• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık PKO VE OVULASYON TESTİ

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar dun doktor tavsiyesi olmadan glucophage ilaca basladim 850 mg. Kilo vermem cok yavas. Bunu kullananlar kilo verirken hep hamile kalmislar. Bende aldim ama dun bir kez ishal oldum fenaydi.

Kizlar dun doktor tavsiyesi olmadan glucophage ilaca basladim 850 mg. Kilo vermem cok yavas. Bunu kullananlar kilo verirken hep hamile kalmislar. Bende aldim ama dun bir kez ishal oldum fenaydi.

canım dr tavsiyesi olmadan ilaç kullanmasaydın

canım dr tavsiyesi olmadan ilaç kullanmasaydın
Ya ne bileyim. Dr, insulin direncim var mi yok mu bakmadi. Defalarca gittim hastaneye. Her seferinde baska baska doktorlarla ayni muhabbet oldu kimi klomen verelim dedi kimi test yapip oyle. Mesela yumurtam var buyuyor ama dr en basindan yumirta gelirtirici ve catlatici igne verdi. Kullansam mi kullanmasam mi nilmiyorum. Burda okuyorum kimi memnun hemen hamile kalmis kiminin hormonlari alt ust olmus.

Ya bilmiyorum ama sağ kaşığın çok acayip ağrıyor tekrar test yaptım ve t c den daha koyu geldi bu defa bi siliklesti bi koyulasti geri acaba fazla yumurta mı oldu ondan midir ki ya
inan ovulasyon testlerini hiç kullanmadım :( ama adet olmana kaç gün var biliyor musun?

12 gün felan var canım bekliyorum inşallah güzel haber veririm
ben adet olmama 6 gün kala öğrenmiştim :) artık her gün test yapıyordum bu bebek insana kafayı yedirtiyor Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın çok heyecanlı stresli günler bunlar ama olacak inşallah hayırlı haberlerinizi alırız

Ben yumurtan catlayacagi icin oyle hissettigini dusunuyorum canim. Ama bunun ha catlicam ha catladim demesi var. Bence canini sikma esin gelmis olur seninde yumurtan catlar ohh mis :)

Öyle hemen çatlamaz dimi içini rahatlattin canım benim :))) Bugün bakalim ovu testi ne diycek:-)

doktorum bana kadın yumurtlar ama her yumurta döllenecek diye birşey yok demişti

hatta bana gebelik için uzun bir tedavi olman gerek demişti

ünv den evlenene kadar çektim ben bunu
ama evlendiğim ilk ayda bebeğim oldu

Beklemediğin anda oluyo genelde . Inşallah biz de çok beklemeyiz canım:)

ben adet olmama 6 gün kala öğrenmiştim :) artık her gün test yapıyordum bu bebek insana kafayı yedirtiyor Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın çok heyecanlı stresli günler bunlar ama olacak inşallah hayırlı haberlerinizi alırız
Sağol canım ovu testi yapmismiydin sen kaçıncı Gün yumurtladın da üstünden kaç gün geçince öğrendin çok heycanlı bekliyorum

benim düşük yaptıgım gebeliğimde 12 agıstosta çift çizgiyi yakaladım
20 agustosta silik çizgi çıktı gebelik testinde

Beklemediğin anda oluyo genelde . Inşallah biz de çok beklemeyiz canım:)
Bu beklemek cok fena bir sey. Dun ishal oldum hemen aklima yoksa hamilelik belirtisi mi geldi.sonra hatirladim ki sabah ac karnina sut icmistim :) ay oyle miyim ay boyle miyim. Ordan atlamayayim suraya uzanmayayim. Ust raflara uzanmaktan cekiniyorum simdi.

Zararlı bi ilaç değil zaten iyi yapmışsın. Doktorculuk oynuyoruz resmen :))) İshal bende bir ay sürdü canım. Mide bulantısı ve ishal birlikten oluyor. Şöyle yap. İlk 1 hafta yarım sabah yarım akşam. Vücut alışınca sabah akşam 1 tablete geç. Doktorum bana öyle önerdi. Yoksa ilk etapta vücudu fena çarpıyor. Belki bende 3 Aydan sonra işe yarar :)) Dilerim sende hemen yarasın..

Son düzenleme:
Bu beklemek cok fena bir sey. Dun ishal oldum hemen aklima yoksa hamilelik belirtisi mi geldi.sonra hatirladim ki sabah ac karnina sut icmistim :) ay oyle miyim ay boyle miyim. Ordan atlamayayim suraya uzanmayayim. Ust raflara uzanmaktan cekiniyorum simdi.

Valla ben pek dikkat etmiyorum atlayıp zipliyorum:))

Yaa bugün 32.Gün agrım da var yumurtlama belirtim de var ama bu hala silik:skandal: Bu ara çaba gosteriyorum yakaliycam yumurtlamayı ama yok...

Eklentiler

• img1513781996062.jpg
    img1513781996062.jpg
    37,1 KB · Görüntüleme: 61
Zararlı bi ilaç değil zaten iyi yapmışsın. Doktorculuk oynuyoruz resmen :))) İshal bende bir ay sürdü canım. Mide bulantısı ve ishal birlikten oluyor. Şöyle yap. İlk 1 hafta yarım sabah yarım akşam. Vücut alışınca sabah akşam 1 tablete geç. Doktorum bana öyle önerdi. Yoksa ilk etapta vücudu fena çarpıyor. Belki bende 3 Aydan sonra işe yarar :)) Dilerim sende hemen yarasın..
Tavsiyen icin sagol canim benim dedigin gibi yapayim. Sifanin nereden gelecegi belli olmuyor. Allah yardimcimiz olsun

Back