Gebeliğe Hazırlık PKO VE OVULASYON TESTİ

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sağol canım ovu testi yapmismiydin sen kaçıncı Gün yumurtladın da üstünden kaç gün geçince öğrendin çok heycanlı bekliyorum
ben ovulasyon testi yapmadım akıntıyı takip ettim yumurtlamadan sonra 10. gün öğrendim aşırı silik çizgiyle 5 liralık testte çıkmıştı labaquik markaydı sanırım adetime 6 gün vardı 3 gün kala kan verdim 38 çıktı

Kızlar hormon testinde AMH değerleri 0.14-7.55 olmalı yazıyor benimki 8.44, internette pko lu olduğumu söylüyo, bilen varsa nolur cevap yazsın , sizlerden okuyup öğrenmeye çalışıyordum pko yu bende öyleyim sanırım

Canim benim degerlerim.normal cikmisti.ama yumurtalarimin uzerinde sirali bir sekilde kistler vardi. Sadece ultrasonda belli oldu. Adetlerim 26 ile 36 arasinda eegisiyor kesinlikle belli olmuyor. Adet duzensizligin var mi

Canim benim degerlerim.normal cikmisti.ama yumurtalarimin uzerinde sirali bir sekilde kistler vardi. Sadece ultrasonda belli oldu. Adetlerim 26 ile 36 arasinda eegisiyor kesinlikle belli olmuyor. Adet duzensizligin var mi
Adetlerim düzenli, tüylenme, şişmanlık gibi belirtilerim yok, ama amh yüksekse pko yazıyo heryerde

Ya kızlar benim yumurtlama geçti değerlendirdim fakat göğsümde ağrı ve batma var baya baya var ama böyle olan var mı ya bata 10 gün felan var gebelik diye düşünmüyorum ilk defa böyle oldu ama dünden beri ağrıyor

Zeycan bu is nasip. Umutlandirmaknistemem ama gogusle ilgili durimlar hamilelik belirtisi bildigim kadariyla. Forumda hep oyle okudum nasip bakarsin hamile olursun

Zeycan bu is nasip. Umutlandirmaknistemem ama gogusle ilgili durimlar hamilelik belirtisi bildigim kadariyla. Forumda hep oyle okudum nasip bakarsin hamile olursun
Bilmiyorum ki kasıklarım da ağrıyor inşallah öyleyimdir ama umutlanmak istemiyorum kotu de düşünmek istemiyorum sabretmek ve düşünmemek en iyisi umarım güzel haberler veririm canım

Insallah bari aramizdan biri hamile olsun bize umurt olsun.
Insallah canim hepimiz hamile kalacagiz ki ben umut ediyorum cunku kalamasam kimyasal da gecirmezdim sakin umudunu yitirme ben bir yandan da kimyasal da olsa şükrediyorum çünkü bana kısır olmadığımı gösterdi ve ben hiç olmayacak gibi düşünmedim vardır vakti saati iste sabır Allah kimseyi bu duygudan mahrum etmesin

Amin, canim benim insallah. Oyle vakti saati var demekki. Ben bazen cok umutsuzluga kapiliyorum. Allah cok aratmasin, omurlu saglikli hayirli evlatlar nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…