- 8 Aralık 2017
- 328
- 181
- 18
- 34
Ben devam ediyorum sabah akşam içiyorumHala kullanıyormusun gynositol’u ne kadar oldu senin bir sonuç aldın mı okuduğum kadarıyla Aralık’ta başlamışsın sanırım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben devam ediyorum sabah akşam içiyorumHala kullanıyormusun gynositol’u ne kadar oldu senin bir sonuç aldın mı okuduğum kadarıyla Aralık’ta başlamışsın sanırım
Ya merak ettim de :)Cnm geçen gün bi watsup muhabbeti vardı ondan olabilir belki
Ben hala gynositol kullanıyorum adetime 13gün var kasıklarımda hafif ağrılar var anlamadım nedendir.. yumurtlamadım da sanırım akıntım olmadı öle çokKızlar ne yaptınız durumlar nedir sizde
Ovulasyon testi yapmıyormusunBen hala gynositol kullanıyorum adetime 13gün var kasıklarımda hafif ağrılar var anlamadım nedendir.. yumurtlamadım da sanırım akıntım olmadı öle çok
Yapmadım canım daha doğrusu gittim almaya siparişle geliyor dedi eczane bende bi dahaki aya alırım dedim öyle kaldıOvulasyon testi yapmıyormusun
Bide hangisini alcam bilmiyorum bi marka söyledi içinde dört tane varmış yetmez ki oOvulasyon testi yapmıyormusun
Canim internetten sipariş ver uygun fiyata alırsın laboquick kullandım benBide hangisini alcam bilmiyorum bi marka söyledi içinde dört tane varmış yetmez ki o
Sağol canım bakayım.. yanlız Benim ağrım çoğaldı sanki yarın adet olcam öyle ağrıyor bacaklarım karıncalanıyorCanim internetten sipariş ver uygun fiyata alırsın laboquick kullandım ben
Inşallah olmazsin canım haber ver olursan pes etmek yokSağol canım bakayım.. yanlız Benim ağrım çoğaldı sanki yarın adet olcam öyle ağrıyor bacaklarım karıncalanıyor
Sabah hala ağrım vardı şimdi geçti daha canım ama bu kadar erken ağrım olmazdı adetime 13.gün var eğer tam tarihinde olursaInşallah olmazsin canım haber ver olursan pes etmek yok
Belki yumurtlamışsındır degerlendir canimSabah hala ağrım vardı şimdi geçti daha canım ama bu kadar erken ağrım olmazdı adetime 13.gün var eğer tam tarihinde olursa
Sabah değerlendirdik bakalım artık hayırlısı canım inşallahBelki yumurtlamışsındır degerlendir canim
Canim sabah olması iyi olmuş inşallah tutarSabah değerlendirdik bakalım artık hayırlısı canım inşallah
Bugün 21.günüm canım hemen kalkmak zorunda kaldım ama inşallah olmuştur adetimde düzenli benim 31 veya 32günde oluyorCanim sabah olması iyi olmuş inşallah tutar
Anladım canım inşallah yerleşmeye çalışıyordur rabbim tez zamanda hayırlı evlat versin insallah canimBugün 21.günüm canım hemen kalkmak zorunda kaldım ama inşallah olmuştur adetimde düzenli benim 31 veya 32günde oluyor
Canım 7 ve 8 de pik olmuş sonra çatlamış zaten inşallah degerlendirmissindirKizlar bu ovulasyon testinde pik yaptigi zamanmiydi ovulasyon yada sonradan rengi acilmaya basladiginda?
Evet gun ashiri degerlendirdikCanım 7 ve 8 de pik olmuş sonra çatlamış zaten inşallah degerlendirmissindir