• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sinirlerim laçka oldu dayanamıyorum artık

Hmm ben de bir araştırayım jinemed gibi yerler duyuyorum buralarda da vardır kesin şubesi.

aslında benim üniversite hastanesi istememdeki sebep muayane ücretinden ziyade yarın bi gün bu iş aşılamaya tüp bebeğe dayanırsa onların yüksek fiyatından korkmam. bilmiyorum özel yerlerde nasıl ne kadar tüp bebek aşılama vs gerçi buralarda ne kadar onu da bilmiyorum ya :/

şimdi doktorun git yaptır dediği laparoskopiyle histeroskopi toplam 5 bin hatta daha fazla tutuyor özelde.

ne bileyim ya bi akıl da git 5 bine onu yaptıracağına tip bebek yaptır kurtul diyor off
CANIM BEN İKİ KEZ TÜP BEBEK TEDAVİSİ GÖRDÜM, ÖYLE YAP KURTUL OLMUYOR. HER YAPTIRILAN TÜP BEBEK TUTMAYABİLİR ÇÜNKÜ... HATTA TÜP BEBEK TEDAVİSİNE HİSTEROSKOPİ, LAPAROSKOPİ LAZIMSA GEÇİLMİYOR ZATEN, ÖNCE O İŞLEMLER YAPILIYOR; TABİ O DA İYİ Bİ DOKTORA DENK GELMİŞSEN....

ALLAH YAR VE YARDIMCIN OLSUN BEN 4 AYLIK EVLİYKEN ERKEN MENOPOZ RİSKİM OLDUĞUNU ÖĞRENDİM, BİR KEZ NEGATİF SONUÇ ALDIĞIM TÜP BEBEK DENEMEM OLDU, SONRA DONDURULMUŞ EMRİYO TRANSFERİ YAPILACAKTI AMA EMRİYOMUN GELİŞİMİ DURDU, YENİ TEDAVİYE BAŞLADIK MİYOMUM ÇIKTI, ONU ALDIRDIM AMELİYAT OLUP, BUNLARIN Bİ KISMINI BORÇ ALARAK Bİ KISMINI BİLEZİK BOZDURARAK HALLETTİĞİMDEN RAPOR ÇIKARTIP ÜNİVERSİTE HASTANESİNDE DEVAM ETMEYE ÇABALADIM, EVLİLİK SÜREMİZ RAPOR ÇIKARMAMA ENGELDİ AMA MENOPOZ RİSKİM DOLAYISIYLA RAPORUM ERKEN ÇIKTI BİLE DENİLEBİLİR (YAKLAŞIK 8 AY)...

AYRICA ŞİMDİ ÖZELE GİDİP ALLAH YAŞATMASIN AMA TÜP BEBEK GEREKİRSE DEVLETE YADA DEVLETLE ANLAŞMALI YERLERE GİDEBİLİRSİNİZ....

canım ben iki kez tüp bebek tedavisi gördüm, öyle yap kurtul olmuyor. her yaptırılan tüp bebek tutmayabilir çünkü... hatta tüp bebek tedavisine histeroskopi, laparoskopi lazımsa geçilmiyor zaten, önce o işlemler yapılıyor; tabi o da iyi bi doktora denk gelmişsen....

allah yar ve yardımcın olsun ben 4 aylık evliyken erken menopoz riskim olduğunu öğrendim, bir kez negatif sonuç aldığım tüp bebek denemem oldu, sonra dondurulmuş emriyo transferi yapılacaktı ama emriyomun gelişimi durdu, yeni tedaviye başladık miyomum çıktı, onu aldırdım ameliyat olup, bunların bi kısmını borç alarak bi kısmını bilezik bozdurarak hallettiğimden rapor çıkartıp üniversite hastanesinde devam etmeye çabaladım, evlilik süremiz rapor çıkarmama engeldi ama menopoz riskim dolayısıyla raporum erken çıktı bile denilebilir (yaklaşık 8 ay)...

ayrıca şimdi özele gidip allah yaşatmasın ama tüp bebek gerekirse devlete yada devletle anlaşmalı yerlere gidebilirsiniz....

