- 14 Mart 2013
- 5.906
- 3.234
- 448
- Konu Sahibi mylittlesunshine
CANIM BEN İKİ KEZ TÜP BEBEK TEDAVİSİ GÖRDÜM, ÖYLE YAP KURTUL OLMUYOR. HER YAPTIRILAN TÜP BEBEK TUTMAYABİLİR ÇÜNKÜ... HATTA TÜP BEBEK TEDAVİSİNE HİSTEROSKOPİ, LAPAROSKOPİ LAZIMSA GEÇİLMİYOR ZATEN, ÖNCE O İŞLEMLER YAPILIYOR; TABİ O DA İYİ Bİ DOKTORA DENK GELMİŞSEN....Hmm ben de bir araştırayım jinemed gibi yerler duyuyorum buralarda da vardır kesin şubesi.
aslında benim üniversite hastanesi istememdeki sebep muayane ücretinden ziyade yarın bi gün bu iş aşılamaya tüp bebeğe dayanırsa onların yüksek fiyatından korkmam. bilmiyorum özel yerlerde nasıl ne kadar tüp bebek aşılama vs gerçi buralarda ne kadar onu da bilmiyorum ya :/
şimdi doktorun git yaptır dediği laparoskopiyle histeroskopi toplam 5 bin hatta daha fazla tutuyor özelde.
ne bileyim ya bi akıl da git 5 bine onu yaptıracağına tip bebek yaptır kurtul diyor off
ALLAH YAR VE YARDIMCIN OLSUN BEN 4 AYLIK EVLİYKEN ERKEN MENOPOZ RİSKİM OLDUĞUNU ÖĞRENDİM, BİR KEZ NEGATİF SONUÇ ALDIĞIM TÜP BEBEK DENEMEM OLDU, SONRA DONDURULMUŞ EMRİYO TRANSFERİ YAPILACAKTI AMA EMRİYOMUN GELİŞİMİ DURDU, YENİ TEDAVİYE BAŞLADIK MİYOMUM ÇIKTI, ONU ALDIRDIM AMELİYAT OLUP, BUNLARIN Bİ KISMINI BORÇ ALARAK Bİ KISMINI BİLEZİK BOZDURARAK HALLETTİĞİMDEN RAPOR ÇIKARTIP ÜNİVERSİTE HASTANESİNDE DEVAM ETMEYE ÇABALADIM, EVLİLİK SÜREMİZ RAPOR ÇIKARMAMA ENGELDİ AMA MENOPOZ RİSKİM DOLAYISIYLA RAPORUM ERKEN ÇIKTI BİLE DENİLEBİLİR (YAKLAŞIK 8 AY)...
AYRICA ŞİMDİ ÖZELE GİDİP ALLAH YAŞATMASIN AMA TÜP BEBEK GEREKİRSE DEVLETE YADA DEVLETLE ANLAŞMALI YERLERE GİDEBİLİRSİNİZ....