutamamaktan korkuyorum. Her konuda beni onunla kıyasladılar hep onu üstün tutmaya çalıştılar ama ne yazık ki olmadı. Ben eğitimimi tamamlamamışta olsam yurtdışında görmüş bir insanım o ise başının ağrımasına " bugün kafam güzel la yenge " diyen bir insan. İnanmazsınız altınlarıma kadar aynısından yaptırdılar o benden eksik olmasın diye.. neyse üstün çıkamadıkları için bebek konusunu öne sürüyorlar. Fesatlıklarından evimi görmeye 11 ay sonra geliyorlar düşünün artık ne kadar çekemediklerini bunu zaten tavırlarıylada belli ediyorlar. İşin kötü yanı var birde ben şimdi sürekli düzenimi kurmak istiyorum daha buraya alışamadım evimizi taşıdıktan sonra felan diyorum bu bebek konusuna ya yıllarca çocuğum olmazsa ve bunların bahane olduğu ortaya çıkarsa :KK43: evet her ay hamilelik ümidi yaşarken yıllarca olmayacağı ihtimali çok can alıcı.
Ya ayşe bi dur ne oldu sanki hemen kız daha bir yılımız dolmadı bizim bacım kendine hakim ol sen kendine saygı duyacaksın ki insanlarda duysun kendini böyle koyuverirsen olmaz başaramayız bak kaderlerimiz aynı rabbim sonuçlarımızıda tez zamanda hayırlısıyla bir kılar inşallah güzel günler çok yakında herşey iyi olacak litfen yapma böyle lütfen :(

Ya ayşe bi dur ne oldu sanki hemen kız daha bir yılımız dolmadı bizim bacım kendine hakim ol sen kendine saygı duyacaksın ki insanlarda duysun kendini böyle koyuverirsen olmaz başaramayız bak kaderlerimiz aynı rabbim sonuçlarımızıda tez zamanda hayırlısıyla bir kılar inşallah güzel günler çok yakında herşey iyi olacak litfen yapma böyle lütfen :KK43:

Çoğu zaman kendimi böyle teselli ediyorum daha yaşım küçük önemli bi sorunum yok elbet olacak alnımıza yazılan bi vakit felan var sonra adet dönemi gelip çatınca hüsran işte bir iki gün üzülüp toparlıyorum. Bana duâ et canım yarın güçlü durabileyim.

Aynen önce muayene mi olalım tekrar bacım
Yani değerlerimizi yazalım buraya tatlım bilgimiz kadar destek olalım. Harika kürler var bitkisel. Arkadasim keçiboynuzu özü kullandı eşi için beş milyondan otuz milyona yükseldi mesela.. benim hormonlar normal kist yok ama regl düzensizliği var rahim filmi yumurta takibi isticem. Hayıt kullanıyorum bir aydır incir kürü yaptım yumurta gelişimi olsun diye bakalım bu ay faydası olacakmı. Eşime de maca aldım ama unuttu hep onu da unutturmucam. Daha çok şey var bunlar gibi..

Çoğu zaman kendimi böyle teselli ediyorum daha yaşım küçük önemli bi sorunum yok elbet olacak alnımıza yazılan bi vakit felan var sonra adet dönemi gelip çatınca hüsran işte bir iki gün üzülüp toparlıyorum. Bana duâ et canım yarın güçlü durabileyim.
Kız regl olamayan var bak burada, iki ayda bir olmak deliye çevirdi beni... Üzme kendini ay bugün rüyamda kızım olmuşta onu kaybetmişim aradım buldum :anneadayı: insanın bilinçaltı işte etkili oluyor gündüz düşünmesem gece çıkıyor. Ama dirençli olacağız inş. 55 yaşında hamile kalan yakınım var onca yıl sonra adam ne ağlamısti kızım olacak bana çorba yapacak diye hala etkileniyorum aklıma gelince. Yine bir abim sekiz yıllık tüp bebekten sonra bir kız evlatlik aldı doğduğu ilk gün üç yaşında şimdi onu bir görsen baba anne deyişi mutluluğu... Onlar bizim çocuğumuz doğurmaya gerek yok diyorlar. Hayat bitmiyor cnm hiç merak etme Allah bizim için hayırlısını bilir.

Kız regl olamayan var bak burada, iki ayda bir olmak deliye çevirdi beni... Üzme kendini ay bugün rüyamda kızım olmuşta onu kaybetmişim aradım buldum :anneadayı: insanın bilinçaltı işte etkili oluyor gündüz düşünmesem gece çıkıyor. Ama dirençli olacağız inş. 55 yaşında hamile kalan yakınım var onca yıl sonra adam ne ağlamısti kızım olacak bana çorba yapacak diye hala etkileniyorum aklıma gelince. Yine bir abim sekiz yıllık tüp bebekten sonra bir kız evlatlik aldı doğduğu ilk gün üç yaşında şimdi onu bir görsen baba anne deyişi mutluluğu... Onlar bizim çocuğumuz doğurmaya gerek yok diyorlar. Hayat bitmiyor cnm hiç merak etme Allah bizim için hayırlısını bilir.