Sağolun amin inşallah
canım merhaba sizevleneli çok kısa bir süre olmuş sanırım denemeye devam et allahtan ümit kesilmez beni sakın yanlış anlama ama eger cok istiyorsan çocuğu olmazsa evlatlık almak isterim diyosan tedaviden önce evlatlık için başvuru yap hevesini kırmak için söylemiyorum sakın yanlış anlama ben sosyal hizmet uzmanıyım (mezun olcm inşallah ) stajlarımda gördüğüm seyler yuzunden bunu soylemek istedim evlat edinme süreci cok uzun bi süreç en az 2yıl diyoruz biz muracatcılarımıza hem basvurduktan sonra basvurunu cekme sansında var ama kısmet olmazda cocuk doguramazsan en azından yas sorununa takılmadan 0yas grubu bebek alabilirsin bi düşün sadece senin içinde değil bu durumda olan herkes için yazmak istedim emin ol bize basvurup 1 sene sonra ikiz hamilelik yasayan gördüm basvrusunu cektı cocukları oldu . hem tedavi sürecinde beklemek daha kolay olur hem yaslar gencken umıdını kaybetmeden bunu yapman belkı senıde psıkolojık rahatlatır ama doktor tamamen olumsuz derse (ki inşallah en kısa zamanda bebegın olur) o zaman basvurup beklmek cok daha zor olur. senin için dua edicem inşallah en kısa zamanda burada bebişlerin olacagını paylasırsın :)

canım ben iki kez tüp bebek tedavisi gördüm, öyle yap kurtul olmuyor. her yaptırılan tüp bebek tutmayabilir çünkü... hatta tüp bebek tedavisine histeroskopi, laparoskopi lazımsa geçilmiyor zaten, önce o işlemler yapılıyor; tabi o da iyi bi doktora denk gelmişsen....

allah yar ve yardımcın olsun ben 4 aylık evliyken erken menopoz riskim olduğunu öğrendim, bir kez negatif sonuç aldığım tüp bebek denemem oldu, sonra dondurulmuş emriyo transferi yapılacaktı ama emriyomun gelişimi durdu, yeni tedaviye başladık miyomum çıktı, onu aldırdım ameliyat olup, bunların bi kısmını borç alarak bi kısmını bilezik bozdurarak hallettiğimden rapor çıkartıp üniversite hastanesinde devam etmeye çabaladım, evlilik süremiz rapor çıkarmama engeldi ama menopoz riskim dolayısıyla raporum erken çıktı bile denilebilir (yaklaşık 8 ay)...

ayrıca şimdi özele gidip allah yaşatmasın ama tüp bebek gerekirse devlete yada devletle anlaşmalı yerlere gidebilirsiniz....

çok çok sağolun, rapor çıkarmak diye bir şey varmış evet de biz o aşamada olmadığımızdan bilmiyorum nedir ne değildir. bugün dünkü kadar karamsar değilim. dedim ya doktor çok moralimi bozdu çok öfkeliydim dün.

en yakın arkadaşım doktor o aradı konuştuk biraz rahatlattı sağolsun. siz de sağolun iyi geldiniz bana.

size de çok geçmiş olsun. bebeğiniz olmuştur inşallah. rabbim kimseyi aratmasın.
canım merhaba sizevleneli çok kısa bir süre olmuş sanırım denemeye devam et allahtan ümit kesilmez beni sakın yanlış anlama ama eger cok istiyorsan çocuğu olmazsa evlatlık almak isterim diyosan tedaviden önce evlatlık için başvuru yap hevesini kırmak için söylemiyorum sakın yanlış anlama ben sosyal hizmet uzmanıyım (mezun olcm inşallah ) stajlarımda gördüğüm seyler yuzunden bunu soylemek istedim evlat edinme süreci cok uzun bi süreç en az 2yıl diyoruz biz muracatcılarımıza hem basvurduktan sonra basvurunu cekme sansında var ama kısmet olmazda cocuk doguramazsan en azından yas sorununa takılmadan 0yas grubu bebek alabilirsin bi düşün sadece senin içinde değil bu durumda olan herkes için yazmak istedim emin ol bize basvurup 1 sene sonra ikiz hamilelik yasayan gördüm basvrusunu cektı cocukları oldu . hem tedavi sürecinde beklemek daha kolay olur hem yaslar gencken umıdını kaybetmeden bunu yapman belkı senıde psıkolojık rahatlatır ama doktor tamamen olumsuz derse (ki inşallah en kısa zamanda bebegın olur) o zaman basvurup beklmek cok daha zor olur. senin için dua edicem inşallah en kısa zamanda burada bebişlerin olacagını paylasırsın :KK66:

