Gebeliğe Hazırlık Pko ve 2.ci çocuk

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Buhayatbenim

Can parçam oğlum
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2012
3.180
3.465
133
Merhabalar .

Bende hormonlarimin normal olmasina karsin ultrasonda polikistik over goruldu...1 yil korundum.4 ay denedim ve 4.ay hamile kaldim...tedavisiz.

2.ci cocugu dusunuyorum.dogumumdan kalan kilolari tam anlamiyla veremedim verip hamile.kalmak istiyorum..nasip olursa oglum 2.yasina girince (nisanda) 2.ciyi dussunuyorum...

Pkolu olup 2ciye ne kadar surede hamile kaldiniz? Rabbil kimsenin kucagini bos birakmasin....

Amin..

aynı durumdayız ben önümüzdeki yaza ikinciyi düşünüyorum inşallah..şu an kilolarımı vermeye çalışmakla işe başladım..bu hastalıkta en mühimi bu biliyorsunuz..adet düzeniniz nasıl oldu ? son 4 5 aydır baya bir düzelme var bende tam gününde olmuyor ama çok da gecikmiyor..normal doğumun etkisi mi oldu acaba diyorum bilemiyorum

Adet duzenim gayet iyi ocakta baslayim nisana kadar olmazsa doktora gidecegim gecen sefer inofoliz combi icmistim 2.ci kitu bitmeden hamile kaldim.

Ay bende pko luyum bende ikinciyi kızım 2 yaşına girince istiyorum agustosta başlayacsm ama bendr korkuuyorum ya olmazsa diye tabi bünyesel bişeydir herkes aynı olmaz ama

Ay bende pko luyum bende ikinciyi kızım 2 yaşına girince istiyorum agustosta başlayacsm ama bendr korkuuyorum ya olmazsa diye tabi bünyesel bişeydir herkes aynı olmaz ama

Nasipse ben bu 3 ay kilo verip zaten asiri kilolu degilim ama.hormonlarim dahada otursun diye kilo verecegim ve ocakta baslayacagim ...nisana kadar olmazsa doktora gidecegim...gecen sefer sogan kuru denemistim ve ibrahim saracoglu kurlerini ayni zamanda inofolic combi adinda hamile kalmaya yardimci bir folik asit icmistim ...folik asite ekimde baslayacagim....

Rabbime bin sukur evladimiz var...ya hic olmayanlar ne yapsin...Allah o duyguyu tattirsin..

Son 2 aydir bazen onlem almadik ayda 2 kez falan mesela hamile.kalmadim...

Birbirimizle irtibatta olalim insallah 2.ci yavrularimizi kucaklariz...

Adet duzenim gayet iyi ocakta baslayim nisana kadar olmazsa doktora gidecegim gecen sefer inofoliz combi icmistim 2.ci kitu bitmeden hamile kaldim.
maşallah adetleriniz düzenli olması çok güzel demekki yumurtlama oluyor..peki sıkıntı nerede

maşallah adetleriniz düzenli olması çok güzel demekki yumurtlama oluyor..peki sıkıntı nerede
Insulin direnci icin seker hapi kullaniyorum onun sayesinde duzenli aslinda...

Sikinti yumurtaliklardaki o.kucuk kistlerde aslinda bebegin tutunmasini engelliyormus.hamile.kalmayi zorlastiriyormus.

Amşn
amşn inşallah , ben iki ay önce folik asite başlamıştım , bide ovulasyon testi kullanfım kızımda bakalım bunda nasıl olacak ama ben agustosa kadar korunmayı düşünüyorum Rabbim verirse ondan sonra yoksa kızıma haksızlık gibi geliyo , bu arada brnim adetlerim aşıro düzensiz degil ama düzenli de olmuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…