Gebeliğe Hazırlık PKO VE OVULASYON TESTİ

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Üsttekiller sabah ve dünkü alttaki bugün akşamki

Eklentiler

• 20171229_232509.jpg
    20171229_232509.jpg
    23 KB · Görüntüleme: 39
Nasipse bugünü değerlendirecez bi de pazarı ay inşAllah daha tam koyulalmadı yarın pik yapar mı ki çok heyecanlandım
Canim super olur. Hadi insallah. Bide meyve sikacagin varsa havc suyu sikip icsene ya da disarida satilir ya oyle gun icinde. Sadec olacak ama. Bebegin tutunmasi icin damarlar olusturuyormus.imkanin varsa dene derim. Ben daha once yazmistim. Hafta da 1 2 icmistim

Canim super olur. Hadi insallah. Bide meyve sikacagin varsa havc suyu sikip icsene ya da disarida satilir ya oyle gun icinde. Sadec olacak ama. Bebegin tutunmasi icin damarlar olusturuyormus.imkanin varsa dene derim. Ben daha once yazmistim. Hafta da 1 2 icmistim
Havucun kendini yesem olmaz mı?

Ay heyecan yaptım. İnşallah spermlerde de sorun olmaz da hayırlısı ile tutar 1 haftalık ama:deli:

Ay heyecan yaptım. İnşallah spermlerde de sorun olmaz da hayırlısı ile tutar 1 haftalık ama:deli:
Icini ferah tut. Tamam bu oldu de. Birde ben belimin altina 2 yastik koyiyordum ayaklarimin altina salom koltuhunun yastugunu koyuyordum esim istumu ortiyordu. Ben ayaklar havada yatiyordum oyle. Ama bacaklarin vucuduna yakin durmicak. Rahim bukulmucek

Icini ferah tut. Tamam bu oldu de. Birde ben belimin altina 2 yastik koyiyordum ayaklarimin altina salom koltuhunun yastugunu koyuyordum esim istumu ortiyordu. Ben ayaklar havada yatiyordum oyle. Ama bacaklarin vucuduna yakin durmicak. Rahim bukulmucek
Tamam cnm ay hadi inşalkah psikolojik mi bilmiyorum kasıkkarım ağrıyor

Onu bende yapiyorum:))) Ya havuç suyunu mikser çıkarır mı canım? Ben de bi meyve sikacagi var ama bu dışarda satanların kullandığı el aleti şeklinde çok beğeniyorum ama havuç ta ise yarar mi bilmiyorum

Onu bende yapiyorum:))) Ya havuç suyunu mikser çıkarır mı canım? Ben de bi meyve sikacagi var ama bu dışarda satanların kullandığı el aleti şeklinde çok beğeniyorum ama havuç ta ise yarar mi bilmiyorum
Hic denemedim canim. Benimde yoktu. Kayinvalideminkine coktum. Dedim bu cok guzelmis ben kullanayim biraz :) javuc salatasida uapiyordum bide rendeleyip kavurup sarimsakli yogurt doktugum de oluyordu. El sikcacaklari nasil uapar hic bi fikrim yok. Carsida da sadece bir yer sikiyor. Bazen ordan aliyordum. Ama hamiyleyken bile icmek lazimmis. Sivisi bitmiyormus bebegin.

[

haydi bakalım hayırlı olsun sende pko olup hamile kervanına katıldın canım çok sevindim :))
sagol canim oyle de iste tekrar yapacağım kan testi guzel artis varsa sevinecegim daha tam sevinemiyorum 12. Gün bugün yumurtlamadan sonra ama iste korkuyorum yine de dua edin

sagol canim oyle de iste tekrar yapacağım kan testi guzel artis varsa sevinecegim daha tam sevinemiyorum 12. Gün bugün yumurtlamadan sonra ama iste korkuyorum yine de dua edin
İnşallah canım Allah gönlüne göre versin. Güzel düşün ki güzel olsun. Senin belirtilerin nelerdi

Back