pko ve polip

emosruzgar

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2020
23
4
1
mrb kızlar baya süre önce ara kanamalarımin olduğunu ve bu yüzden bikac dr a göründüğünü söylemiştim hepsi bana pko oldugum için ara kanamalarimin olduğunu söylemişlerdi bu ay ali osman koyuncuogluna gittim rahim filmi istedi ecomar da çekildi bikactane polip görüldü ve tupumun birinde şekil bozukluğu cıktı polip leri aldırmam gerekiyor istanbul avrupa yakasında güvenilir özel hastane veya dr öneriniz var mı yada benim gibi polip aldıran arkadaşlar varsa yardımcı olabilirseniz şimdiden teşekkür ederim

bende pco yum, bi ara baya pıhtılı kanamam vardı biyopsi alındı sonuç polip dendi. Kazıma işlemi yapıldı bana. Narkozla yapıldı işlem herhangi bir ağrım sızım olmadı sonrasında. Kısa sürmüştü işlem. Ben Trabzon'da olmuştum o yüzden doktor öneremeyeceğim

çok geçmiş olsun canım kanamaların düzeldi mi

çok geçmiş olsun canım kanamaların düzeldi mi
teşekkür ederim canım, evet bir süre düzeldi sonra tekrar bozuldu pco dan dolayı şimdi hamileyim o yüzden daha kanama görmüyorum zaten ama gebelikten önce yine düzensizliklerim devam ediyordu

teşekkür ederim canım, evet bir süre düzeldi sonra tekrar bozuldu pco dan dolayı şimdi hamileyim o yüzden daha kanama görmüyorum zaten ama gebelikten önce yine düzensizliklerim devam ediyordu
tedavi ilemi oldu Rabbim saglikla kucağına almayı nasip etsin canım bende tedavideyim polip çıkınca diğer aya ertelendi bana da dua edermisin canım darısı bana da bulaşsın insallahh

tedavi ilemi oldu Rabbim saglikla kucağına almayı nasip etsin canım bende tedavideyim polip çıkınca diğer aya ertelendi bana da dua edermisin canım darısı bana da bulaşsın insallahh
evet canım iki gebeliğimde klomenle oldu. Rabbim tez vakitte en hayırlı şekilde sanada nasip etsin inşallah

Tedaviyle mi hamile kaldiniz operasyondan sonra ne kadar sure sonra hamile kaldiniz ayni sorunlar bndede var nasil olucal bilmuyorum

Tedaviyle mi hamile kaldiniz operasyondan sonra ne kadar sure sonra hamile kaldiniz ayni sorunlar bndede var nasil olucal bilmuyorum
Evet iki gebeliğimde de klomenle hamile kaldım, operasyon olduğum sırada kızım küçük olduğundan çocuk için hemen tedaviye başlamadım. Kızımı sütten kestikten sonra tekrar klomen kullandım elhamdülillah iki gebeliğimde de ilk kullanımda hamile kaldım. Stres yapmayın hallolmayacak problemler değil çok şükür. Rabbim en hayırlı vakitte nasip etsin

Amin insallah suan icimi rahatlattiniz. Su pandemiden dolayi 3 aydir ameliyat ertelelenip durdugu icin iyicr geriliyorum sanirim

Amin insallah suan icimi rahatlattiniz. Su pandemiden dolayi 3 aydir ameliyat ertelelenip durdugu icin iyicr geriliyorum sanirim
Tabi haklısınız insan ister istemez geriliyor , imkanınız varsa özelde yaptırın bilmiyorum özellerde de ertelenme söz konusu mu .. İnşallah tez vakitte hallolur bebeğinize kavuşursunuz

Bende özelde polip operasyonu geçirdim. 1 yıl kadar olucak hala gebe kalamadım nasip diyorum.

kuzum benim dr adet olmamı bekliyor özelde yapicak istanbul memorialde sen devlette mi yapıcaksın erteleme oluyor
Devlette yaptiricam canm pandemiden dolayi sehir hastanesi acil seyler haricinde islem almadiklari soyledi orasi oyle ertelendi baska hastaneye gittim suan yer yok sınırli sayida hasta aliyoruz suan randevu veremeyiz dediler bu ayda bn hastalanmadim simdi ilac kullaniyorum hastalanmayi bekliyorum ondan sonra randevu verirlerse alacam insallah bakalim

Rabbim yardımcımız olsun kuzum zaten bu pandemi yüzünden özellerde kendini aştı iyice dünya para istiyorlar Allahım tez zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin bizlere

mrb poliplerinizi aldirdiktan sonra ara kanama lekenlme yaşadınız mi
Canım inan hatırlamıyorum uzun süre olduğu için. Yalnız Benimki şöyle oldu ben Şubat ayında hiç adet görmedim ara kanama oldum bi on gün kadar leke leke oldu. Sonra doktora gittim polip olduğunu söyledi. Ve operasyonla aldırdım. 15 dakikalık bi işlemdi çok ağrı çekmedim ama ara kanamam oldu mu hiç hatırlamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…