• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık PKO VE OVULASYON TESTİ

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben baya uzak kaldım :) İşler çok yoğun ay sonu yıl sonu fenalardayım. Ama yine de merak ettim geldim. İnşallah hayırlısı olur canım. Mutlaka haberdar et :) Ben hayıt suyuna devam ediyorum.

Aynen canım faydalı olucağını düşünüyorum hayıt suyunun , adet bitti mi

Kızlar eşim dün akşam geldi. Ovu testini Arada bir yapıyorum hala çizgi filan Yok. Bakalım inofolic e başladım işte günde 2 tane alıyorum. Benim bu ay boş geçecek ilaçtan dolayı

Canlarım selam misafirim var da bugün giremedim benim kasik agrım var özellikle sağ tarafımda ve yumurtladigimdada sağ tarafım ağrıyordu bugün göğüs agrım devam ediyor tutmuştur inşallah ya dua edin:bicak:

Canlarım selam misafirim var da bugün giremedim benim kasik agrım var özellikle sağ tarafımda ve yumurtladigimdada sağ tarafım ağrıyordu bugün göğüs agrım devam ediyor tutmuştur inşallah ya dua edin:bicak:

Canım inşallah hayırlısıyla tutmuştur:) kaç gün kaldı

image.jpg Kızlar ilk defa bu kadar koyu oldu. Çatlar mı dersiniz ya ben şok ya hayali bi çizgi çıkardı yada hiç. Yorumları alayımmm

O kaşık ağrısı ve göğüs ağrısı devamsa iyi inş birde lekelenme olur tutunur o sırada :)) bat a bişey kalmamış canım :))

Ya bence baya koyu :) degerlendir zarar gelmez ne zaman yumurtlayacagimiz belli değil ki canım sen değerlendir hemen :))
Tedbiri elden bırakılamayalım biz gene de. Belki de en çok bu kadar pik yapıyo dur bizde pkoyuz ya :/
Ya bizde pik yapmadan da silinmeye başlar diye korkuyorum ben o yüzden sanki zamanı gibi canim

Tedbiri elden bırakılamayalım biz gene de. Belki de en çok bu kadar pik yapıyo dur bizde pkoyuz ya :/

Valla aynı şeyi düşünüyorum ama söyleyemiyorum bilimsel bi dayanağı yok diye. O zaman yumurta olmuyo çatlamıyo kapısına çıkacak. Ama bizde pik yapma seviyesi dediğin gibi olabilir birsürü pko lu var 3 5 ayda bir adet görüp hamile kalan. Aslında iyi bisey :) hemen adet olmuyoruz o arada birsürü yumurta var bunlardan biri denk gelir buyur belki 1 hafta sonra diğeri buyur belli mi olur :) bence o hamile kalanlar da bu şekilde olmuştur. Ve kesinlikle adet dönemi başlangıcından saymamışlardır bebeği çünkü çok geç döllenme:) Valla ovu testinde bariz bi koyuluk gördüğünü degerlendir canım hatta ertesi gününü de:))

Back