Gebeliğe Hazırlık PKO VE OVULASYON TESTİ

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah canım Allah gönlüne göre versin. Güzel düşün ki güzel olsun. Senin belirtilerin nelerdi
Adet olacakmışım gibi kasıklarım ve goguslerim agriyordu ama bu 1 hafta oncesinden basladi hafif mide bulantim ve istahsizligim var canim insallah hersey guzel olur rabbimin izniyle

Adet olacakmışım gibi kasıklarım ve goguslerim agriyordu ama bu 1 hafta oncesinden basladi hafif mide bulantim ve istahsizligim var canim insallah hersey guzel olur rabbimin izniyle

Canımm hayırlı uğurlu olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :)))) bu ay bu ikinci habeeer:))))

Canımm hayırlı uğurlu olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :)))) bu ay bu ikinci habeeer:))))
Sağol canım inşallah sizlerin de haberi gelecektir inanıyorum duamdasınız hep siz de bana dua edin lütfen inşallah sağlıklı gebeliktir

A9792A14-BA9B-4895-81AB-6D2D333927DE.jpeg Buda benim bugün ki ovulasyon testim.

Kizlaaarrr selaaaammm

Gunlerdir il disinda oldugum icin hic bakamamistim.

kaldem kaldem TemelinSafinazi TemelinSafinazi canlariiim hayirli olsuun bebisleriniz. Saglikli gebelik gecirin keyfini surun. Hayirlisiyla saglikli bebislerinizi kucaginiza alin. Bizlerede dua edin noooluuurr

@Koala14 canim sira bizde :KK200:
Canim cok tesekkur ederim. Allah sana da nasip etsin. Daha cok yeni anlamiyorum henuz bir sey. Dualarim isteyen butun arkadaslarimla birlikte

Kizlaaarrr selaaaammm

Gunlerdir il disinda oldugum icin hic bakamamistim.

kaldem kaldem TemelinSafinazi TemelinSafinazi canlariiim hayirli olsuun bebisleriniz. Saglikli gebelik gecirin keyfini surun. Hayirlisiyla saglikli bebislerinizi kucaginiza alin. Bizlerede dua edin noooluuurr

@Koala14 canim sira bizde :KK200:
Allah razı olsun canım hep dua ediyorum biran önce sizlere de versin rabbim inşallah :KK200::dua:

Merhaba kızlar bende pkoluyum bütün tahlillerim rahim filmim temiz eşimde de sorun yok 2yıldır evliyiz ve hiç korunmadık hiç de gebelik geçirmedim bugün doktorum yumurtamın büyümediğini en fazla 8cm olduğunu söyledi önceden klomende denedim ama oda çok büyüttü o yüzden gynositol verdi kullanıp işe yaradığını gören oldu mu ?

Back