Öyle tabi. Adetim bitince incir kürüne başlıyorum bende eşim içinde keçi boynuzu kaynatıcam karar verdim.

tgb34 tgb34 bende adet olamıyorum kuzum ayşe en azından düzenli adet oluyosun oda bize göre iyi bişey değil mi bacım :(

tgb34 tgb34 bende adet olamıyorum kuzum ayşe en azından düzenli adet oluyosun oda bize göre iyi bişey değil mi bacım :KK43:
Evet cnm olamadıgimda bugün mu yumurtlama oldu o gün müzik derken paranoyak oluyorum. Neden olmuyor ayrı bir dert şişkinliği huzursuzluğu ayrı..

Shokella Shokella tgb34 tgb34 kıyamam size ya utandım şimdi bak kendimden. Kızlar ben başka bir şehire gelin geldim kimsem olmadığından kayınvalidem kimseye yem etmiyo beni sağolsun ( o çocuk düşünmüyoruz diye biliyor ) ona anlatmıştım durumu olur olmadık yerde bebek diyolar diye o da ağızlarının payını vermiş herhalde ne gelin geldi nede bebek lafı oldu valla biraz ayıp olacak ama gelmediğine sevindim :KK71: aslında fırsat kolluyodu gelmek için sürekli davet etmemi bekliyordu söylüyordu felan kayınvalidesi sabah haber verdim müsait değilmiş dedi ötekisi rahatsız yatıyo dedi onlar çelişince bende durumu anladım

Shokella Shokella tgb34 tgb34 kıyamam size ya utandım şimdi bak kendimden. Kızlar ben başka bir şehire gelin geldim kimsem olmadığından kayınvalidem kimseye yem etmiyo beni sağolsun ( o çocuk düşünmüyoruz diye biliyor ) ona anlatmıştım durumu olur olmadık yerde bebek diyolar diye o da ağızlarının payını vermiş herhalde ne gelin geldi nede bebek lafı oldu valla biraz ayıp olacak ama gelmediğine sevindim :KK71: aslında fırsat kolluyodu gelmek için sürekli davet etmemi bekliyordu söylüyordu felan kayınvalidesi sabah haber verdim müsait değilmiş dedi ötekisi rahatsız yatıyo dedi onlar çelişince bende durumu anladım
Helal olsun kayinvalidene sevindim cnm sen de üzme kendini artık.

Helal olsun kayinvalidene sevindim cnm sen de üzme kendini artık.

Geçti ya ilk iki gün böyleyim sonra bir daha ki ayın umudu. Olana kadar kendime verilmiş bir zaman olduğuna inanıyorum zaten, bu başlık altında yazmak anormal olucak ama başka şehirdeyim alışmam lazım yarın çocuğumun ihtiyaçlarını karşılayabilecek konumda bir anne olmam lazım bir yerden bir yere gitmeyi doğru düzgün bilmem lazım kendimi boğmamayı öğrenmem lazım felan filan. Yani bunlar için yarın o sorumluluğun altindan kalkabilmem için belkide Rabbim bana zaman veriyor. Ben bunların hepsinin bilincindeyim küçük olduğumunda imtihan edildiğiminde sorunumun çok büyük olmadığınıda ama işte bir yanım da hep huzursuz oluyor olmadığı için. Neyse Allah bizim için en hayırlı olanı bilendir

Geçti ya ilk iki gün böyleyim sonra bir daha ki ayın umudu. Olana kadar kendime verilmiş bir zaman olduğuna inanıyorum zaten, bu başlık altında yazmak anormal olucak ama başka şehirdeyim alışmam lazım yarın çocuğumun ihtiyaçlarını karşılayabilecek konumda bir anne olmam lazım bir yerden bir yere gitmeyi doğru düzgün bilmem lazım kendimi boğmamayı öğrenmem lazım felan filan. Yani bunlar için yarın o sorumluluğun altindan kalkabilmem için belkide Rabbim bana zaman veriyor. Ben bunların hepsinin bilincindeyim küçük olduğumunda imtihan edildiğiminde sorunumun çok büyük olmadığınıda ama işte bir yanım da hep huzursuz oluyor olmadığı için. Neyse Allah bizim için en hayırlı olanı bilendir
Evet cnm bunu başka başlıkta konuşalım, herşeyin farkında isen başaramana az kalmis demektir.

Kızlar eşimde 30 milyon sperm %70 hareketsizsiz %30 hareketli gebe kalamıyorum 1.5 seneden beri ne yaptıysam çare olmadı. Doktorada gittik ne yaomam lazım siz nasıl hamile kaldınız ?? Bu arada 1 kimyasalım var

Back