Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım adetin 3. Günü doktor hormon testleri yapıyor onda da çıkabiliyor. Ultrasonda daKizlar pko oldugunu nasil anliyorsunuz bende oyle bisey olsa doktor soylerdi degil mi?
Catlamis canim hadi gözünaydin hayirli haberlerini aliriz insBu da bugünkü ovülasyonumdu kızlar çatlamış bugünde değerlendirdik bakalım
Merhaba sperm sorunu olanlarda gün aşırı öneriliyor. Bende ebru hanımın videoları sayesinde 2. Ay gebe kaldım çok şükür. Kendisiyle iletişime geçmek zor malum binlerce takip varYa kimisi gün aşırı yap diyor ama birgebeningünlüğü sayfasında takip yaptırıyorum oradaki abla da 4 gün boyunca değerlendirmem gerektiğini söylüyor. Sperm kalitesi düşer diyoruz o yüzden gün aşırı diyoruz ya şöyleymiş. Bir ay boyunca hergün yapılırsa sıkıntıymış. Eşinizin sperminde bir sorun yoksa sadece ovülasyon sürecinde her gün yapılabilir demişti. Bende öyle yapıyorum kaçırmak istemediğim için
Ay inşallah canım geçen ay kimyasal oldu korkuyorum. Ama olabiliyormuş ona da seviniyorum.Catlamis canim hadi gözünaydin hayirli haberlerini aliriz ins
Aynen canım Ebruda öyle diyor zaten ama sende de oluyor muydu bilmiyorum Ebru’nun dediği günler ilişki oluyor. Mesela 4 gün boyunca dedi. Perşembe Cuma ve bugün oldu ama her gün yaptığımızdan mıdır eşimin dölü az geliyor. Normaldir herhalde. eşimde sperm problemi yok bu arada test yaptırmıştıMerhaba sperm sorunu olanlarda gün aşırı öneriliyor. Bende ebru hanımın videoları sayesinde 2. Ay gebe kaldım çok şükür. Kendisiyle iletişime geçmek zor malum binlerce takip var
Valla miktarına pek dikkat etmedim ama o 4 günün ardından bir dahaki yumurtlamaya kadar adamın yüzüne bakmadımAynen canım Ebruda öyle diyor zaten ama sende de oluyor muydu bilmiyorum Ebru’nun dediği günler ilişki oluyor. Mesela 4 gün boyunca dedi. Perşembe Cuma ve bugün oldu ama her gün yaptığımızdan mıdır eşimin dölü az geliyor. Normaldir herhalde. eşimde sperm problemi yok bu arada test yaptırmıştı
Ahahha bende öyle yapıyorum hep bıkıyor insan 4 gündeValla miktarına pek dikkat etmedim ama o 4 günün ardından bir dahaki yumurtlamaya kadar adamın yüzüne bakmadım
Bende ayni yaptim t cizgisi koyu cikti yumurtlama mi oluyo yoksa ilac etkisimi degerlendirsemmikitarlusal kullanirken de ovulasyon testine başladım dün ve bugun çok silik cıktı fikriniz varmi peki
Meraba cnm birsey sormak istiyorum ikinci çizgi silik değilse yavas yavas koyulasacak anlamına mı geliyor ?yumurtlamaya basliyorsun galiba canim, Sen testi yapmaya devam et, ikinci cizgi silik degilse yavas yavas o ince cizgi tam koyulasmaya baslayacaktir.
Soyle birsey diyebilirim ki adet gormeden de yumurtlama gorebilirisniz yumurtlama akkntisi yumurtan gelistiginde de olabilir catladiginda da olabilir veya dolennecek buyuklugu gelemedi icin gebe kalamiyor olabilrisiniz. Ben yakaladığımı zannediyordum ama İki Aydır adet görmeyince yanıldığımı anladım. Ya yumurtlamıyorum yada çatlamıyor çözemedim. Adetim düzenli olsa keşke, hesap kitap yapabilirim ama böyle iki üç ayda bir adet olunca çaresiz kalıyorum. Senin nasıl ?
