pko ve polip

şuanda nasılsınız yine o lekelenmeleri yapiyormusunuz

çok şükür canım tekrarlamasın insallah bende önümüzdeki adetten sonra olucam insallah benimki de tamamen biter sürekli ara kanama yaşıyorum
Allah şifa versin inşallah. Hiç korkmayın kısa bi işlem ve sonrasında günlük hayatına dönüyosun yalnız hafif ağrı oluyo o kadar zaten ağrı kesici veriliyor

Allah şifa versin inşallah. Hiç korkmayın kısa bi işlem ve sonrasında günlük hayatına dönüyosun yalnız hafif ağrı oluyo o kadar zaten ağrı kesici veriliyor
Alllah razı olsun kuzum benim sol tupumdeded sıvı birikmesi olmus onu da alicak ikisini aynı anda yaparim dedi doktor

kızlar selam iyi hafta sonları

tüp bebek için doktora ön görüşmeye gittim. şimdi sorun su bende 3 sene önce polip tespit edildi 2017 yılında ve basit yumurtlaık kisti ama boyutu büyüktü.neyse 6 ay desolet kullandım doğum kontrol hapı. ve sonrasında kontrole gittiğimde kist ve polip kayboldu dediler. bu sene içinde ağustos ve eylüle muayene oldum alltan polip yok denildi.

şimdi gelelim en son gittiğim doktora. tabi semen analizi ve rahim filmi bir yana onlara da bakacağız. ama polibe çok takıldı. kesnlikle içerde kaybolmaz ameliyatla alınmalı arkaya saklandıysa ki ben ters rahimliyim usgde gözükmez hsg de bile gözükmez histeroskopi gerekebilir dedi. bebeğin tutunacağı bir alana konuşlanmiş olabilir dedi. spesifik bi durum ama fikri olan var mı ? bu arada pko muyum değil miyim hala muallakta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…