- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.587
- 798
İnşallah gerisi gelmez tabi ki eğer hamile değilsen bir an önce olman iyidir orası ayrıdazaten küçük damla oda silince geldi nokta gibi yani ı yüzden beklıorm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah gerisi gelmez tabi ki eğer hamile değilsen bir an önce olman iyidir orası ayrıdazaten küçük damla oda silince geldi nokta gibi yani ı yüzden beklıorm
Günaydın canm gelen giden yok dün akşam su ede yapılabilecek hamilelik deneyinden denedim idralin ile şekeri karıstırıosn köpürürse hamileymişin benm ki köpürmedi :) hamile değilim yaniİnşallah gerisi gelmez tabi ki eğer hamile değilsen bir an önce olman iyidir orası ayrıda
Canım onlar kesin sonuçlar değil bence hamilelik testiyle yap derim ya da kan ver için rahat etsin döngün uzamasın boş yere bir şeyler yaparsın olmak içinGünaydın canm gelen giden yok dün akşam su ede yapılabilecek hamilelik deneyinden denedim idralin ile şekeri karıstırıosn köpürürse hamileymişin benm ki köpürmedi :) hamile değilim yani
Haftasonuna kadar dursun bakalm olmazsam yaparım. ArtıkCanım onlar kesin sonuçlar değil bence hamilelik testiyle yap derim ya da kan ver için rahat etsin döngün uzamasın boş yere bir şeyler yaparsın olmak için
Banada haber verHaftasonuna kadar dursun bakalm olmazsam yaparım. Artık
Tabiki senin yağlar ne durumda gelmek üzeredir belkideBanada haber ver
Kargoya verilmemiş daha regli de bitti geç başlayacağım büyük ihtimal yaTabiki senin yağlar ne durumda gelmek üzeredir belkide
5-6 gün sürüyo gelir gelir sıkma canını o dediğim kampanyadan varmıymıs canm çörekotu büyük şişe olarak kampanya yapmıslardı 100 tlKargoya verilmemiş daha regli de bitti geç başlayacağım büyük ihtimal ya
Onu göremedim canım ben kendi sitesinden aldım 95 tl aspir - keten tohumu - sirke ufakta çörek otu yağı5-6 gün sürüyo gelir gelir sıkma canını o dediğim kampanyadan varmıymıs canm çörekotu büyük şişe olarak kampanya yapmıslardı 100 tl
Onu göremedim canım ben kendi sitesinden aldım 95 tl aspir - keten tohumu - sirke ufakta çörek otu yağı
Eki Görüntüle 2087257 Buda benim bugün ki ovulasyon testim.
Hamile kalabildin mi canımSüper bi haber bu. Hadi gözün aydın canım
10Kızlar araniza yeni katıldım bende 2 yil önce dr gitmistim adet duzensizligi için her ay 3 5 gün gecer bazen 10 güne çıktığı çok nadir olmuştur 1 tane çocuğum var 11 yasında şimdi tekrardan bebek istiyorum şubatta başladık çalışmalara ama ben en son 9 ocakta adet oldum ama şubatta olmadım idrar testi yaptim çıkmadi kan testi yaptırdım şubatın 20 sinde hcg 1.9 cikti yok dediler ama ayın 27 sinde tekrar kan testi yaptirdim 0.1 cıktı dr bana adet sokturucu verdi tarlusal kullandim 3 gün bitti halaa adet olamadim varmi aranizda böyle olan
10 gün içinde olursun canım olmazsan hanilesindir zaten.
tarlusal kullanirken de ovulasyon testine başladım dün ve bugun çok silik cıktı fikriniz varmi peki10 gün içinde olursun canım olmazsan hanilesindir zaten.
Daha yumurtlama olmamış teste devam edin ama adet olduktan sonra yapın testitarlusal kullanirken de ovulasyon testine başladım dün ve bugun çok silik cıktı fikriniz varmi peki
Ozaman adet olana kadar yapmayi birakiyimmi simdiDaha yumurtlama olmamış teste devam edin ama adet olduktan sonra yapın testi