• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık PKO VE OVULASYON TESTİ

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
silikleşirse çatlamış demek ama 13 ve 14 de koyuya o günlerde ve devam eden 3 gün boyunca eşinle ilişkiye girmen lazım.
canım yaptım bakarmısın incecik çıktı çizgi.

Eklentiler

• IMG_5552.JPG
    IMG_5552.JPG
    85,9 KB · Görüntüleme: 46
Günaydın bayanlar bende pcoluyum eşimdede sperm hareketsixliği var. Eşime doktor sperm arttırrıcı ilaç verdi. 1.5 aydır kullanıyor. Bende prolaktin için kullandım. Ovülasyon testi ilk defa kullanmaya başladım ama pozitif cıkıo ne yapmalıyım.
Çatlayacak yumurta o anlama geliyor o haftayı düzenli ilişki ile geçirin

Merhaba kızlar bende pcoluyum. İki defa klomen ovitrelle tedavisi gördüm yumurtam gelişti çatladı ama olmadı. Sonra ara verdik bir ay. Ara verdiğimiz ay kendiliğimden kaldım ama kimyasal gebelik ile sonuçlandı. Bu ayda gitmedim doktora ovülasyon testi yapıyorum. Perşembe ve Cuma günü pik gördüm. Yani 18 ve 19 nisan. Adetimin 21. ve 22. gününe denk geliyordu. Değerlendiriyoruz bakalım. Aynı zamanda glifor ve folikasit kullanıyorum. Bugünde yapacağım ovülasyon inşallah çatlamıştır. Görseli bırakıyorum buraya.

Eklentiler

• D9E7B086-F65C-40C9-878D-AF8C498A6E56.jpeg
    D9E7B086-F65C-40C9-878D-AF8C498A6E56.jpeg
    109,4 KB · Görüntüleme: 88
Merhaba kızlar bende pcoluyum. İki defa klomen ovitrelle tedavisi gördüm yumurtam gelişti çatladı ama olmadı. Sonra ara verdik bir ay. Ara verdiğimiz ay kendiliğimden kaldım ama kimyasal gebelik ile sonuçlandı. Bu ayda gitmedim doktora ovülasyon testi yapıyorum. Perşembe ve Cuma günü pik gördüm. Yani 18 ve 19 nisan. Adetimin 21. ve 22. gününe denk geliyordu. Değerlendiriyoruz bakalım. Aynı zamanda glifor ve folikasit kullanıyorum. Bugünde yapacağım ovülasyon inşallah çatlamıştır. Görseli bırakıyorum buraya.
Aynen canim o gunler pik yapmis degerlendirmeye calis hayirlisi olsun insallah tutar

Aynen canim o gunler pik yapmis degerlendirmeye calis hayirlisi olsun insallah tutar
Ya kimisi gün aşırı yap diyor ama birgebeningünlüğü sayfasında takip yaptırıyorum oradaki abla da 4 gün boyunca değerlendirmem gerektiğini söylüyor. Sperm kalitesi düşer diyoruz o yüzden gün aşırı diyoruz ya şöyleymiş. Bir ay boyunca hergün yapılırsa sıkıntıymış. Eşinizin sperminde bir sorun yoksa sadece ovülasyon sürecinde her gün yapılabilir demişti. Bende öyle yapıyorum kaçırmak istemediğim için

Kizlar pko oldugunu nasil anliyorsunuz bende oyle bisey olsa doktor soylerdi degil mi?

Back