- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.587
- 798
Aynen canım maalesefADETİN BAŞLADIMI CANM
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen canım maalesefADETİN BAŞLADIMI CANM
Benim daha tık yok sarı akıntım var sadeceAynen canım maalesef
İnşallah hamileliktendirBenim daha tık yok sarı akıntım var sadece
Hiç sanmıormİnşallah hamileliktendir
Güzel düşünelim güzel olsunHiç sanmıorm
umarım inşallah ne diyelim başım okadr ağrıo ki kafamı kaldıramıorm yaGüzel düşünelim güzel olsun
Seni umutlandırmayayım ama olana kadar her zaman umut vardır Geçmiş olsun canımumarım inşallah ne diyelim başım okadr ağrıo ki kafamı kaldıramıorm ya
saol canm sen nerde yasıosnSeni umutlandırmayayım ama olana kadar her zaman umut vardır Geçmiş olsun canım
İstanbul canım sensaol canm sen nerde yasıosn
bende canm istanbulİstanbul canım sen
Regli geldi mibende canm istanbul
da gelen giden yok canm bi tık his yok :) iyi mi kötü mü bilemedmRegli geldi mi
İnşallah güzel haberdendir gelmemesida gelen giden yok canm bi tık his yok :) iyi mi kötü mü bilemedm
olmazsa bu akşam test alayım riske atmayalım. Ama belirti olmazmı canm hiç bilmıormİnşallah güzel haberdendir gelmemesi
Belirtisiz hamile kalanlar var canım neden olmasınolmazsa bu akşam test alayım riske atmayalım. Ama belirti olmazmı canm hiç bilmıorm
genelde hep kramp agrıları ile anlıyorlar göğüsler sertleşiyor vs.Belirtisiz hamile kalanlar var canım neden olmasın
Canım eğer devamı gelmezse yerleşmede olabilir genelde rengi açık pembe ya da kahve olabiliyor ama dur bakalımcanım ayıptır solemesi peçeteye silerken küçük damla kırmızı kan geldi peceteye galiba adet olcam o kan damlasından başka gelmedi bakalm adet olursam 1-2 güne gelir. nehirnil111
zaten küçük damla oda silince geldi nokta gibi yani ı yüzden beklıormCanım eğer devamı gelmezse yerleşmede olabilir genelde rengi açık pembe ya da kahve olabiliyor ama dur bakalım