Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eki Görüntüle 2082265 Kızlar yeni cicilerim :)))
Ya kızlar benim yumurtlama geçti değerlendirdim fakat göğsümde ağrı ve batma var baya baya var ama böyle olan var mı ya bata 10 gün felan var gebelik diye düşünmüyorum ilk defa böyle oldu ama dünden beri ağrıyor![]()
Eki Görüntüle 2082265 Kızlar yeni cicilerim :)))
Neden ikisini de aynı anda aldın canım
teşekkürler canım.Hayırlı olsun canım yeni cicilerin:)))
Canm bende adet sancilari cok keskin oluyor zaten kanama olmadan once cok sanci cekiyrm.daha sonra geliyor igne vurduruyorm.genelde eger bu ay adet olursam igne yaptrmcm gebeligi etkiler diye yani bu agri benm icin belirleyici olmuyor artik migdw bulantisi yasarsam farkederm diye dusunuyrm bide inofolik combi kullaniorm.farketmeden gebelik olursa ilaca devam etms olcm oda tedirgin ediyor gebeyken kullanilmiyor inofolik combiCanım ben de göğüs batmasını gebelik belirtisi okudum ama gebeliğin adet sancısından farkı ne diye sordum görümceme . Daha keskin adet sancısından farkediyosun dedi. Ama böyle tam adet olmaya yakın zamanlarda farkediliyomus
Faydasi olr ins.bende combi kullNiyorm btmek uzere 2gundr degerlendiremedm yumurtladmmi onuda bilemiyorum adeti beklerken de adet gelmiyor genelde bnmEki Görüntüle 2082265 Kızlar yeni cicilerim :)))
Kasik agrım çok fazla değil ufaktan ufaktan ağrılar oluyor üşütmüş de olabilirim ama göğsüm çok batiyor ona takildim biraz inşallah hamile kaliyorumdurCanım ben de göğüs batmasını gebelik belirtisi okudum ama gebeliğin adet sancısından farkı ne diye sordum görümceme . Daha keskin adet sancısından farkediyosun dedi. Ama böyle tam adet olmaya yakın zamanlarda farkediliyomus
Çeşit olsun bi birinden bi birinden olsun dedim :))
Bence sendekiler gebelik belirtisi olabilir canım. Bahsettiğin belirtiler gebelik belirtisi bende baya okumuştum buradan. Neden olmasın ki :))
teşekkürler canım.
Ayyy ne güzel moral veriyorsunuz umarım öyledir de surda sevincimi hepinizle paylaşırım Hamileyiiiiiiiiiimmmm diye![]()
Çeşit olsun bi birinden bi birinden olsun dedim :))
Bence sendekiler gebelik belirtisi olabilir canım. Bahsettiğin belirtiler gebelik belirtisi bende baya okumuştum buradan. Neden olmasın ki :))
teşekkürler canım.
Inşallah öyle olur hepimiz guzel haberleri böyle veririz insallahhhValla hamileyiimmmmm yazını hamilesin olarak anladım demin:))))))
Inşallah öyle olur hepimiz guzel haberleri böyle veririz insallahhh
Canim, bu ya 2 gun sonra catlayacak oluyor ya da yumurtalar yeterli olgunluga ulasmadigi icin catlayamadigi anlamina geliyor. Bu ay benim oyle oldu. Catlamadi sabah yaptigimda daha da silikti aksamda cok silikti. Sen bir daha dene bakalim. Bizim en buyuk sorunumuz bu zaten catlamasinda sorun oluyor. Insallah oyle degildir seninki catlar
Ayy ayy aldin mi hadi hayirlisi. Benim folio baya var. Bitince bundan alayim diyorumEki Görüntüle 2082265 Kızlar yeni cicilerim :)))
Canim, bu ya 2 gun sonra catlayacak oluyor ya da yumurtalar yeterli olgunluga ulasmadigi icin catlayamadigi anlamina geliyor. Bu ay benim oyle oldu. Catlamadi sabah yaptigimda daha da silikti aksamda cok silikti. Sen bir daha dene bakalim. Bizim en buyuk sorunumuz bu zaten catlamasinda sorun oluyor. Insallah oyle degildir seninki catlar
icimizi ferah tutuyoruz. Gectiyse bile spermler 2 gun yasiyor catlama bitmisse bile yetismislerdir belki. Dun degerlendirdigini umuyorum.Inşallah çatlar ya bi önceki akşam bi tık koyu çıkmıştı acaba kac8rdim mi diye üzüldüm. Dün eşim geldi bu arada :) bugün tekrar yaparım bakalim inşallah koyulaşır ya her ay yumurtlama ağrısı çekiyorum ben yumurta inşallah olgunlasiyodur![]()
Inşallah çatlar ya bi önceki akşam bi tık koyu çıkmıştı acaba kac8rdim mi diye üzüldüm. Dün eşim geldi bu arada :) bugün tekrar yaparım bakalim inşallah koyulaşır ya her ay yumurtlama ağrısı çekiyorum ben yumurta inşallah olgunlasiyodur![]()
icimizi ferah tutuyoruz. Gectiyse bile spermler 2 gun yasiyor catlama bitmisse bile yetismislerdir belki. Dun degerlendirdigini umuyorum.