• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık PKO VE OVULASYON TESTİ

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah gerisi gelmez tabi ki eğer hamile değilsen bir an önce olman iyidir orası ayrıda :anneadayı:
Günaydın canm gelen giden yok dün akşam su ede yapılabilecek hamilelik deneyinden denedim idralin ile şekeri karıstırıosn köpürürse hamileymişin benm ki köpürmedi :) hamile değilim yani

Günaydın canm gelen giden yok dün akşam su ede yapılabilecek hamilelik deneyinden denedim idralin ile şekeri karıstırıosn köpürürse hamileymişin benm ki köpürmedi :) hamile değilim yani
Canım onlar kesin sonuçlar değil bence hamilelik testiyle yap derim ya da kan ver için rahat etsin döngün uzamasın boş yere bir şeyler yaparsın olmak için :bicak:

Bende kullaniyorum.ama sabah aksam.degil sadece sabah zayifim ice zayiflarm diye korkuyorm bide pkolu degilim fsh im az yuksekti smdi kac blmiom:/ insallah ise yarar hic umudm yk ama

Kızlar araniza yeni katıldım bende 2 yil önce dr gitmistim adet duzensizligi için her ay 3 5 gün gecer bazen 10 güne çıktığı çok nadir olmuştur 1 tane çocuğum var 11 yasında şimdi tekrardan bebek istiyorum şubatta başladık çalışmalara ama ben en son 9 ocakta adet oldum ama şubatta olmadım idrar testi yaptim çıkmadi kan testi yaptırdım şubatın 20 sinde hcg 1.9 cikti yok dediler ama ayın 27 sinde tekrar kan testi yaptirdim 0.1 cıktı dr bana adet sokturucu verdi tarlusal kullandim 3 gün bitti halaa adet olamadim varmi aranizda böyle olan

Kızlar araniza yeni katıldım bende 2 yil önce dr gitmistim adet duzensizligi için her ay 3 5 gün gecer bazen 10 güne çıktığı çok nadir olmuştur 1 tane çocuğum var 11 yasında şimdi tekrardan bebek istiyorum şubatta başladık çalışmalara ama ben en son 9 ocakta adet oldum ama şubatta olmadım idrar testi yaptim çıkmadi kan testi yaptırdım şubatın 20 sinde hcg 1.9 cikti yok dediler ama ayın 27 sinde tekrar kan testi yaptirdim 0.1 cıktı dr bana adet sokturucu verdi tarlusal kullandim 3 gün bitti halaa adet olamadim varmi aranizda böyle olan
10

10 gün içinde olursun canım olmazsan hanilesindir zaten.
tarlusal kullanirken de ovulasyon testine başladım dün ve bugun çok silik cıktı fikriniz varmi peki

Eklentiler

• 1552047290349851743005446047392.jpg
    1552047290349851743005446047392.jpg
    1,2 MB · Görüntüleme: 74
Günaydın bayanlar bende pcoluyum eşimdede sperm hareketsixliği var. Eşime doktor sperm arttırrıcı ilaç verdi. 1.5 aydır kullanıyor. Bende prolaktin için kullandım. Ovülasyon testi ilk defa kullanmaya başladım ama pozitif cıkıo ne yapmalıyım.

Eklentiler

• BE3E5268-DDC3-45D1-959B-2505BF383977.jpeg
    BE3E5268-DDC3-45D1-959B-2505BF383977.jpeg
    183,8 KB · Görüntüleme: 72
Back