Merhaba Ben de pko hastasıyım.aynı zamanda şekerim sınırda ve yüksek derecede insülin direncim var.Diaformin 1000mg başladım 10 gün oldu olmadı hamile olduğumu öğrendim.Bir kaç devlet doktoruna gittim ve doğru düzgün bir ilgilenme olmadı.her biri farklı bir şey söyledi.bir tanesi hiiçbişeyimin olmadığını söyledi hatta pko 3 günde olmuş gibiişini yapmak için değilde vakit doldurma doktorlarına denk geldim anlayacağınız.Bir tanesi Gynesitol verdi en son gittiğim doktor.normalde günde bir doz kullanıyormuş çoğu kişi ama bana bir sabah bir akşam verdi.bunum yanı sıra ondam bir önceki doktor klasik folic asit verdi folica tablet 400mg+b12 diye geçiyor.gynesitolün içinde folik var ama ben yine de kullandım foliğide bir zararı olacağını düşünmedim açıkcası.bunlardan çok önce de ya bir ay önce falan 1 hafta soğan suyu içtim dha fazla içemedim tadından ötürü.ondan önce çakşır suyu kullanmıştım ama adetim yine gecikti bende bir yararı olmadı gibi.birde bal tarçın çörek otu nu içtim bir hfta.bunlardan bir ay gibi bir süre gynesitol+folic asit kullandık dediğim gibi.diaformin1000 in çok etkisi olduğunu düşünmüyorum ona başladığımda bebek oluşumu var gibi bişeymiş sanırım.Açıkcası ben gynesitolün çok iyi geldiğini düşünüyorum bana her vücuda belki etkisi olmaz ama özelde gittiğim doktor daha bebeği öğrenmemiiştim gynesitolü kullan güzel bir bitkisel ilaç o demişti.Bizim malesef pkodan dolayo adetlerimiz düzensiz.ben 6 ayda 3 kez falan adet oldum hatırladığım kadarı ile.Ve son olarak ovulasyon testi kullandım tabiki de.ne olursa olsun pko da olsak bir belirti veriyor ovulasyon testi.en azından ben gördüm.normal kitlerdendi kullandığım.ben piki de yakaladım.ilk başladığımda testin bomboş sadece c çizgisi olduğunuda gördüm.ama inatla kullanmaua devam ettim her gün.normal adet takvimime kalsa yumurtlama günüm 4 gün önce gösteeriyordu.ama ovulasyonla 4 gün önceye baktığımda çok silik bir çizgiydi.yani diyeceğim ovulasyonuda eksik etmeyin imkanlar dahilinde.benim hikayem böyle Rabbim ol deyince oluyormuş bunlar belki bahane belki bu yollardan geçmem gerekiyordu Allah bilir herşeyiİnşallah rabbim sizinde gönlünüze göre versin.Hangi duanız var ise kabul olsun En kısa zamanda sağlıkla sıhhatle alalım bebeklerimizi hepimiz kucağımıza.Rabbim yardımcımız olsunMerhaba arkadaşlar.
Pkoyumve konuların hemen hepsini takip ediyorum. 3 aydır gebelik istiyorum. 2 aydır da adet olmuyorum. Bugün ovulasyon testine başlayacağım. Gününü yakalanamak ve değerlendirmek ümidi ile Bismillah diyorum :))
1 aydır hayıt çayı içiyorum. Doktorumda insülin direnci için 3 aylık glifor verdi , 2 aydır da onu kullanıyorum.
Ovulasyon testinin günlük resmini paylaşacağım sizlerle.
Testi kullanıp hamile kalanlar, bilgisi yada önerisi olanlar bana yardımcı olabilir mi ?
Ve benimle aynı durumda olan arkadaşlarım varsa gelin burdan hepimiz yardımlaşalım, fikir alışverişi yapalım ve şu pkonun üstesinden gelelim.
Engin tecrübelerinize güveniyorum ve yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlarım.
Ayni gibi mi hahahhahahahahah. Gozunuz gormuyo heraldeEvet canım. Koyulukları aynı gibi. Benim burda öğrendiğime göre şu 24-36 saati değerlendirmen lazım.