Yok azcik dikkat et genede. Bak catlamayida yakalayacaksin insallahValla ben pek dikkat etmiyorum atlayıp zipliyorum:))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok azcik dikkat et genede. Bak catlamayida yakalayacaksin insallahValla ben pek dikkat etmiyorum atlayıp zipliyorum:))
Yok azcik dikkat et genede. Bak catlamayida yakalayacaksin insallah
Tamamdir iste wuhuu. Bizim bunlara ihtiyacimiz var. Bana bunlarla gel :)Var ya süpersin:)) yarın akşam eşim de geliyo yarın inşallah tam koyuyu yakalarim:)) Ben de çok silik olmadığını düşünüyorum :)))
ben ovulasyon testi yapmadım akıntıyı takip ettim yumurtlamadan sonra 10. gün öğrendim aşırı silik çizgiyle 5 liralık testte çıkmıştı labaquik markaydı sanırım adetime 6 gün vardı 3 gün kala kan verdim 38 çıktıSağol canım ovu testi yapmismiydin sen kaçıncı Gün yumurtladın da üstünden kaç gün geçince öğrendin çok heycanlı bekliyorum
Canim benim degerlerim.normal cikmisti.ama yumurtalarimin uzerinde sirali bir sekilde kistler vardi. Sadece ultrasonda belli oldu. Adetlerim 26 ile 36 arasinda eegisiyor kesinlikle belli olmuyor. Adet duzensizligin var miKızlar hormon testinde AMH değerleri 0.14-7.55 olmalı yazıyor benimki 8.44, internette pko lu olduğumu söylüyo, bilen varsa nolur cevap yazsın , sizlerden okuyup öğrenmeye çalışıyordum pko yu bende öyleyim sanırım
Adetlerim düzenli, tüylenme, şişmanlık gibi belirtilerim yok, ama amh yüksekse pko yazıyo heryerdeCanim benim degerlerim.normal cikmisti.ama yumurtalarimin uzerinde sirali bir sekilde kistler vardi. Sadece ultrasonda belli oldu. Adetlerim 26 ile 36 arasinda eegisiyor kesinlikle belli olmuyor. Adet duzensizligin var mi
Tamamdir iste wuhuu. Bizim bunlara ihtiyacimiz var. Bana bunlarla gel :)
Bak bunu ongrendigimiz iyi oldu. Calisiyor yani. Bende ayni markayi kullaniyorum. :)Bugün laboquick marka ovu testini görümceme yaptırdım 2 aylık hamile 1 dakikada kopkoyu oldu :) testin doğruluğunu denedim:)))
Anladim; neden yukseliyor acaba. Dusurdugunde bu riskin azalir. Hic saracoglunun kurlerine baktin mi en azindan denersin.Adetlerim düzenli, tüylenme, şişmanlık gibi belirtilerim yok, ama amh yüksekse pko yazıyo heryerde
Bak bunu ongrendigimiz iyi oldu. Calisiyor yani. Bende ayni markayi kullaniyorum. :)
Zeycan bu is nasip. Umutlandirmaknistemem ama gogusle ilgili durimlar hamilelik belirtisi bildigim kadariyla. Forumda hep oyle okudum nasip bakarsin hamile olursunYa kızlar benim yumurtlama geçti değerlendirdim fakat göğsümde ağrı ve batma var baya baya var ama böyle olan var mı ya bata 10 gün felan var gebelik diye düşünmüyorum ilk defa böyle oldu ama dünden beri ağrıyor![]()
Gebelik testi niyetinede kullaniriz artik. Yaziyordu erken gebelik testi hibi diye ama insan emin olamiyor tabi.Hep bi şüphem vardı çift çizgiyi görme konusunda:)) çift çizgi hemen çıkiyomus :)
Bilmiyorum ki kasıklarım da ağrıyor inşallah öyleyimdir ama umutlanmak istemiyorum kotu de düşünmek istemiyorum sabretmek ve düşünmemek en iyisi umarım güzel haberler veririm canımZeycan bu is nasip. Umutlandirmaknistemem ama gogusle ilgili durimlar hamilelik belirtisi bildigim kadariyla. Forumda hep oyle okudum nasip bakarsin hamile olursun
Insallah bari aramizdan biri hamile olsun bize umurt olsun.Bilmiyorum ki kasıklarım da ağrıyor inşallah öyleyimdir ama umutlanmak istemiyorum kotu de düşünmek istemiyorum sabretmek ve düşünmemek en iyisi umarım güzel haberler veririm canım
Insallah canim hepimiz hamile kalacagiz ki ben umut ediyorum cunku kalamasam kimyasal da gecirmezdim sakin umudunu yitirme ben bir yandan da kimyasal da olsa şükrediyorum çünkü bana kısır olmadığımı gösterdi ve ben hiç olmayacak gibi düşünmedim vardır vakti saati iste sabır Allah kimseyi bu duygudan mahrum etmesinInsallah bari aramizdan biri hamile olsun bize umurt olsun.
Amin, canim benim insallah. Oyle vakti saati var demekki. Ben bazen cok umutsuzluga kapiliyorum. Allah cok aratmasin, omurlu saglikli hayirli evlatlar nasip etsin.Insallah canim hepimiz hamile kalacagiz ki ben umut ediyorum cunku kalamasam kimyasal da gecirmezdim sakin umudunu yitirme ben bir yandan da kimyasal da olsa şükrediyorum çünkü bana kısır olmadığımı gösterdi ve ben hiç olmayacak gibi düşünmedim vardır vakti saati iste sabır Allah kimseyi bu duygudan mahrum etmesin
Amin canım nasip edecektir inanki ama sen elinden geleni yap takdiri Allah'a birakAmin, canim benim insallah. Oyle vakti saati var demekki. Ben bazen cok umutsuzluga kapiliyorum. Allah cok aratmasin, omurlu saglikli hayirli evlatlar nasip etsin.