çocuk sahibi olsam da olamasam da ilerde evlatlık değil belki ama koruyucu aileliği düşünüyor ve istiyorum. o zaman inşallah ekonomik olarak da daha iyi durumda oluruz bir değil birden çok çocuğa ailelik yapabiliriz...

hayırlısı hakkımızda, allah razı olsun dualarımızı kabul etsin inşallah...

allah yardımcınız olsun inşallah,bilirim bu çaresizlikleri:KK43::KK43:
amin canım inşallah

çok çok sağolun, rapor çıkarmak diye bir şey varmış evet de biz o aşamada olmadığımızdan bilmiyorum nedir ne değildir. bugün dünkü kadar karamsar değilim. dedim ya doktor çok moralimi bozdu çok öfkeliydim dün.

en yakın arkadaşım doktor o aradı konuştuk biraz rahatlattı sağolsun. siz de sağolun iyi geldiniz bana.

size de çok geçmiş olsun. bebeğiniz olmuştur inşallah. rabbim kimseyi aratmasın.

çocuk sahibi olsam da olamasam da ilerde evlatlık değil belki ama koruyucu aileliği düşünüyor ve istiyorum. o zaman inşallah ekonomik olarak da daha iyi durumda oluruz bir değil birden çok çocuğa ailelik yapabiliriz...

hayırlısı hakkımızda, allah razı olsun dualarımızı kabul etsin inşallah...

amin canım inşallah
o konu biraz karışık ama iyice bilgi almadan basvurmamanı onerırım. allah hepımızın duasını kabul etsin :) iyi geceler

özel muayenehanesi olan bir doktorla başla araştır tabi önce hastanelerde testlerini yaparsın ama o muayenehanede sabit durur işin görülür sıkma canını Allahtan umut kesilmez..
özele gidicem evet herkes özele git dediğine göre dinlemek lazım.
rabbim hayırlısını bilir tabii, sağolun desteğiniz için...

Pko var bende. Hiç korunmadigimiz halde 2 sene bebek sahibi olamadık. Burada bir arkadaşın ısrarı üzerine hastaneye gittim ve öğrendim. Özel devlet gezdim Dr sonra devlet hastanesinde kendi Dr mi buldum ve cidden çok memnunum. Ona giderken de gezdim özelde 1 2 Dr ama yok. Para kopartmak icin nerden olursa mantığıyla surunduruyorlar.

bi özel hastane tavsiye etti arkadaşlar burda onu deneyeyim olmazsa zeynep kamil'e gideyim diyorum bakalım. özel öyle evet o yüzden çekiniyorum ama denemekte fayda var..

Canim eger polip varsa ilk once onlari ameliyat yoluyla aldirmalisin ki laparoskopide yumurtaliklar temizleniyor. Bu polipler gebelikte kanama ve baska risklere neden oluyor onun icin ilk once ona konsantre ol. Benim esimdede sorun cikmisti ama doktor daha cok kadina bakiyor ilk once tasiyacak olan sensin. Bir kere gebe kalmissin demekki sorun bebegin bir sekilde yerlesememesi. Biliyorum cunku bende 3 kere dusuk yaptim bir cesit yerlesme olayiydi ama doktor bi cevap bulamadi.

size de çok ama çok geçmiş olsun. ben ameliyata karşı değilim dünkü sinirimden hırsımdan kendimi yanlış ifade ettim aslında biraz da. zaten geçmişte de polip aldırmıştım rahim girişinden lakin doktorun tavrı, yumurta kontrolü yapılması gerekirken yapmaması, kan testime bakmayıp sanki hiç yaptırmamışım gibi yeniden istemesi hatta bana bir sevk kağıdı yazıp sen şimdi büyük hastaneye git giriş yap diyip direkt fikrimi sormadan öneride bulunmadan ameliyata göndermesi beni çıldırtmıştı.

hatırladıkça sinirleniyorum uyuz herif... neyse...

tekrar tekrar geçmiş olsun size rabbim bir daha böyle acı yaşatmasın kimseye. çok teşekkürler desteğiniz için.

Back
X