- Konu Sahibi Soydanayse
Ben de 2 gün kala test yaptım negatif çıktı kızlar. Adet belirtilerim de başladı zaten. Bu ay da böyle geçecek yani
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlısı olsun cnm benımde 2gun kaldı agrılarım başladı senın gibi gerek yok teste zaten gelıcek belli .hakkımızda hayırlısı olur ınsallah rabbım ınsallah bızımde yuzumuzu guldurur bidaki ayaBen de 2 gün kala test yaptım negatif çıktı kızlar. Adet belirtilerim de başladı zaten. Bu ay da böyle geçecek yani
aman cnm sağlık olsun takma kafanı.. bizim yaramazlar biraz aksi hemen gelmek istemiyorlar :) valla ben amh yaptırdım bu hafta çıkacak, o normalse biraz salmayı düşünüyorum açıkçası. bir kaç bitkisel kür yapar kafama takmamaya çalışırım diye düşünüyorum çünkü çok yıprandım 1 yılda düşünmekten. yoksa benim de çocuğum olmayacak mı falan diye değil sadece neden olmuyor bu nedeni bulalım diye çabalamaktan yoruldum arkadaşım. böyle stresle geçen ayımızda çocuk da gelmez zaten o da haklı :) olumlu düşün olumlu olsun inş.[/QUOT
Adı ne ne yazıyor cnm hadi inş.Almanyadan bi ot getirtmiş arkadaşım kendine birini bana werdi 16 yıldır pcos hastasıymış kadın hamile kalmış o göndermiş onada bitki yani bildiğin aşotunu biliyonuz mu onun gibi kokusu falan değişik ama hasta olunca içiliyo dün başladım onu içmeye hasta olamıyorum ya normalde o çay bi açtı üstümden başımdan çıkıyo bacım ben şokinşallah olur dua edin
![]()
Insallah hayrlsyla sennde tum isteyenlernde bebisi olur gecelm konumuza baslgi gorunce bian kendm geldi aklma.ayni sorunlar bzdede vardi esmn sperm saysi 18milyondu. Keci poynuzu pekmezi kürü vs.denedk ama bzde bi sonuc vermedi ackcasi. Bi dr.tavsyesyle vitamn verdi ve aldk. Sonuc 18milyndan 64milyna ckmsti. Fiyati 100lira bz memnun kaldk ztn ilac degl vitamn takvysi adida (argi men)bunun bayan icin olanida var ama ben kullanmadm asilama yaptrdk cok sukur ki tuttu bebegm not. Sperm saysni asilamadan sonra ogrendk tabi asilama olmustu ☺Eveet aylardır okuyup bir türlü cesaret edip yazamadığım yerdeyim. Lütfen banada kucak açın çok ihtiyacım var.
Gelelim konuya; 11 aylık evliyim hiç korunmadım çünkü kendimi bildim bileli hep anne olmayı istedim nerede bir çocuk görsem içim gider. 4 aylıkken doktora gittik polikistik over olduğumu söyledi evlenirken adet geciktirici ilaç kullanmıştım 2 3 ay düzensiz regl gördüm ama ondan sonra düzeldi başka hiç bir belirtim yok ( bence pkolu değilim o ilacın hormonlarımı etkilediğini düşünüyorum çünkü daha sonra ilaç kullanmadan yumurta takibi yaptırdım ve bi tanede olsa kendiliğinden gelişiyordu yeterli ebatlarda çok şükür) aralıklarla doktora gittim iki kez klomen kullandım yumurtalarım hep gelişti birinde çatlatma iğnesi vuruldum ve tam istenildiği saatte ilişkiye girdik ama tutmadı meğer eşimde sorun varmış daha yeni ikna ettim ve sprem testi yaptırdık hızlı ileri hareketli ve yavaş ileri hareketli sperm sadece %25 morfoloji ise normal sperm oranı %4 yani en alt sınır. Doktorumuz hep çok olumlu bana her zaman ilaç kullanmasan da çocuğun olur dedi hep motive etti eşimede aynı şekilde bu değerlerle normal yoldan çocuğu olabilir ama illa hemen istiyorsanız ilaç tedavisi uygulayalım dedi biz bi düşünelim diye çıktık. Ben ilaç tedavisi uygulamak istemiyorum eşimi git gel yaparak yıpratmak istemiyorum çünkü düşünsenize insanlar tüp bebek yaptırıyolar spremi alıp yumurtaya yerleştiriyorlar o halde bazen tutmuyor ben tamamiyle Allahın takdirine inanıyorum Rabbim verecekse her türlü verir diyorum eşim çünkü çok üzülüyo bu durumuna kıyamam ona hadi gidelim diyemem. Ha birde ben illa hemen olsun diye acele etmiyorum vakti var beni bekletiyor Rabbim diyorum ama aile baskısı var bu aileye benden iki hafta sonra bir gelin daha geldi ve o yaklaşık 4 aylık hamileymiş hiç kıskanmam hiç öyle bir insan değilim ama şimdi bana senin daha yok mu Allah sanada versin gibi laflar söyleniyor her fırsatta ve artık üzülmeye başladım. Önümüzde ki bir yıl doktora gitmek istemiyorum evde eşime keçiboynuzu kürü kendimede incir kürü yapacağım bir müddet. Sizce ne yapmalıyım ? Aklım çok karışık çok uzun oldu okuduysanız eğer çok teşekkür ederim.
Nasılsın canım hastalandın mı. İyi haberler bekliyorumHayırlısı olsun cnm benımde 2gun kaldı agrılarım başladı senın gibi gerek yok teste zaten gelıcek belli .hakkımızda hayırlısı olur ınsallah rabbım ınsallah bızımde yuzumuzu guldurur bidaki aya
Cnm malesef hasta oldum ama artık cocuk dusuncesını kafamdan attım dusunmuycem arrıkNasılsın canım hastalandın mı. İyi haberler bekliyorum