• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık PKO VE OVULASYON TESTİ

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet canım gerçekten öyle çok güzel bir şey bence bu KK iyi ki var ben burdaki insanlar sayesinde hamile kaldım çok şükür şimdi benim gibi olanlara yardımcı olmaya çalışıyorum rabbim kimseyi bu duygudan mahrum bırakmasın dualasmak çok güzel başkası için edilen dualar bence kabul olur
Kalbimiz aynıymış canım ister istemez bilgi sahibi oluyosun ve yardımcı olmak yol göstermek istiyosun karşındakine bencede iyiki var burası sorularımıza cevap buluyoruz.

TemelinSafinazi TemelinSafinazi canim benim kullandigim inofolic mavi degil. Kahverengi gibi. Ayni etki midir acaba. Kutusu mavi ama tabletler degil. 12.gunum bugun kullandigimin. Hala bi catlama belirtisi yok

Mrb ben pco hastasıyım hep düzensiz adet olurum hatta ilaçsız olmam bile iğnelerle hamile kalmışım 3aylıkken kalbi durdu snra adetlerim düzenli gelmeye başladı yaklaşık 4 aydır düzenli bende ovu testi aldım fakat pco hastalarında ovu testi lh yüksekliğinden dolayı etki etmiyor diyorlar ben dün ve bugün yaptığım testlerin fotoğraflarını gönderiyorum yardımcı olurmusunuz

Eklentiler

• IMG_4375.jpg
    IMG_4375.jpg
    80,6 KB · Görüntüleme: 47
  • IMG_4370.jpg
    IMG_4370.jpg
    45,1 KB · Görüntüleme: 49
TemelinSafinazi TemelinSafinazi D Dtaskiran P pkoluolmak kızlar napiyosunuz? 2 hafta hesabımı pasiflestirdiler. Esra nin profile sahte profil yazmışlar . Bana sebep olarak ta yorumlarda iletişim bilgileri paylaştınız denmis. Yorumlarda iletişim bilgimi neden paylasayimki ? Akil işi değil yaptıkları.
Neyse naptınız?
Canım çok şükür kesemizi gördük geçen hafta 10 gün sonra da kalp atışı için gideceğim inşallah duyarım sen ne yaptin

Back